vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2013 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty tahy i dřepy jsou moc pěkný, hezky to jde nahoru.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: čt duben 25, 2013 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25. dubna 2013, čtvrtek

Bench-press: 5x4 110 kg (PB 5x4), 1x 115 kg, 1x 120 kg, 1x 125 kg (aktuální PB)
Čtyřky potěšily, na konci už nadoraz ale vše s jistotou. A protože jsem se ve fitku potkal s Jendou , tak jsem ho pak využil jako spottera a na sundávání kotoučů ;) a zopáknul jsem si maximálku. Další postupný cíl je 5x5 a to bude na dlouho.

Čelní dřepy: 3/4/3/4/4x 100 kg
Slaboučké, když pominu, že tam mělo být 110, tak tohle měly být aspoň pětky, ale prostě to nešlo. Při lepším úchopu byly 4 opáčka, při horším jenom 3. Před dalším postupem si nejprve počkám, až tady bude 5x5.

Ramena, tlaky vsedě před hlavou: 5x 50 kg, 5x 70 kg a konec, už mě to nebavilo.

Váhovka: 92.9 kg

Žádná velká námaha dnes, kecali jsme s Jendou , tak se pauzy protahovaly a dobře se regenerovalo ;) Aspoň ten benč, že se posunul.
vlk#

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2013 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29. dubna 2013, pondělí

Váhovka: 93.1 kg

Mrtvý tah: 4/4/3/3/3x 180 kg
V součtu +2 opáčka od minula, spokojenost, každá další čtyřka na téhle váze bude zlepšení osobáku. Historický osobák byly tři série 4/2/2.

Šikmý bench-press nahoru (cca 30°): 5x3 95 kg (PB 5x3)
Dnes měly být trojky na jistotu, celkem byly, drobná rezerva tam je, další postupný cíl 5x4.

Hacken-dřepy: 5x 40 kg, 5x 80 kg, 5x 100 kg, 5x5 120 kg
Jenom na protažení stehen, po třech pracovních jsem zvažoval, že to bude stačit, ale pak jsem si řekl - když zruším, tak zruším, musejí si zvykat. Nohy jsou pořád slabé, dával jsem i 12x 120.

Shyby, střední nadhmat pod bradu + břicho, zvedání nohou s oporou loktů: 3x5 + 3x12

Docela mě to vycuclo, krom nohou už je to zhruba na historických maximech, tak snad to půjde výš. Ale možná ne, protože když sleduji zdejší plážové borce, tak je čas ubrat kalorie a v první fázi to zkusím dostat pod 90 kg.

Naposledy upravil vlk# dne po duben 29, 2013 3:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Magumi

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2013 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady se to nějak červená :-)

vlk#

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2013 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

červená se, červená... to víš, když člověk není v dietě jako někdo (množné číslo) ale červená není vždycky absolutní osobák, často je to jenom významný progres, když se vracím zpět, jako třeba teď dřepy - ty mám slaboučké, tak jsem rád za každé vylepšené 5x5. a když pak potřebuji prolítnout log, tak čtu jenom červenou
vlk#

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2. května 2013, čtvrtek

Ramena, tlaky vsedě před hlavou: 5/5/5/4/4x 70 kg
Cíleně jako první cvik, abych to někam posunul, ale ani to nestačilo. Na pět sérií na téhle váze zatím nejlepší výkon, ale na 5x5 si prostě ještě budu muset počkat. Trochu mě limitovaly záda z pondělní mrtvoly, při prohnutí je to znát.

Decline press, vsedě na stroji: 5x5 140 kg
Závěrečné dotlaky už pěkně bolely, je vidět, že jsem stroje dlouho zanedbával, když se teď trápím i s pětkama.

Spodní kladka (veslo), úzký paralel k pasu: 5x 100 kg, 2 (+1)x 150 kg, 3 (+2)x 140 kg, 5x5 130 kg
Dal jsem si úvodní přetížení, aby pak pracovní série pěkně odsejpaly. Závěrečné dotahy už byly technicky horší, ale pro mě započitatelné. Maxko to zatím není, ale s jídlem roste chuť ;)

Horní kladka, střední nadhmat, pod bradu: 4x 90 kg, 5x 84 kg, 4x 84 kg (čistá váha)
Špatný cvik, vůbec to nešlo dolů, pro dnešek stačilo.

Váhovka: 91.2 kg

V nohách svalovka z pondělka, takže dnes pouze horní polovina a cviky, které běžně cvičím až v druhé linii. Večer bude za odměnu čtvrt kila tataráčku a kozlík medium ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: po květen 06, 2013 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6. května 2013, pondělí

Ramena, tlaky vsedě před hlavou: 5x 50 kg, 5/5/4x 70 kg
Slabší, při prohnutí mě pěkně bolely záda, tak jsem toho po třetí sérii nechal.

Bench-press: 5x 90 kg, 4/3/3x 110 kg, 6x 100 kg, 5x 100 kg
Slabší, ani jedna pětka na 110, tak jsem si shodil. Není každý den posvícení.

Hacken-dřepy: 5x5 120 kg
"... ti spraví náladu :)" účinný, rychlý a bezbolestný způsob, jak si zrušit stehna. Mám rád tenhle cvik, dnes už komfortněji než minule, bude to chtít přidat na opáčkách. Velmi dobrá silová průprava na dřepy.

Záda, přítahy šikmo shora vsedě (High Row): 10x 120 kg (PB) , 8x 120 kg, 8x 120 kg
Docela to šlo, deset opáček jsem snad na téhle váze ještě nedal, co jsem koukal, ale u těchto strojových cviků je třeba to brát s rezervou.

Rozpažky: 5x5 12 kg
Moc těžké činky jsem si vzal, takže trochu cheating.

Váhovka: 92.3 kg, po víkendu no

Dnes slabší, tak jsem si spravil náladu v druhé polovině na strojích. Je potřeba hledat silné stránky :D

Opět jsem se potkal s jedním takovým "shrekem", není vyšší než já, ale slušná korba, dával tam tlaky s jednoručkama 55 kg (víc nemáme), šest opáček v dobrém rozsahu... když jsem ho tak viděl a vidím, jak tady kluci píšou tlaky s 50-60 jednoručkama... tak to musí být také slušné korby :) klobouk dolů.

A slečna na recepci se pořád ještě usmívá a to už tam pár pátků bude... snad jí to ještě chvíli vydrží, je to příjemná změna ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14. května 2013, úterý

Po osmi dnech ve fitku, mezitím jsem opět stihnul nastydnout, rýmička, ty změny počasí a teplot mi teda letos dávají zabrat. Plánoval jsem proto lehčí trénink, 70-80%, pokud možno svižných 5x5.

Bench-press: 5x 20, 50, 70, 90, 100 kg, 6x 110 kg (PB) , 3x 115 kg (PB) , 4x 110 kg, 3x 110 kg, 5x 100 kg
Postupně jsem přidával a pořádně se zahříval, abych viděl, kam to půjde a šlo to tak daleko, že byla možnost si vylepšit váhové osobáčky, tak jsem to zkusil, bez spottera trochu adrenalin, ale ten pomáhá. Pak už jsem vytuhnul a trochu si namohl rameno :/

Hacken-dřepy: 5x 40, 80, 100, 120 kg, 5x 140 kg (=PB) , 4x5 120 kg
Totéž, těch 120 už se snažím dynamicky, nahoře jsem tak sekundu, abych se nadechnul, 140 silově, ale překvapivě dobře, spokojenost, brzy budu moci dřepovat s rozumnýma váhama.

Spodní kladka, -střední- úchop: 8x 80 kg, 12/8/8/8x 100 kg
Vždy jezdím úzký paralel úchop, ale dnes tam byl adaptér na střední a změna může prospět, tak jsem zkusil. Striktně, ale těch dvanáct už bylo moc a docela jsem cítil předloktí.

Břicho, zkracovačky vleže, nohy na lavici: 3x 16
Rozpažky: 12/12/10x 6 kg
Shyby, střední nadhmat: 5/3/3x
Nějaké to mrcasení na závěr až do úplného vybití baterek.

Váhovka: 90.6 kg

Poslední dva měsíce se nemůžu pořádně uzdravit, navíc už je čas ukončit objemovku a trochu se odšpekovat, aby váhovka lépe odpovídala výkonům... ani nebylo kdy vytěžit z rutiny nějaká pěkná nová maxima, tak aspoň že dnes ještě něco káplo.
Magumi

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2013 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty hackeny ti jdou pěkně nahoru.

vlk#

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20. května 2013, pondělí

Nestíhám tréninky, hodně práce, to se nutně projevuje i na výkonech. Třetí trénink za 14 dní je fakt málo

Váhovka: 91.0 kg

Šikmý bench-press nahoru: 5x 50 kg, 5x 70 kg, 4x 95 kg (PB) , 3/3/3/3x 95 kg
Mělo toho být více, ale nebylo, postupný plán je 5x4 a chtěl bych z té rutiny vytřískat 3x 100.

Mrtvý tah: 5x 70 kg, 5x 120 kg (nadhmat), 3x 160 kg, 3/3/2x 180 kg, 5/5x 160 kg
Dnes ani 5x3, musel jsem si shodit, aby to rozumně dojel. Alespoň první 3x 180 byla striktní.

Shyby: 5/4/4/3/3x
Bída, v závěru už poslední opáčka nebyla pod bradu.

Břicho, zvedání nohou + rozpažky: 12/12/12/8/8x + 5x8 7 kg

Žádný velký objem, ale utahalo mě to pěkně. Budu zase muset najet na trénink 3x týdně, ať z toho do prázdnin něco vymáčknu. Pak dám změnu.
seeya

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tolko tazkych serii natahat, to je uz podla mna riadne velky objem a nie ze "Žádný velký objem". Ja by som to rozdelil aspon na 2 treningy
vlk#

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10 těžkých sérií za celý trénink to není mnoho... ale dnes mi to fakt stačilo.
Loudy

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takhle se na starý kolena devastovat Ještě mám jeden vstup do maxima, tak se někdy musíme domluvit s Jendou a dát pořádný trénink!
vlk#

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22. května 2013, středa

Čelní dřepy: 5x 65 kg, 3x8 100 kg (=PB), 3x 110 kg
Úvod: Záměr jet dneska čelňáky vypadal zpočátku vtipně. Od pondělka nemůžu naplno došlápnout na levou patu Ale do fitka mám pohodlné botky a při dřepech stejně přepadávám dopředu... takže si to nakonec nevadilo
Trénink: Po první pracovní sérii jsem si znovu překontroloval kotouče, jak to šlo dobře. Přípravné hackeny zřejmě opět zafungovaly. Jasně, že závěr třetí už sem musel rozdejchávat a záměr na pět pracovních jsem opustil Ale maxko na téhle váze jsem si dorovnal. Zkusil jsem ještě vylepšit počet opáček na 110, ale už to nemělo vejšku a hodně jsem cítil záda - asi ta pondělní mrtvola. Zápěstí dolámané jako obvykle, ale co už.

Bench-press: 8x 50, 5x 70, 3x 90, 10x 100 kg (PB) , 1x 110 kg (LOL), 5x 100 kg
Po těch dřepech to na velký výkon nebylo, ale dynamika byla až do 90 slušná, tak jsem si zkusil v jedné sérii překonat osobáček na max. reps na stovce. Je zvláštní, jak to ke konci vždycky ztěžkne No ale to desáté už jsme tam vymodlil, ať to tam je. Další série už píšu jen tak z legrace.

Horní kladka, střední nadhmat pod bradu: 5x 36, 5x 66, 3x 102 kg (PB) , 4x5 96 kg (čistá váha)
Tady to chce pořádný grip, tak jsem si došel pro tekutý pudr Asi to bylo maxko, protože dříve jsem psal, co bylo na cihličkách a teď už si tu první jako protizávaží odečítám, ale jinak je to jenom takové "jako" maxko - záleží, jak moc je to technicky a hluboko. No a ta poslední série na 96 už byla jenom do počtu. Každopádně tady na fóru se při shybech věší kolem pasu 40, 50 i 60 kg, takže to bude chtít ještě hodně přidat.

Zkracovačky vleže: 24x, 16x, 12x, 12x, 12x
Až co to šlo... ještě, že před fitkem nejím

Váhovka: 91.1 kg

Dnes opět méně cviků... časově toho více nestíhám, ale něco z toho snad vytěžím. S váhovkou se to má tak, že subjektivně hubnu, objektivně mi to váha nepotvrzuje a vizuálně ja taky všechno při starém... a pak že všechno není v hlavě
seeya

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pozeram ze dneska ti pekne zaprsalo, same osobaky..a hlavne tie celnaky teda :))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: