Touha je zázrak by Grimley

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 132, 133, 134  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Touha je zázrak by Grimley  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Touha je zázrak by Grimley
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Korny

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2014 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Na TRX jsem schopnej cvicit jen venku...doma na to nemam prostor tak me to nebavi

Ja vim ze to stridam jak ponozky ... (nebo jak devkari stridaj rostenky :D) ... ted pojedu mesic takhle (pres zkouskovy beztak nebude nalada na velky drceni v posilce) ...otazkou je, jestli pak to od kazdyho trochu nebude jeste vic nanic nez kdyz se ted opru do behu a cvikum s BW (od cehoz neocekavam zadnej narust svalu...spis odtucneni a celkovy zlepseni fyzicky)

Tak já myslím, že kombinace bude na celkový zlepšení fyzičky to nejlepší. Spousta sportovců v přípravě střídá posilku, kardio, atletickou průpravu + třeba další sport mimo jejich "obor" a vypadají výborně. Hlavně si myslím, že by tě to mohlo bavit a dá se u toho vydržet spíš než když si řekneš tak a teď budu jen běhat...

Ale to je můj názor, samozřejmě ti do toho nechci kecat, dělej co uznáš za vhodný :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak je to rozhodně myšlenka hodná zamyšlení

U mě je problém v tom, že mi svaly rostou vážně kurevsky pomalu - však v posilce co jsem natahal železa a výsledek nikde... Co jsem do toho nasypal prachů .... Možná kdybych radši "zasypal" že nějakej výsledek bude, ale obávám se, že v peněžence by průvan byl stejnej a krom toho bych si ještě oddělal ledviny nebo kdoví jakej moribundus

No popřemýšlím o zařazení posilky, jen tak fullbody nějaký třeba jednou dvakrát do tejdne :)
jnerez

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, však si to vyzkoušej, zkus si něco sehnat a narvat to tam. Aspoň poznáš, že i tobě to roste. Mně to taky rostlo.
Grimley

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak neříkám ze by se mi nelíbilo bejt klasická bedna :D ale zas ne za kazdou cenu :))
Reiben

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Tak je to rozhodně myšlenka hodná zamyšlení

U mě je problém v tom, že mi svaly rostou vážně kurevsky pomalu - však v posilce co jsem natahal železa a výsledek nikde...

možná bude háček v jídle
Turakam

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

za sypku by si dal menej ako za doplnky atd.
SIA

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já myslím, že si prostě moc nabral a ty svaly jsou někde pod tím a spíš na kozách/stehnech... Jako kdyby si měl tak nahovno genetiku, jak píšeš, tak bys asi nenabral na 90+. Si se moc soustředil na zvedání těžkých vah a takové ty základní cviky. Z mojí zkušenosti u ekta přesně tohle vede na podobný typ postavy, co máš teď. Bych být tebou změnil trénink tak, aby jsi poctivě odmakal všechny svaly na těle, dát si raději ménně a pořádně to procítit
Grimley

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.5.2014

Nácvik na L-sit (rovně vydržím, snažím se udělat několik pokrčení nohou)

VOLNO

dneska dávám voraz, nasrali mě podřízení v práci a celkově jsem utahanej, dneska načerpám energii a zejtra zas pojedu :D

Jinak u mě je problém, že ať hejbu s váhou jakkoliv, skoro pořád vypadám stejně :D ... Přes zimu to teda vždycky akorát trošku vyšperkuju tukem a jinak celkově mi přijde, že vyadám deset let už stejně :D

I když je fakt, že v 2011 jsem byl trochu slabší, ale celkově to co tomu dávám neodpovídá tomu, co mám :D .... jídlo mám myslím zmáknutý ... (teda teď jedu takovej pseudojídelníček přechodnej)
Moocha

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley, ty umíš dřít a je to správně. Jenom nedřeš tak, aby ti trénink nesl ovoce. Trénuješ sílu a čekáš svaly, pak trénuješ na TRX a čekáš svaly. Měl bys zůstat u toho, co ti nakázala trenérka. Ale ne měsíc nebo dva, je to otázka let.

Taky bych na tvém místě hubl kilo týdně až do pekáče a nekašlal na železo.

Držim palce :)
Turakam

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Grimley, ty umíš dřít a je to správně. Jenom nedřeš tak, aby ti trénink nesl ovoce. Měl bys zůstat u toho, co ti nakázala trenérka. Ale ne měsíc nebo dva, je to otázka let.

Súhlas.
TTeDy

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tech fotkach z 2011 vypadas, jak kdyby sis zrovna ... jak to rict setrne ... honil pero .
Grimley

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ttedy : to vis....je to tak nezkrotna hadice ze musim pouzit obe ruce :D:D

Turakam, Moocha: kurva chlapi ja snad zas zacnu valit posilku...je pravda ze ty treninky od martule me bavily...jenze ja na to proste nemam tolik casu :/ ... nejak to vymyslim a zkusim nakombinovat s behem a kettlebellem ...
TTeDy

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Ttedy : to vis....je to tak nezkrotna hadice ze musim pouzit obe ruce :D:D.

Tak to me sejmulo . Ted uz mizim a promin za zasirani, ber to jako dukaz, ze pravidelne ctu log.
Big Muscle

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Jinak u mě je problém, že ať hejbu s váhou jakkoliv, skoro pořád vypadám stejně :D ... Přes zimu to teda vždycky akorát trošku vyšperkuju tukem a jinak celkově mi přijde, že vyadám deset let už stejně :D

Tak to máme úplně stejně. Vzhledově je to až na detaily pořád stejný a jediný rozdíl je ten, že po dietě mi je všechno oblečení velký a v objemu mě zase všechno škrtí
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nepremyslel si ze bys to treba zkusil pod dohledem nakyho trenara?
Pamatuju si jak zacal cvicit Shooter pod trenerem a nemohl si to vynachvalit a i vysledky se za nedlouho dostavily

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Touha je zázrak by Grimley Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 132, 133, 134  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: