|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 9:17 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | vĺčiku, no pekne pekne, riadne si sa do toho oprel, super výkony, ved bodaj by aj nie na tú váhu a vek hehe, tie čelňáky by som si vedel predstaviť ešte o fúz nižšie, ale každopádne luxus, len tak dalej. |
na čelňácích pracuji a sleduji tady ten "klub ATG", tak časem uvidím, jak to ještě půjde snížit, na váze taky pracuji, je mi jasné, že se počítá pouze svalová hmota a zbytek je navíc , no a na věku taky pracuji... tam to jde nahoru samo
| JENDA10 napsal: | I na můj vkus by ty dřepy šly ještě níž, ale to už je hodně otázkou flexibility, přičemž podle mýho názoru je lepší nejít úplně na paty, než dřepovat s butt winkem ve spodní pozici (byť já sám dělám spíš pravej opak ). Každopádně moc pěkný, mám radost, že jsi ty čelňáky nevzdal a pořád je piluješ, a vůbec se mi líbí tvoje tréninky z posledních dnů, kde jsi osekal ten (podle mě) zbytečnej balast typu hacken dřep, tlaky na hammeru atd. a soustředíš se hlavně na základní cviky |
jj, viděl jsem jak ti to zadřepnutí pěkně jde a jsem zvědavý, jestli se taky tak "zflexibilním" a nic jsem úmyslně "neosekal"... pouze na to nevychází čas... hackeny i hammery jsou na sílu naprosto super, dá se na tom budovat hrubá síla a s volnýma vahama ji pak můžu otesávat a zkulturňovat. na hackenech si klidně můžu naložit kládu a jezdit ATG do chcípnutí, nikam nepřepadnu, nezlomím se, když se nezvednu, tak nezvednu... pak si u čelňáků trochu shodím a můžu se soustředit na to podstatné a přesto jedu se slušnou váhou. to asi platí obecně stroje vs. volné váhy.
| e-witch napsal: |
| vlk# napsal: | | ... ale je to příjemný adrenalin a člověk ví, že do toho musí dát všechno. | ... to říkal i kamarád, než si u toho utrhl kozu a pak zažíval krušné chvilky ...
... ale ve vlkově případě naštěstí koza zůstala celá :D |
jo, koza zůstala celá a vlk hladový stát se to může, ale to i se spotterem... riziko povolání
mimochodem... co ty a čelňáky? že bys nám taky něco předvedla... taková šikovná nadějná vzpěračka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: po březen 18, 2013 7:57 am Předmět: |
|
|
... zrovna včera mi volal trenér ze vzpírání, jestli bych mu zas příležitostně něco nevzepřela :D, až zas bude potřebovat nějaké jelito do počtu ... moc se mi nechce, ale nějaké čelňáky určitě zas budou
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po březen 18, 2013 3:19 pm Předmět: |
|
|
18. března 2013, pondělí
Sparring hlásil, že je bizi, tak jsem na to šel dneska sám.
Mrtvý tah: 5x5 170 kg (PB 5x5)
Na vítězný pokřik to tedy nebylo, třetí čistá nadoraz, čtvrtá poslední opáčko zbožné přání, abych si udržel šanci, že to dnes dám, ale nalomilo mě to, pátá si závěr tak úplně nepamatuji - poslední opáčko, přede mnou činka a já přemýšlím, čím ji zvednu, nohy mě ve štychu nenechaly, ale nemohl jsem se narovnat, pak dotaženo, ale slíbil jsem si, že tímto způsobem už to nepojedu. Pozitivní je fakt, že ani v průběhu sérií ani po nich nic nebolelo. Výkon byl omezen čistě silovými limity a to je paráda.
Šikmý bench-press nahoru (30°): 5/5/5/3/2x 90 kg
Stejný fail jako minule, třetí série vydřená a pak hotovo. Budu to muset dát někdy na začátku, abych s tím pohnul.
Shyby, střední nadhmat: 5/4/4/4/4x
Váhovka: 91.9 kg
Hodinka pryč, šťáva pryč, příjemná únava. A jinak je ze mě závislák na Animal Flex. Něco do toho dávají... budu to brát, dokud mě to nepřejde, cyklovat se to nemusí. Když si to dám po večeři, tak nemůžu usnout, když si to dám po snídani (= poslední jídlo před tréninkem), tak se nemůžu dočkat poledního tréninku. Regenerace výborná. Všechno už mám opravené, ale stejně to budu brát. Něco do toho dávají ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: po březen 18, 2013 7:05 pm Předmět: |
|
|
... jo ahá, a já si říkám, čím to, že poslední dobou jedeš jak zvíře Ale vážně, nestačím čumět, co trénink, to super zlepšení.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st březen 20, 2013 4:12 pm Předmět: |
|
|
20. března 2013, středa
Bench-press: 5x3 (+2)x 110 kg
Nová váha, "pouze" trojky, takže to mělo být v pohodě... no bylo to těžké, ale s jistotou a v poslední sérii pět opáček, takže drobná rezerva tam je a těch 5x4 tam snad brzo bude.
Dřep: 5x 65 kg, 5x 105 kg, 5x5 120 kg
Rozjezdy pro hvězdy... dnes jsem položil základních 5x5 a snad se brzo dostanu na nějakou rozumnou váhu. Hloubku jsem kontroloval, lehce pod paralel, místním atg-borcům by se to asi nezdálo, ale hloubš se teď nedostanu, subjektivně jsem spokojený a jezdím bez podložek. Nejtěžší bylo tu činku udržet na trapézech, které jsou ještě rozbité z pondělní mrtvoly ;) Příště se zkusím poprat se 130.
Ramena, tlaky vsedě před hlavou: 5/5/4/4/3x 70 kg
Tohle je zakleté, asi budu muset nechat ramena odpočinout a opravdu zčerstva, abych těch 5x5 pokořil. Jinak to ale šlo dobře.
Horní kladka, střední nadhmat pod bradu: 5/5/5/4/4x 96 kg (čistá váha, bez protiváhy)
Výborný úchop, síla byla... akorát jsem zjistil, že těch 102 kg lehce převažuji, takže počínaje dneškem si odečítám 6 kg protiváhy, což je určitě dostatečné, protože to udrží hrazdu, kterou stahuji (v reálu tipuji těch 5 kg).
Břicho, zvedání nohou na lavici + rozpažky 7 kg 5x5 + 5x8
Už tomu neříkám nijak, prostě lehnu na lavici, chytnu se rukama za hlavou a zvedám nohy a pak i pánev, co mi břišní svaly dovolí... moc ne :/
Váhovka: 93.2 kg
Pěkný trénink, musím to zaklepat, ať to tahle vydrží.
Naposledy upravil vlk# dne pá duben 05, 2013 2:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne březen 24, 2013 10:54 am Předmět: |
|
|
dočasně MIMO PROVOZ. nějaká viróza či bacilóza, kterou se od včerejška snažím vyležet, takže příští týden si dám oraz a pak na to zase vlítnu, aby to bylo rychle zpět.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 2:04 pm Předmět: |
|
|
5. dubna 2013, pátek
Trochu se to protáhlo... po 16 dnech ve fitku, mezitím jsem zvládnul těžší virózu, z toho 5 dní úplně mimo provoz, ještě se doléčit a za týden už snad naplno. Dnes jen lehce, abych to nakopnul, bude to krušné vracet se zpět.
Incline press, vsedě na stroji: 5/5/5/4/3x 100 kg
Volné váhy nebyly, což nevadilo, stroje toho více odpustí. Už ve třetí sérii došla síla a bylo jasné, že hlava by chtěla, ale tělo to nezvládá. 10 kg pod normálem.
Horní kladka, nadhmat naširoko na hruď: 5x 54 kg, 5x 66 kg, 5x 72 kg, 5x 66 kg, 5x 66 kg (čistá váha)
Menší pyramidka, abych věděl, kam to půjde, spíše se protáhnout.
Hacken-dřepy: 5x5 100 kg
Komfortně, ale zapotil jsem se, cca 30 kg pod normálem.
Ramena, tlaky vsedě před hlavou: 5x5 60 kg
Tohle mi šlo a bavilo mě to, jen že 10 kg pod normálem.
Spodní kladka (veslo), úzký paralel k pasu: 5x8 100 kg
Poslední dvě série už končily v záklonu, dnes to na mrtvolu nevypadalo, tak aspoň tohle. Zhruba 20 kg pod normálem.
Břicho, zvedání nohou s oporou loktů: 3x 12
Váhovka: 91.6 kg
Mohlo to dopadnout i hůře, důležité bylo začít a teď se zkusím během měsíce dostat zpět do formy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 2:34 pm Předmět: |
|
|
Nemoci jsou děs, držím palce, ať je to rychle zpátky.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út duben 09, 2013 3:18 pm Předmět: |
|
|
9. dubna 2013, úterý
Druhý trénink po nemoci, resp. stále nejsem fit, ale snad už návrat nehrozí. Ve fitku jsem potkal JENDU10 , který se taky snaží o nějaké to recovery ;)
Mrtvý tah: 5x5 150 kg
S chutí do toho... no moc se mi nechtělo, protože tohle je opravdu těžký cvik a je potřeba být v kondici. Naštěstí šla první série lehce, tak jsem to vzal svižně, samozřejmě s pokládáním, ale moc mě to nebavilo, když jsem si představil, že to budu muset dotáhnout na +20.
Bench-press: 5x5 100 kg
Taky základ, abych zjistil, jestli to půjde. No šlo to, ale v závěru na doraz. Opět budu muset šplhat přes 105.
Záda, přítahy šikmo shora vsedě (High Row): 5x8 100 kg
Protažení, v závěru s cheatingem, shybovat se mi vůbec nechtělo.
Břicho, zkracovačky, vleže nohy na lavici: 16x, 16x, 12x
Rozpažky: 5x8 6 kg
Váhovka: 91.5 kg
Lepší než jsem čekal, podstatné, že jsem se přinutil jít, stehna ještě bolí z pátku, kdy jsem si je rozsekal jak prvňák. Příští trénink bych mohl zkusit už ve čtvrtek, to by tam mohl být i JENDA10, no a když to nevyjde, tak v pátek.
Naposledy upravil vlk# dne út duben 09, 2013 3:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá duben 12, 2013 2:39 pm Předmět: |
|
|
12. dubna 2013, pátek
Šikmý bench-press nahoru (cca 30°): 5/5/4/4/3x 90 kg
Už to rvu naplno, postupný cíl je 5x5, tak snad to tam někdy bude. Vše na jistotu.
Decline press, vsedě na stroji: 3x8 120 kg
Na protažení, tři série stačily.
Čelní dřepy: 5x5 90 kg
Rozumná váha, abych si oprášil techniku. Zápěstí, prsty polámané, ale silově to šlo. Pr*del pod paralel a osu udržet v těžišti. Easy ;)
Shyby, střední nadhmat, pod bradu: 5/5/4/4/4x
Striktně, ale mohlo by jich být více.
Bicepsové zdvihy, jednoručky vsedě: 5/5/4x 20 kg
Asi začnu doplňkově cvičit bicáky a tricáky, protože takhle se prát s dvackama to nejde.
Břicho, zvedání nohou na lavici: 5/5/5x
V supersérii s bicepsama, dnes jenom tři série.
Váhovka: 92.8 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po duben 15, 2013 11:14 am Předmět: |
|
|
MIMO PROVOZ, opět, něco jako angína nebo viróza se od včerejška opět citelně hlásí o slovo a protože nejsem tak tvrdej, abych to "rozcvičil", nevím, jak bude zítra a před sebou celý pracovní týden, tak dnešní trénink vypouštím a počkám, jak se to vyvrbí. škoda, už jsem měl tři obnovací tréninky za sebou. no co už.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po duben 15, 2013 6:35 pm Předmět: |
|
|
co sa deje chlape? probiotika papas? Aspon jedna hollandia denne a nejake vitaminy..
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá duben 19, 2013 4:02 pm Předmět: |
|
|
19. dubna 2013, pátek
Pracovní týden jsem přežil, viróza byla jenom lehčí a zlepšuje se, doléčovat budu asi ještě týden, ale dneska už jsem na to vlítnul, abych nepřišel o veškerý progres. V plánu lehčí udržovací trénink.
Bench-press: 5x3 110 kg
5x100 bylo těžkých, tak jsem přihodil na 110, čtyři opáčka v první sérii byla taky těžká, tak jsem zůstal na trojkách. Postupný cíl 5x4 zůstává. Opět začíná zlobit levé zápěstí, tak jsem ho za (reh)bandoval a drželo, ale musím opatrně.
Dřepy: 5x5 130 kg
120 už se mi znovu jet nechtělo, tak abych se pohnul, zkusil jsem 130. Pořádně jsem předtím rozhýbal ramena a musím zaklepat, že zalomení dozadu pak nijak nebolelo. Jinak těžké to bylo, ale šlo to, ovšem pouze na paralel, níž se fakt nedostanu. Bez podložek.
Ramena, tlaky vsedě před hlavou: 5/5/4/3/3x 70 kg
Dobrý bylo, že jsem začal na pěti opáčkách a neskončil pod třema :) Postupný cíl 5x5 pořád odolává, ale všeho dočasu.
Spodní kladka (veslo), přítahy k pasu, úzký paralel úchop: 5x5 120 kg
Mrtvolu si nechávám na příště, tak aspoň tohle. Jenom pětky, takže to šlo.
Váhovka: 91.1 kg
Pro dnešek stačilo, shyby a břicho už jsem vypustil. Nakonec jsem to tedy napálil jako by pauza ani viróza nebyly, čekám nějakou svalovku, ale snad se dostanu rychleji zpět.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po duben 22, 2013 3:32 pm Předmět: |
|
|
22. dubna 2013, pondělí
Lehké škrábání v krku a ne úplně zdravý kašel se mě pořád drží, ale nic už na to nezabírá, tak snad to do týdne vymizí.
Mrtvý tah: 5x3 180 kg (PB 5x3)
Pětky na 170 bych dnes nedal, na 160 se mi trápit nechtělo, tak jsem zkusil přejít na další level, protože 5x5 170 už tam jednou bylo. Po druhé sérii to vypadalo, že jsem si ukousnul velké sousto a jen jsem čekal, kdy to třetí opáčko nedotáhnu. Vzdát jsem to ale nechtěl, navíc dnes bylo ve fitku slušné publikum, které si hledí svého, ale všechno vidí a kriticky hodnotí. Naštěstí mě podržela technika, neslabším článkem byla stehna po pátečních dřepech, ale s trochou trpělivosti vše dotaženo. První meta na 180 dobyta, při tomhle počtu sérií asi PB. Další meta 5x4 bude krušná a nějaký pátek zabere. Letošní cíl je 5x5.
Šikmý bench-press nahoru (cca 30°): 5x5 90 kg (PB 5x5)
Bingo! Po té vyčerpávající mrtvole trochu nečekané, ale první dvě série na jistotu a v posledních dvou poslední opáčka na nejistotu, ale nechtěl jsem promarnit šanci ;) Tenhle nekonečný příběh bychom tedy měli, příště snad "pohodové" trojky na 95.
Stahování kladky naširoko nadhmat před hlavu: 5x5 72 kg (čistá váha)
Břicho, zvedání nohou na lavici + nohy, zakopávání: 3x5 + 3x12 42 kg
Váhovka: 93.4 kg (víkendová přežíračka)
Dnes spokojenost, nakonci jsem byl splavený jako už dlouho ne, byl trochu problém to udýchat, ale povedlo se. Výkonům asi dost pomáhá creatin + dvě odměrky instant bcaa před tréninkem, opakovaně si to ověřuji, šlapu pak jako duracell ;) Ale možná by to šlo i bez toho, kdo ví. Na recepci nová sympatická slečna, byla tam už v pátek, příjemná změna.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|