Touha je zázrak by Grimley

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 132, 133, 134  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Touha je zázrak by Grimley  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Touha je zázrak by Grimley
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Grimley napsal:
:) no kdysi jsem dal v blue gymu 170...takže to znamená že tech 150 bylo asi maxko ale to je rok a pul zpátky :)

Ale furt,když si člověk dobře spočítal osy tak nebyl problém...
Jinak fuj hyperextenze

O osách mi nemluv když už jsem myslel, že jsem na benči na stovce, tak přišel Drejprd a řekl, že osa nemá dvacet ale 15... Pak ty kotouče jedny jsou podvážený...další taky a v závěru mi přišla levá strana těžší než pravá a Drejprd s klidem dodal, že se mi asi jen sešly podvážený kotouče na jedný straně ale beztak to tam mám rad :D

A ty Hyperextenze jsou docela zabijácký no... Ale co už...něco nás do ordinace fyzioterapeutů přivést musí
Grimley

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14.1.2013

Den 13 - Ramena, Tricáky

JČ tlaky na ramena
15x12.5kg
15x12.5kg
15x12.5kg
15x12.5kg
15x12.5kg
12x15kg
10x17.5kg
8x20kg
6x22.5kg

Rozpažování s JČ vsedě
10x10kg
10x10kg
10x10kg
8x12.5kg
8x12.5kg

Předpažování s JČ podhmatem
10x10kg
10x10kg

Upažování s JČ v předklonu
10x7.5kg
10x7.5kg
10x7.5kg
10x7.5kg

Extenze s činkou za hlavou
15x15kg
12x17.5kg
10x20kg
8x22.5kg
6x25kg

Benchpress naúzko
12x50kg
12x50kg
12x50kg
12x50kg

Stahování horní kladky - lano
20x27.5kg
20x27.5kg
20x22.5kg
20x12.5kg

Dneska to šlapalo jak sviňa :)) akorát jsem pak posral tu závěrečnou kladku a místo 4x12 a 1x20 jsem odjel 4x20 Ale byl to mazec, horší je, že se už asi nikdy nepřevlíknu

Zejtra volno (učení)
MAST3R

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se stalo s váhama? Třeba co si pamatuji, tak si jezdil snad 50tky na kozy a najednou si končil na 6x30kg, sice incline, ale přijde mi to jako velkej rozdíl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jedu teď trochu jinej trénink.... předtím to bylo 5x5 .... teď jedu i dost jinejch cviků...pyramidy...předúnavy.... uvidím časem, jestli se síla ztratí nebo ne, ale myslím, že ne, subjektivně ty tréninky vnímám mnohem líp, jakože líp procítím to, co cvičím... :)
kubaz

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

clovek cislo jedna co poznal jak se ma trenovat a sam dobre za chvilku uvidi ze ty svaly nejsou az tak ukrutne o vahach, uvidime kdo prijde dalsi
MAST3R

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to taky měl, dřív jsem jezdil 5x5 a udělat s 8-10 to byla pro mě smrt, strašně mě ta série zničila, jak jsem byl zvyklej na nízkej počet, teď poslední dobou jedu 8-12, vyjímečně tam pošlu něco 5-6 op.

A souhlasím s Kubazem, o vahách to vůbec není, to se jede jen tu na foru.
Grimley

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja musim podekovat martuli, ze ma trpelivost a otevrela mi oci co se treninku tyce :)) ted ty treninky vazne stojej za to a i me to vic bavi.... sice obcas jeste nemam odhad jakou vzit cinku a bud to podseknu nebo to prepalim, ale verim, ze vysledku budou...slape te neskutecne :)

A kubazi diky za snad prvni pozitivni komentar v mym logu
Moocha

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se přidávam do party. Sice si odjedu nejdřív silový trénink, ale pak dávám doplňky 12-6op. A svaly se pomalu začínají objevovat

EDIT: Grimley, zkoušel jsi do rýžovaru strčit jasmínku? Mě se tam ta svině jednak pálí a dverak mi kvůli ní vybublává voda ostatní rýže jsou v cajku.. tak jestli nemáš zkušenosti a nevíš co s tím..
Grimley

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Já se přidávam do party. Sice si odjedu nejdřív silový trénink, ale pak dávám doplňky 12-6op. A svaly se pomalu začínají objevovat

EDIT: Grimley, zkoušel jsi do rýžovaru strčit jasmínku? Mě se tam ta svině jednak pálí a dverak mi kvůli ní vybublává voda ostatní rýže jsou v cajku.. tak jestli nemáš zkušenosti a nevíš co s tím..

Jo me to jasminova taky delala...kdyz jsem ji pred varenim poctivejc propral ve vode (aby nebyla bila voda) tak to bylo lepsi :) .... a priste nekupuj jasminovou rejzi s napisem Extra bubbly :D:D
Moocha

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na mojí píšou "Gao Röng Váng" po překladu jsem se nepídil
dík
kubaz

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam dneska nejakou dobrou naladu, nebude se opakovat, sorry
Oddo

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Na mojí píšou "Gao Röng Váng" po překladu jsem se nepídil
dík

doslova Vhodné Ke Psu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Martule

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
No ja musim podekovat martuli, ze ma trpelivost a otevrela mi oci co se treninku tyce :)) ted ty treninky vazne stojej za to a i me to vic bavi.... sice obcas jeste nemam odhad jakou vzit cinku a bud to podseknu nebo to prepalim, ale verim, ze vysledku budou...slape te neskutecne :)

A kubazi diky za snad prvni pozitivni komentar v mym logu

jé,Grimley, diky moc za veřejný poděkování potěšilo...trpělivost mám,protože vidím, že máš výdrž,i když ti to ovcoe moc neneslo..tak doufám,že moje troška do mlýna tě zas posune o kousek dál jinak kluci, no worries,taky jsem začínala s pocitem, že je strasně nutný zvedat velký váhy..někdy v roce 2011/2012 pak mě jednou jeden spoluzávodník naší Blanenské superstáje vzal zacvičit a se správnou technikou šla váha cca o 30-40% dolů ...pak mi to došlo v současné době cvičím s relativně light weight, rostu a zranění žádné
Grimley

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.1.2013

Den 14 - VOLNO
Tom3

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimly, prosimte, mam dotaz ohledne ryzovaru a nikdo jinej tady neni takovej ryzovarnik jako ty
Predpokladam ze si v nem delas vic porci naraz a potom to nechas jen na ohřev. No, ale ja kdyz odeberu prvni porci (ta je ok), potom to necham ty 3h stat na ohřev a vezmu druhou, tak je ta ryze takova tvrda, slepena, divna..
Dela ti to taky?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Touha je zázrak by Grimley Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 132, 133, 134  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: