muzu ti doporucit TYTO kruhy, sam jsem si je cca pred tydnem kupoval a jsou super, dobre se drzi, solidni nosnost a hlavne jsou dreveny :)
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Oddo: má pravdu ten chlapec:o) Koupím si kruhy a nějak vymyslím jak je uchytit.
Já doma kruhy chytám na půdě za traverzu, když jdu ven tak normálně na strom a když je nouze tak v pokoji do dveří za hrazdu (ale tomu moc nevěřím ), no a ve fitku si to normálně uvazuju za hrazdu nebo na multipressu za tu vrchní konstrukci :) Jinak se dají koupit i klasické háky na box. pytel, které uchytíš do stropu na pár hmoždinek a máš vystaráno uplně, jen to chce mít doma někde kousek placu
No a dokážeš odhadnout jaký plac potřebuješ? 2x2 m?
To záleží co na to chceš cvičit. Jestli třeba jen shyby, kliky, dipy a třeba břicho tak ti bohatě stačí těch 2x2m, prostě aby ses tam třeba u těch kliků pohodlně srovnal Pokud bys chtěl cvičit nějaký muscle-upy nebo podobné věci tak je dobré mít trošku širší prostory, ať se můžeš dynamicky houpat a nic nerozmlátíš
EDIT: třeba tady ta slečna potřebuje evidentně hodně placu kolem dokola :)
Objednal jsem si ty kruhy. Dle mého odhadu by to mohlo být použitelnější než TRX. Někde stáhnu videolog a vymyslím, jak to chytit doma. V našem fitku jsou ve stropu háky na boxovací pytel (dříve tam byl fight klub), tj, uchycení by tam mohlo být OK. Ještě vymyslet jak to chytit doma.
4x10 AB twist s 5kg medicinbalem
4x10 AB wheel
4x10 Úklony s KB
4x10 AB rimmer
S dovolením si sem zapíšu dnešní trénink :D ....
Ano, je to lážo plážo, ale jak jsem psal už dřív, pozejtří mě čeká přezkoušení (shyby a běh na 12 minut, chci to dát na plnej počet bodů, tzn. 12 shybů a 3km, tak nechci bejt bolavej na středu )
Grimly co pouzivas pri behani, mobil s endomondem? Ja ho predtim nosil v kapse ale je to nahovno
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Grimly co pouzivas pri behani, mobil s endomondem? Ja ho predtim nosil v kapse ale je to nahovno
Jojo, naučil jsem se běhat s mobilem v ruce :D ... možná vypadám divně, ale při běhu se pohodlně podívám, jak rychle běžím, kolik už jsem uběhl a jak dlouho běžím :) ...
Jojo, naučil jsem se běhat s mobilem v ruce :D ... možná vypadám divně, ale při běhu se pohodlně podívám, jak rychle běžím, kolik už jsem uběhl a jak dlouho běžím :) ...
Za chvíli budou lidi chodit s telefonem i čůrat, aby viděli jestli jim apka ukazuje, že se jim ještě chce nebo už sou empty
Dneska není čas, zejtra mám přednášku na téma "finanční a ekonomická gramotnost" pro celej útvar, budu mediální hvězda a musím se na to poctivě připravit
Já se tomu věnuju už nějaký pátek, ale ty mě vždycky překvapíš co je biceps push ups a l-sit ups?
kua Oddo...jak pise daymoon...mas se jeste co ucit od ttbyho... :D stacilo mi pro kontrolu jestli nejsem kokot zadat do googlu biceps pushup a l- situp a hned na me vyskocily videa s provedenim :D ... ono to ma urcite jeste tri dalsi nazvy ktery jsou vic nebo min cool :D ale dulezity je, ze jsou ty nzvy dohledatelny googlem :D...proto se nesnazim je prekladat do cestiny aby to bylo jednodussi a neprekvapil jsem nejakyho ostrilenyho zabijaka :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru