Tom.K. takové to domácí žvýkání...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tom.K. takové to domácí žvýkání...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tom.K. takové to domácí žvýkání...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Habartovi napsal:

Radsi bud s tema ,,technickyma" videy opatrny,aby se ti nezacali hromadit reakce-nepoustis se dolu,nedotahujes nahoru atd. A nedej boze,kdyz zacnes nakladat vahy .

Tak víš co, já tam zas nějak nenakládám takže to snad tak krutý nebude. A jinak se učím pořád, tak budu rád když mi k tomu někdo něco řekne, ale zase známe jak to tady chodí, takže si z toho hlavu dělat rozhodně nebudu.

Habartovi napsal:
Kolik vazi Radek? Vypada jako kdyz honi plazovku.

Radek už shodil ze 134 na nějakých 113. Bohužel mu nahoře odešlo hodně hmoty, ale zase nohy má kamenný. Už na to ale prý sere, páč na 196 cm se 113 kg jaksi ztrácí a síla taky mizí jak listí na podzim, takže začne zase malinko prasit.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Tom.K.

Po dlouhy dobe mrknu na ronnie :) a co to nevidím, starý kosti se znovu hýbou

Tak ať ti to vydží.

Nazdááár Arnie, Ty stará vojno! teda rád Tě tu vidím. No jo, nějak jsem se do toho nechal ukecat a zas mě to i baví tak snad s tim zas za měsíc neseknu.

Co je s Tebou chlapáku? Pamatuju si, že jsi snad stavěl barák a cvičení šlo logicky stranou. Trénuješ?

Taky by ses do toho mohl zase opřít, pořádných benčařů je tady pořád poskrovnu.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Madball & Luuza:

No jo, Radek je přerostlej Čok. Největší sranda je, že on sám to nevidí a strašně se tomu vždycky diví, jak je to možný, že prej s Čokem si není vůůůbec podobnej.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní ranní trénink:

Nohy
Dřep
10 x 80 kg
8 x 100 kg
6 x 120 kg

6 x 140 kg opasek

3 x 150 kg opasek

3 x 160 kg opasek

3 x 160 kg opasek
1 x 160 kg opasek
- tady jsem nemohl už ani dojít pod činku, tak jsem se na to radši hned vybod, páč jsem měl pocit, že při 2 bych tam asi zůstal sedět jako dědeček hříbeček

Shazovaná pyramida 120-80 kg
Tohle samozřejmě nebyl můj nápad. Jelikož sparing je magor a všechny série dřepů šel v supersérii ještě s nějakým cvikem na nohy, tak mu to nebylo málo a nakonec vymyslel pyramidku od 120 po 60 kg (-20 kg na každou sérii) Jenže já jsem to nějak nezvlád a při 80 kilech se mi blokla krční páteř, okamžitě migréna jak prase a málem jsem se poblil jak mi bylo zle. Takže video pro zasmání nakonec.

Pak 20 minut pauza jak mi bylo zle a nakonec takovej šmrdling.

Zákopy
4 x 10 opak.
váhu ani nevim

Lýtka v sedě na stroji
4 s. 15 -6 opak.

ještě videa sparinga

A úplně nakonec jedna kultůrní vložka. Radkovo stehna po tréninku! Youtube mi nějak sesekává kvalitu videa. Na origo videu je to prorýsování a nažílování vidět mnohem líp. Na živo je to luxus!

Arnie_one

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K.:

Pěkne do toho šlapete se sparingem. CHceš zase někam vylézt, nebo to už děláš jen pro sebe ?

Jinak jo baráček stojí a nejakej ten pátek trénuju, proto koukám o co sem přišel. Pozvolna polehoučku, teď naposled s Dušínem za mnou 165x7, takze uvidime kam to pujde.

Tak pěkně dřete chlapáci, ať je co číst a na co se koukat, nejaká ta motivace mě chybí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Tom.K.:

Pěkne do toho šlapete se sparingem. CHceš zase někam vylézt, nebo to už děláš jen pro sebe ?

Jinak jo baráček stojí a nejakej ten pátek trénuju, proto koukám o co sem přišel. Pozvolna polehoučku, teď naposled s Dušínem za mnou 165x7, takze uvidime kam to pujde.

Tak pěkně dřete chlapáci, ať je co číst a na co se koukat, nejaká ta motivace mě chybí

Dík, snažíme se.

Začal jsem si cvičit tak nějak pro sebe někdy v říjnu. Totálně od nuly. Ale nějak to jen tak pro sebe dělat neumím , tak jsem hned někdy v březnu vylezl na čechach v benči IPF a povedlo se mi druhým pokusem 195 při raw benči cca 165, takže spokojenost. Ale hlavně už to tak nežeru jako dřív, pochopil jsem spoustu věcí co jsem dřív dělal blbě, poučil jsem se z toho a nějak mi to ted i víc baví. Na podzim asi vylezu na družstvech IPF v trojboji.

Noo a koukam, že Ty jsi taky nezahálel, 165 x 7 to už je hukot, nevím kdo tady koho má motivovat. Tak a když už máš postaveno, tak taky koukej máknout at to tam zas lítá s 200 a mohl by sis u té příležitosti zase založit log. Ten Tvůj byl jeden z mála, který jsem pravidelně sledoval a těšil se na pokračování.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2011 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní probuzení bylo velice zajímavý, asi 10 minut jsem se rozmýšlel, jak mám jako vstát z postele. Svalovka ve stehnech jako kráva. A to když to mam takhle hned druhej den, tak ani nechci vidět zítřek a pozítří.

Dnešní trénink:

Záda

Přítahy v předklonu

3 x 8 opak. 100 kg

Shyby na široko
2 x 8 opak. já
6 x já

Shyby podhmatem
10 x já
8 x já
5 x já

Přítahy na spodní kladce - stroj
3 x 10 opak. 65 kg

MT
10 x 3 opak. 100 kg

Biceps

VČ ve stoje

3 x 10 opak. 40 kg

JČ s oporou

8 x 22,5 kg
2 x 7 opak. 25 kg

JČ ve stoje + kladiva

10 x 20/20 kg + 10 x 10/10 kg
10 x 20/20 kg + 8 x 10/10 kg
8 x 20/20 kg + 5 x 10/10 kg

Celý trénink pauzy jen co odcvičil sparing a všechno pomaloučku. Kromě MT, ty co nejvíc výbušně. Pidiváhy ale záhuj jaxsviňa.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes:

Benč
10 x 90 kg
6 x 120 kg

Dotlaky z 18 cm v kleci
3 x 120 kg
3 x 140 kg
3 x 160 kg
1 x 170 kg
1 x 190 kg
1 x 210 kg

190 a 210 s dopomocí zvednuto, pak jsem to cca 5-10 sekund držel a pomalu položil

Benč
5 x 3 opak. 120 kg

tohle šlo hodně dynamicky po těch vahách

Triceps kladka
10 x 30 kg
6 x 40 kg
6 x 50 kg
3 x 60 kg
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Konečně zajímavý trenik taťko Dotlaky v kleci bych, take někdy rád vyzkoušel.

Co ten triceps, to sis dal oddych ne
Oddo

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten tvůj sparing je teda solidní masochista Jinak moc pěkné váhy, dotlaky jezdím taky v kleci a je to parádní cvik na sílu, se ten benč potom zdá jako pírko
Tak přeju hodně elánu do budoucna
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Konečně zajímavý trenik taťko Dotlaky v kleci bych, take někdy rád vyzkoušel.

Co ten triceps, to sis dal oddych ne

Dík strejdo!

Ty dotlaky v kleci nemám moc rád, protože z nich dost cítím ramena, ale na půl tréninku jsem tam byl zase sám, tak mi nic jiného nezbylo. Jestli máš možnost zkusit boardy, doporučuju. Je to mnohem přirozenější pohyb. Tohle rozjíždění z mrtvého bodu není nic pro mě.

Triceps jsem dal v pátek důkladnějc, dneska jen protažení. Ale váhou to na mě moc oddech bohužel nebyl.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Ten tvůj sparing je teda solidní masochista Jinak moc pěkné váhy, dotlaky jezdím taky v kleci a je to parádní cvik na sílu, se ten benč potom zdá jako pírko
Tak přeju hodně elánu do budoucna

No jo, sparing je bohužel masochista a na mě je zas sadista. Po těch jeho výmyslech na dřepu mam takovou svalovku, že si nemůžu ani sednout na hajzl.

Jak jezdíš ty dotlaky? Před nebo po benči? Já je dal dneska prvně před klasickej benč a 120 pak lítalo jak normálně 100.

Jinak díky za přání do budoucna, ale já už to mam tak nějak všechno za sebou.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 6:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K.:

Strécu ty kecáš, triceps si nemohl ani cejtit, já zas triceps jedu (2x tydne) a kladky 100-120kg 3x8-10 nadhmat, podhmat 80kg 3x6. bradla Arnie 3x10.
Bench mas jak z předpisu, tak mě nekolíbej, že tě triceps skolil za uši a žádný výmluvy.
Příští tvůj trénik si chci pěkně přečíst a říct hmm dobré :)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2011 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie, je to blbý, ale fakt nekecám. Triceps a lýtka, to mi nikdy nešlo, nejde a asi nikdy nepůjde. 50 kilo na kladce je pro mě až až. Ale koukam, že máme i divný fitko, protože na tricepsový kladce máme max 70 kg. 120 kg nemáme ani na kladce na záda.

Dnešní trénink:

MT
3 x 3 opak. 60 kg
2 x 3 opak. 100 kg
2 x 3 opak. 130 kg
3 x 160 kg opasek
3 x 180 kg opasek
3 x 200 kg opasek
3 x 220 kg opasek
1 x 235 kg opasek

Dnešní trénink byl na můj vkus až moc pozdní, kor když jsem vstával už ve 4 ráno. I tak to bylo super a i když to bylo hodně vydřený, padly letošní osobáčky. V plánu jsem měl aspon 3 x 210. Do 200 to ale lítalo pěkně, tak jsem prubnul 3x220. To už bylo teda dost prasácký technicky, dost mi vystřelovala prdel, ale cítil jsem to dobře. 235 jsem si prubnul jako takovou chuťovku nakonec. To nadhazování u těch posledních opáček není tim, že bych to nezvedl, ale mám roztrhané kratasy a vždycky se mi namotaly na činku.

Kladka za hlavu
20 x 60 kg
15 x 85 kg
10 x 102,5 kg

Přítahy na spodní kladce (stroj) podhmatem
10 x 60 kg
10 x 80 kg
8 x 90 kg
6 x 100 kg

A teď videotéka. To bych nikdy neřekl, jak volba blbého trika a ještě horšího záběru může tak nafouknout pupek. Takhle fak nevypadam.

3x160

3x200

3x220

1x235

EDIT: jinak borec v bílém tričku za mnou u kladky na videu s 200 je tento pán Pár let mimo trénink, ale zase začal malinko makat, tak jsem zvědav na proměnu.

Habartovi

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2011 6:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V kolikatem patre ze je to fitko? U tech 230 se ti uz dost klepe 3-4metry vzdalenej fotak,tak bych typnul,ze s 300kg se podivas az do sklepa .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tom.K. takové to domácí žvýkání... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: