Benč
10 x 90 kg
6 x 120 kg
2 x 150 kg tady jsem se zbytečně unáhlil, ale 120 bylo až moc lehkých, tak jsem to nějak přepísk
Dotlaky na 15 cm board v dresu
3 x 160 kg
3 x 180 kg
3 x 200 kg
První opáčko s 200 úplně papírově, až jsem se sám lekl. Druhý nějak divně ale dotlačeno. Třetí s dopomocí. Ale i tak jsem spokojenej. Jde to pomalu ale jistě nahoru. Budu střídat tréninky dotlaků v dresu a RAW na různé výšky.
Benč
5 x 3 opak. 130 kg
Tady jsem si vzpoměl, že mám sebou foťák. Příště natočím i boardy.
Benč v MP na šikmé hl. nahoru
3 x 10 opak. 70 kg
Břicho
30 minut
4 cviky po 4 sériích 30-10 opak.
EDIT: po těch včerejších podřepech mam svalovku jak prase. tak to asi funguje.
Prdel zvednu jen když si vyndavám činku ze stojanů, protože ležím daleko a jinak bych jí sám nevyndal. Při tlaku samotným nezvednu prdel ani o milimetr. Ted jsem na to znova koukal a to co se ti zdá jako přizvednutí je jen zatnutí svalů prdelních. Vysvětlím Ti způsob mého benčování. Činku spouštím na hrudník a při doteku zatnu svaly zadku a zapřu se nohama do podlahy. Tobě je to jako kultíkovi k ničemu, ale při benči na max to hodí kila nahoru. To že to dělám u každého opakování je jen zvyk a nebudu to měnit. Už jsem toho odzávodil dost a v životě jsem neměl neuznanej pokus z důvodu zvednutí zadku. A v singletu je to sakra vidět jestli ho nadzvedneš nebo ne. Jo a všechny série byli ještě s cca 3 opáčkovou rezervou, jel jsem jich sám 5 po 3 a kdyby to melo být na krev, tak bych si tam určitě někoho vzal.
tak u benche most nedelam, proste jen lehnu a tlacim, ale je pravda, ze obcas u benche chytnu krec do hamstringu :)) Jo a kultak nejsem, jsem stejnej kondicak jako ty arnie...
Záda 50 schybů na široko
1 série 10 opak. v poslední už jen 3.
Spodní kladka
3 x 10 opak. 85 kg
Biceps + Triceps v supersériích
VČ ve stoje + stahování kladky s lanem
10 x 40 kg + 10 x 25 kg
10 x 42,5 kg + 10 x 30 kg
8 x 45 kg + 8 x 35 kg
8 x 50 kg + 8 x 35 kg
Scottovka stroj + bradla
10 x 30 kg + 12 x já
10 x 30 kg + 10 x já
10 x 30 kg + 9 x já
12 x 20 kg + 8 x já
Předloktí s VČ
3 x 10 opak. 30 kg podhmatem
3 x 10 opak. 20 kg nadhmatem
Pauzy jen co odcvičil sparing. Pidiváhy ale docela makačka.
Na dnešek jsme si naplánovali, že se zúčastíme ZLOBR Deadlift Cupu v Příčovech u Sedlčan. V práci jsem udělal asi PR, když jsem najel od pondělí do pátku 3326 km. Byl jsem tedy fakt ,,kvalitně" odpočatej. Cestu nám zkomplikoval problém s autem, takže jsme na místo dorazili až hodinu po vážení a po soutěži žen. Tímto moc děkuju pořadatelům, že nám ještě umožnili se soutěže zůčastnit.
V rozcvičovně jsem pořád ještě uklidňoval nervy z cesty, takže si ani nepamatuju jak jsem se rozvičoval. 4 soutěžní pokusy mě uklidnovali, že to doženu ještě na podiu. Soutěže jsme se od nás zůčastnili tři a všichni RAW. Lukáš Petrůj, čerstvých 17 let a 70 kg, nováček v silových sportech, jeho první soutěž. Kuba Blažek, začínající borec s vahou 75 kg, jeho druhá soutěž. Nu a já. Navážil jsem 115,5 kg. kluci si udělali osobáčky, Lukáš o 15 kg, dal 175 a Kuba o 27,5 kg, když vyrval rovných 200. Dělaj mi radost klucí!
Jinak soutěžit jsem nejel za nějakým výsledkem, ale hlavně si vyzkoušet, jaký je to tahat na normální ose a překonat svůj letošní osobáček 235 kg, což se povedlo a jsem nadmíru spokojenej, protože nějaká rezervička byla ještě i při posledním pokusu. Pomalu ale jistě se to vrací.
Zapomenout nesmím na bývalého sparinga Honzu Šleise, který hezky potáhl 270 raw a 4 pokusem nedal 290.
Absolutní hvězdou dnešního závodu byl Jirka Tkadlčík, který věkem ještě junior a s TH asi 98 kg omylem zatáhl 332,5 kg!!!!!!! Omylem proto, protože chtěl jít asi 322,5 kg, ale nakladači se spletli a naložili 332,5. Tak to tam prostě narval a bylo! Jakýpa s tim sraní!!! Přišlo se na to až po pokusu.
Ještě jednou musím poděkovat pořadatelům za super soutěž v příjemném prostředí s fajn lidmi. Těším se na příští ročník!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru