Uvidíš, zač je toho tenisový loket, línej starče!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 271, 272, 273 ... 327, 328, 329  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Uvidíš, zač je toho tenisový loket, línej starče!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Uvidíš, zač je toho tenisový loket, línej starče!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2024 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 89,5 kg
alkojednotky: 9, 3 (t13, m13) . Mikulasska party, kvalitka!
ANS (autonomny nervovy system) good 5/6, Sleep charge 78, tep 55bpm (54 (-1)), HRV 76 (78 (+2)), REM 22% (18% (-)), deep sleep 24% (15% (-))

Spanok: 7:32 (7:36)

Mikulasska party bola kvalitka. Konecne som otvoril Navy rum Jamaica XO a bola to taka polovicna spokojnost, pretoze mal trosku potlacene niektore chute na ukor korenia. Ale sefovi chutil, takze dobre! Nastastie rozni kolegovia doniesli rozne domace zalezitosti na ochutnavku a teda nastastie vsetky boli exkluzivne.

Dnes chcem trosku prevetrat bencik a drepik, malo by to ist. Co momentalne urcite nemozem je dynamicky swing a zhyby.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2024 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tento log by sa mal premenovať na "Alkoholické ochutnávky a občasný telocvik polámaného igráčika"

Inak, kúpil som švagrovi na narodeniny Deadhead dark chocolate rum a ešte to neotvoril, je to dobré? Sám by som si to nevybral, ale on chcel skúsiť.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
cohen999

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2024 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Tento log by sa mal premenovať na "Alkoholické ochutnávky a občasný telocvik polámaného igráčika"
Definitivne! :D "Občasný telocvik" je sice voci mne trosku kruty, pretoze sport 5x tyzdenne je pomerne vysoka frekvencia, mozem ale suhlasit so slovnym spojenim "ubohy telocvik", pretoze to vystihuje podstatu.

decarabas napsal:
Inak, kúpil som švagrovi na narodeniny Deadhead dark chocolate rum a ešte to neotvoril, je to dobré? Sám by som si to nevybral, ale on chcel skúsiť.
Tieto cokoladove a kavove rumy su presne na taku ochutnavku, vypijes dva a uz viac nechces. Take dievcenske pitie, ale s gradmi. Ku kavicke, preco nie, alebo ku kolaciku. Ale konkretne Deadhead nemam vyskusany ani obycajny, takze zatial nemozem sluzit exaktnym hodnotenim.
cohen999

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2024 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 183, piatok

1H ktb press . 3x3+3 s 24kg

drepiky . 4x3x82,5kg
benciky . 3x5x72,5kg
rows . 3x5x52,5kg

biceps, trapez
ab wheel . 2x3

Rychly a opatrny trening, vsetko striktne. A davam si pozor na poziciu hlavy za pocitacom. Je to des.

#lovemyplaguehole
cohen999

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2024 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 89,7 kg
alkojednotky: 6, 4, 0 (t23, m23) .
ANS (autonomny nervovy system) good 5/6, Sleep charge 75, tep 50bpm (54 (-)), HRV 81 (80 (+2)), REM 29% (19% (+1)), deep sleep 18% (15% (-))

Spanok: 7:20 (7:33)

Trening 184, sobota

Sever
Lahka turistika . 8km . 1:25:08 . tep avg 124bpm . prevysenie 320m .

Siel som sa prejst, ale kedze som bol casovo obmedzeny, pri zostupe som aj zo kilometer pobehol a to bola chyba, takze ma opat boli lava strana krku. Ale nevadi, bolo to super a presiel som sa kvalitne, uzil som si sneh, nad 650mnm sa to uz aj drzalo dokonca na ceste, takze polovicu casu mi pekne vrzdal sniezik pod Scarpami.

Dnes teda bude easy dvihanie, co trapezokrk dovoli a teda beh budem tento tyzden kompenzovat rychlou chodzou. Aspon sa neschvatam, lebo prisla zasielka cognacov a brandy, ktorou sa bude treba postupne prestrikovat.
cohen999

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2024 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 185, pondelok

1H ktb press 2x4+4 s 24kg, serie zakoncene wind millom.

Drepiky . 4x82,5kg, 2x2x102,5kg
Benciky . 7x72,5kg, 2x5x82,5kg, 7x72,5kg
Rows . 3x5x52,5kg
Ab wheel . 3x3

Benciky aj drepiky vydrete na maximum, viac tam toho nebolo. Ubohy telocvik, fakt. 🤡😅 Ale zas co cakam po 3tyzdnovej pauze...

#lovemyplaguehole 😍
cohen999

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2024 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 88,7 kg
alkojednotky: 4 (t4, m27) .
ANS (autonomny nervovy system) compro 3/6, Sleep charge 62, tep 56bpm (54 (-)), HRV 80 (80 (-)), REM 18% (19% (-)), deep sleep 18% (15% (-))

Spanok: 6:07 (7:33)

Vcera prisla konackova zasielka a objednal som si nieco, co by som si asi normalne neobjednal, ale bolo to za vybornu cenu a niekedy treba zariskovat. Takze kupil som francuzsku brandy v.s.o.p. od J. P. Chenet, ktora je u nas skor znama dovozom vina, maju flasky s takym tym nahnutym hrdlom a brandy to ma rovnako. Ale naspat ku konaku, ktory ma "len" 36%, takze sa trosku vymyka standardom. Napodiv to vobec nevadilo. Vona bola naozaj exkluzivna, plna, pikantnejsia, pokusala sa do mozgu vtlacit pecat prechadzky letnym ovocnym sadom. S chutou to uz take radostne nebolo, pokojne to mohli dvihnut na 40%, asi by nic nepokazili, ktovie. Chapem, ze brandy miesali tak, aby obstala na trhu, kde sa niektore chyby neodpustaju, tak radsej skoriguju percentaz, aby im nejaka zlozka prilis nevyskakovala. Jednu vyhodu to vsak ma, cena je niekde na urovni Plisky. Fair enough. V kazdom pripade, pit sa to dalo a ako sa hovori, neurazilo.
cohen999

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2024 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaaaj a toto som si chcel zapisat. Junior (7) vcera urobil svoj prvy zhyb na hrazde. Namotivoval som chalanov, ze kto urobi zhyb, tomu kupim velke balenie gumovych medvedikov. Vylupok sa zavesil a nic, motivacia zjavne nestacila. Ale Junior sa nevzdaval.
Prvy pokus bol ze nic, druhy sa uz tak nejako kusok potiahol, treti este lepsi, stvrty bol uz vlastne zhyb s odrazom, kde to od polovice vytiahol sam, brada centimeter nad hrazdou, kde to aj dve sekundy podrzal a piaty uz bol povedzme ze uznatelny zhyb, hore 4 sekundy podrzany, aj ked zacinal s trochu pokrcenymi laktami.
decarabas

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2024 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Zhybovacia story

Frajer, gratulujem.
Za mnou Pepek (7) včera prišiel, že "Tato, som sa opišal".

Ale on to robí zadarmo, nemusím mu kupovať medvedíkov...

seeya

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2024 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
cohen999 napsal:
Zhybovacia story

Frajer, gratulujem.
Za mnou Pepek (7) včera prišiel, že "Tato, som sa opišal".

Ale on to robí zadarmo, nemusím mu kupovať medvedíkov...

ja by som to ako taky mikro krocik k zhybu asi uznal!
cohen999

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2024 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

@carabas . Zaklad je, ze si mlady dokazal priznat kratkodoby neuspech, ako rodic si ho mal nasmerovat k umyvadlu a po vysuseni ruciciek zavesit na hrazdu.
decarabas

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2024 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
zavesit na hrazdu.

Za gule

No nič, s mladším to vyzerá nádejnejšie, musím sa zmieriť s tým, že jeden má intelektuálne sklony a ten druhý, mladší, je v poriadku

cohen999

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2024 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
cohen999 napsal:
zavesit na hrazdu.
No nič, s mladším to vyzerá nádejnejšie, musím sa zmieriť s tým, že jeden má intelektuálne sklony a ten druhý, mladší, je v poriadku
Prekvapivo, intelektualnejsie sklony este nemusia znamenat, ze nebude sportovat. Vylupok je sice pohybovo nadanejsi, ale Junior je zas velmi cielavedomy a bojuje, kym sa nenauci. Lyzovat sa ucil dva roky, ale dal to. Korcule mu tiez trvali, ale dal to tiez. Plavanie tiez. Zato Vylupok je na technicke sporty lenivy az strach, vyhovorky... ale zato ho bavi futbal, takze sa vybeha v skolke na ihrisku. A povedal, ze sa tento rok nauci lyzovat. Tak som zvedavy.
cohen999

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2024 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 88,5 kg
alkojednotky: 5 (t9, m32) .
ANS (autonomny nervovy system) compro 3/6, Sleep charge 59, tep 56bpm (54 (-)), HRV 69 (79 (-1)), REM 18% (18% (-1)), deep sleep 15% (15% (-))

Spanok: 4:07 (7:30) . v noci som sa zobudil na zachod a uvedomil som si, ze mam na sebe nespravne hodinky, tak som prehodil a tym padom je ten cas aky je.

Vahu sa mi dari drzat pekne, vcera som dokonca nezozral nic sladke ani slane po veceri, takze bola len alkozlota. Prisiel totiz svagor z Vychodu a pokracovali sme v ochutnavke JP Chenetu a teda bol to celkom prijemny vecer, doplnany efektmi ohnovej show miestnej rafinerie.

Krk je este trosku zatuhnuty, ale pracujem na nom priebezne. Vcera som stihol aj kratku prechadzku, vyuzivam institut schodiska, snazim sa byt co najviac v drepe, cize priebezne dbam na kardio aj mobilitu a momentalne som s vynimkou krku bez akychkolvek boliestok. Mohlo by to chvilu vydrzat.
cohen999

PříspěvekZaslal: čt prosinec 12, 2024 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 88,7 kg
alkojednotky: 0 (t9, m32) .
ANS (autonomny nervovy system) good 5/6, Sleep charge 72, tep 53bpm (54 (-)), HRV 77 (80 (+1)), REM 22% (18% (-)), deep sleep 24% (15% (-))

Spanok: 6:42 (7:30) . Dobre sa spalo, hlavne nedosiel Vylupok okopavat a hmyrit sa.

Vcera som si dal 6km walking. Nie je to beh, ale hlava precistena, kalorie spalene, priprava na dochodok zahajena.
A mam nejake zapalene oci, furt daco!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Uvidíš, zač je toho tenisový loket, línej starče! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 271, 272, 273 ... 327, 328, 329  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: