vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 256, 257, 258 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kelly

PříspěvekZaslal: st únor 19, 2025 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nachodíš toho dosť, ja som si musel zaobstarať psa, aby mal krokomer aspoň 6000 krokov.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: čt únor 20, 2025 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Este z vas urobim bezcov!
vlk#

PříspěvekZaslal: čt únor 20, 2025 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

20. února 2025, čtvrtek
"MiB V" W4 D4/6, tahy+tlaky, 6+, ranní trénink, Form Factory Václavák

fáze I - kardio, nízká intenzita

chůze 3.4 km, 35 min., tempo 10:30, +/- 7/57 m, tep 95, do fitka, z kopce, -6 stupínků, sluníčko

fáze II - silový trénink

Mrtvý tah:
4x 6x 145 kg, trhačky, rpe 8, pauzy 3 min., technicky, bezpečně, ale jenom menší rezerva

šlo to dobře, ale ve čtvrté sérii bych dal max 8 opáček a hotovo, žádných 12 jako v závěru 2. týdne, ani 10x150 jako v závěru 3. týdne, zeslábnul jsem a budu to muset zase dohnat

Military press: (stopky na hrudi)
4x 6x 52.5 kg, rpe 7, pauzy 2 min., pohoda, jazz, dynamika, ale samozřejmě high-reps by mě rychle zrušilo :D

Pendlay rows:
4x 8x 70 kg, pauzy 2 min., striktně, dynamika, zadýchal jsem se

čas 48 min., tep 105, "max" 142 (max, co to chytne)

fáze III - kardio, vysoká intenzita

šlapadlo (křeslo) 10 min., prům. tep 154 (!), max 174, prům. výkon 200 W, málem jsem u toho vypustil duši
00:00 - 09:00 zátěž 8/12, rpm 80, 192 W
09:00 - 10:00 zátěž 10/12, rpm 80-85, 280 - 320 W
10:00 - 11:00 cool-down

šel jsem hned po tréninku, takže 1:30 už jsem měl tepovku 140, 2:30 už 150 a to jsem si říkal, že to dneska do cíle nedám, že šlapat ještě necelých 8 minut při téhle zátěži nevydržím, ale šlapal jsem, 5:00 už tam bylo 160 a to je zóna, kam se moje pumpa dostává pouze nárazově, aby rychle dodala kyslík, kde je potřeba, a zase klid, ale držet ji tam ještě 5 minut? připadal jsem si jak na zátěžovém testu, kdy se systémy pouštějí na 120 % a čeká se, jestli něco upadne nebo selže. když se na hodinách objevilo 9:00, tak jsem měl tepovku 165, zvedl si zátěž o 2 stupínky a místo 192 W při 80 rpm tam bylo najednou něco kolem 280 W, v 9:30 jsem dosáhl tepovky 170 a začal točit maximum, což už o moc více nebylo, nějakých 85+ rpm a 300+ W, až mě 10:00 a téměř maximální tepovka vysvobodily.

váhovka 101.3 kg, možná nějaká voda, když už zase pár dnů beru kreoš

Kelly napsal:
Nachodíš toho dosť, ja som si musel zaobstarať psa, aby mal krokomer aspoň 6000 krokov.

je to takový základ, snažím se teď držet 10k kroků denně a podle možností 1 - 2 měřené, aspoň půlhodinový chůze, nebo na pásu, samozřejmě když je volný den, víkend, dovolená, tak si dopřeju i více, potřebuji zlepšit kondičku a pálit nějaké ty kalorie

cohen999 napsal:
Este z vas urobim bezcov!

to by mi vůbec nevadilo, až shodím takových dvacet kilo, zatím je ta kondička tragická, zkoušel jsem pomalý běh, což mi ukazovalo nějakých 10 km/h, uběhl jsem 200 metrů po rovině a hotovo, tepovka mimo rozsah a kyslíku nedostatek, takže mám pro letošek velké plány, jako třeba uběhnout 500 m a možná jednou i 1 km :D
vlk#

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2025 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21. února 2021, pátek
"MiB V" W4 D5/6, dřepy+benče, 4+, ranní trénink, Form Factory Václavák

chůze 3.33 km, 37:20 min., tempo 11:15, +/- 8/60 m, tep 97, do fitka, z kopce

fáze II - silový trénink

Bench-press: (stopky), protože dřepovací rack byl zabraný
3x 4x 107.5 kg, rpe 9, pauzy 2 min.
6x 107.5 kg, série 4+, rpe 9.5, víc teď tam není, musím zesílit

Dřepy: (high-bar, sbd, no belt)
3x 4x 135 kg, rpe 8, pauzy 3 min.
8x 135 kg, série 4+, rpe 10, ždímal jsem to, ale už ta osmička byla na hraně

čas 48 min.

před čtvrtou pracovní sérií na benči jsem si dal 4 min. pauzu, abych pořádně dobil baterky a když jsem tak chodil, tepovka už padla na 90, tak se mrknu na hodinky, abych zkontroloval čas, a vidím, že tepovka je v červeném na hodnotě 174, tak mě napadlo, že teď zase měří opačně špatně a reálnou tepovku mi zdvojnásobují, tak jsem s nima zahýbal, aby se líp chytly, ale klesalo to zpočátku pomalu a celé to trvalo asi 1.5 minuty, tak nevím, jestli to mohlo být stresem nebo špatným měřením, ale budu teď lépe sledovat grafy.

šlapadlo (křeslo) 7 min., 3 km, zátěž 8/12, 190 W, prům. tep 148, max 164

dneska jsem odpadnul, chtěl jsem vydržet co nejdýl, ale když jsem v čase 5:00 měl opět tepovku 160 a stehna pálila a tuhla, tak jsem věděl, že si můžu stanovit okamžik smrti, ale ne za moc dlouho
vlk#

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2025 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22. února 2025, sobota
regenerace

chůze 5 km, volně, sluníčko, krásné počasí

čekal mě už jenom šestý trénink, abych dokončil čtvrtý týden, a v něm tahy 4+ se 155 kg, což při současné bídě znamená zkusit aspoň 8 opáček a to se mi tuze nechtělo, vlastně se mi vůbec nic těžkého nechtělo, tak jsem si jenom dopoledne vyrazil na procházku a po obědě regulérně na dvě hodiny vytuhnul, takhle krásně se mi už dlouho nespalo :)

a byla to dobrá volba, protože pak se ozval Magumi, jestli zítra nedáme pánský klub v Karlíně a to je ideální příležitost jak si takový krátký trénink odjet, mít dost času a pak si ještě dopřát wellness :)

holky doma pořád válčí s moribundy, ale už se to snad bude lepšit a já jsem to asi musel prodělat a mám imunitu, protože jinak bych v tom lazaretu musel padnout taky, sice se ručička zasekla na 95 % a k tomu úplnému zdraví to pořád nemůžu dotáhnout, ale vzhledem k situaci dobrý
vlk#

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2025 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23. února 2025, neděle
"MiB V" W4 D6/6, tahy+tlaky, 4+, ranní a dopolední trénink, Form Factory Karlín, já a Magumi, pánský klub

chůze 2.2 km, čas 22 min., tempo 10:25, do fitka

Magumi jel do Karlína tramvají, já to mám kousek z kopce, tak jsem si to seběhnul :)

fáze II - silový trénink

Mrtvý tah:
3x 4x 155 kg, trhačky, rpe 7-8, pauzy 3 min., nějak se tam vyrobila rezerva, že jsem občas zkusil i speed rep
12x 155 kg, trhačky, série 4+, v plánu bylo 8, ale šlo to dobře, tak jsem dal 10, ale stál tam Magumi a chtěl mě dotlačit až do 13, což hamstringy odmítly :D

3x 4x 57.5 kg, rpe 7-8, pauzy 2 min., taky se to rozhýbalo a taky šly speed reps
12x 57.5 kg, série 4+, jsem rád, že i tady padla dvanáctka

Shyby: (na koulích)
4x 4x BW, pauzy 2 min., moc to nešlo, záda nechtěla zabírat

Biceps: (velká činka, ve stoje)
4x 6x 40 kg, pauzy 2 min., striktně

čas 1:05 h

fáze III - kardio, střední/vysoká intenzita

Chodící pás "vana" (Skill mill): 10 min., 0.95 km, tempo 10:25, prům. výkon 170 W

od běžného motorizovaného pásu se to liší v několika věcech:
- díky tvaru člověk pořád šlape do kopce, ale přitom není na šikmé ploše, takže je to příjemnější
- dá se tam nastavit odpor, takže je to i pro zkušené běžce, kteří se mohou více předklonit a více zabrat
- nepohybuje se to konstantní rychlostí, ale podle toho, jak člověk zabírá, takže není problém se při chůzi trochu předklonit, opřít do toho a hned je tam třeba 7 km/h, ale pak se stačí narovnat a už to brzdí
- tím pádem to chce trochu cviku umět si vyladit zátěž a tempo
- a podobně jako u každé jiné chůze do kopce z toho bolí lejtka :D takže mi 10 min. stačilo

Šlapadlo: (křeslo) 12 min., 5 km, 25 km/h, rpm 80, prům. výkon 160 W

nožky byly nějaké unavené, tak jsem začal nižší zátěží a zvyšoval postupně, na tepovku 140 se dostal až po 5 minutách, ale pak už to šlo dobře

fáze IV - protažení

Motýlek:
30x 15 kg

Bulharské dřepy:
4x 8x BW, zátěž jsem nepotřeboval, největší výzva byla balanc :D

fáze V - wellness

sauna 12, 14, 12 min. + terasa, dnes jsme se s Magumi vyhřáli :D i příjemně vychladili. a ještě pára na závěr

letos první pánský klub, dlouho jsme se neviděli, tak jsme si to náležitě užili :) Magumi toho měl mnohem více než já a ještě komplexnější, takže si pořádně máknul, zvláště, když tam pak po vzpírání ještě měl těžké čelní dřepy, ale všechno zvládnul a wellness byl zasloužený :) dokonce jsem to dnes byl já, kdo velel na ústup z terasy, kde byly příjemné 2 stupínky, Magumi byl z tréninku tak rozhajcovaný, že by tam ještě klidně ležel a odpařoval se :D

čtvrtý týden hotový, pátý bych teď špatně stíhal, protože mám za týden služebku a přerušovat ho nechci, tak si dám příští týden možná jenom nějakou údržbu, na čtvrtek už jsme domluveni s Magumim, chtěl do Areny, kde je to na vzpírání nejlepší, ale možná ho vytáhnu na Václavák, kde jsme spolu léta válčili, má tam taky platformy a eleiko bumpery a navíc i zrcadla :D :D
vlk#

PříspěvekZaslal: po únor 24, 2025 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24. února 2025, pondělí
"MiB V" W5 D1/6, dřepy+benče, osmičky, odpolední trénink, Form Factory Václavák

chůze 3.3 km, 33 min., do fitka, 10 stupínků, teplo na únor

fáze II - silový trénink

4x 8x 120 kg, rpe 8, pauzy 3 min., úplně jiné kafe než před týdnem udýchaných 115, vše v tempu

Bench-press: (stopky)
4x 8x 90 kg, rpe 7, pauzy 2 min., dynamika, sice to utahalo, ale začátky velmi lehce

čas 45 min.

šlapadlo (křeslo) 10 min., 4.5 km, 25 km/h, 140 W, rpm 80-85, prům. tep 144, max 163, aspoň něco

fáze IV - wellness

sauna 20 min., prům. tep 131, max 153 a stejně to na vysokou aerobku nestačilo

chtěl jsem vyhnat tepovku podobně jako na šlapadle, ale nedařilo se a 140 tam bylo až po 15 minutách, tak jsem ještě vydržel dalších 5 minut, aby se to započítalo jako vysoká intenzita, ale takhle to nefunguje :) výsledkem byla pouze Tantalova muka anebo žhavení lebky zvané Budík :D poučení pro příště, když se nezapotím, tak to po 15 minutách ukončím. navíc tam dnes bylo málo kyslíku a těžký vzduch.

váhovka 102.0 kg, šlo to teď nahoru, včera i 102.2, ale zatím neřeším, jím poměrně čistě a pásek taky nejde nahoru

v plánu byl udržovací trénink, ale jako obvykle jsem nic nevymyslel a tak začal 5. týden programu i s tím rizikem, že ho nestihnu
vlk#

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2025 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25. února 2025, úterý
"MiB V" W5 D2/6, tahy+tlaky, osmičky, polední trénink, Form Factory Václavák

chůze 3.2 km, 32 min., ranní do práce

fáze II - silový trénink

Mrtvý tah:
4x 8x 140 kg, trhačky, rpe 7, pauzy 3 min., čtvrtá série už čistě speed reps, abych tam nechal všechno

sice jsem se ještě z neděle, po dvou dnech, necítil úplně zregenerovaný, ale v začátku série to nebylo znát a činka šla sama, taky aby ne, se zahřívací váhou, přitom desítky už by mě dost ničily a dvanáctku bych dal jednu na závěr a hotovo :D přesto rpe 7, protože činka se v případě potřeby pohybovala svižně

4x 8x 50 kg, rpe 6, pauzy 2 min., rychlostní práce, vyhnat někam tepovku bylo náročné

čas 35 min., doplňky i wellness vynechávám, nemám dnes tolik času a chci dát hlavně kardio

šlapadlo (křeslo) 10 min., rpm 80, prům. výkon 197 W, prům. tep 152 (87 %), max 175 (100 %)

luxus, bez těžkých bot a návleků, které se mi včera nechtělo sundávat, jsem šlapal jak vrtule, držel 80 otáček při zátěži 192 W a tepovka letěla nahoru, 1.5 min. a už tam bylo 140 (80 %), 3 min. a 150 (86 %), 6.5 min. a 160 (91 %) a to mi připadalo jako mission impossible, že to udržím až do desáté minuty, 8.5 min. a 165 (94 %), na závěrečnou minutu jsem tradičně zvednul výkon na nějakých 280 W a pořád držel otáčky, takže 9.5 min. a tep 170 (97 %) a když odbila 10. minuta, tak na rotopedu i hodinkách svítilo 175 (100 %), což je moje maximální tepovka, kterou už dva měsíce atakuji a odolává :D těch intervalů by to asi chtělo více a třeba i kratších a intenzivnějších, ale snažím se pracovat s časem, který mám.

váhovka 101.0 kg, po víkendu lepší, snad budu zase brzo atakovat stovku

taky jsem podruhé během dvou měsíců získal odznáček "Spánková série", tedy 7 dnů v řadě skore spánku 75+ (přesně to bylo: 83, 80, 81, 83, 81, 82, 81, tedy i 80+), což se nedá nijak ošulit, už jsem třeba měl 5 dnů v řadě a pak šup, 74 a znovu. zdánlivý paradox byl na jarňákách, tedy dovolená, pohoda, hory, ticho, čistý vzduch, jenže asi díky nadmořské výšce 1000+ m.n.m. se zpočátku nedařilo a jak skore spánku, tak noční HRV letěly dolů, asi by to chtělo více než týden na aklimatizaci, přitom proti 250 m.n.m., na které jsem zvyklý, to není tolik.
vlk#

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2025 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26. února 2025, středa
plavčo

chůze 3.1 km, 31 min., ranní, do práce, z kopce

bazén 700 m (50x14), 23:05 min., tempo 3:18, prům. tep 126, prsa, hlavu do vody, žádná "paní Radová" :D

váhovka: 100.7 kg

dnes jsem nic těžkého nechtěl, po třech tréninkových dnech, i hodinky psaly, že mám tělu dopřát regeneraci, tak jsem si dal plavčo, původně jsem plánoval ještě rotoped a nějaké vysoké kardio, ale pak jsem si řekl, že i toho je za ty tři dny dost a taky to tam nemůžu lámat každý den.

šel jsem přes poledne, kdy bývá minimální provoz a zpočátku to šlo, bez problémů se tam vedle sebou vejdou čtyři lidi - pokud tam nejsou poprvé a vědí, že mají plavat po čarách a ne mezi čarami, jenže pak už jsme tam čtyři byli a přišly dvě "paní Radové" s trvalou na hlavě a dvěma různými parférmy, které se neostýchaly vmísit a najednou nebylo možné plavat přímo tam a zpět a neřešit míjení, tak jsem dorazil "kulatých" 25 otoček a šel ven, jinak bych pokračoval, co zvládnu, s tímhle časem by šlo i 50 otoček. a sauna se zrovna uklízela.
vlk#

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2025 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27. února 2025, čtvrtek
"MiB V" W5 D3/6, dřepy+benče, šestky, ranní trénink, Arena Gym Centrum, já a Magumi

chůze 3.6 km, 36 min., do Areny, krásně bylo

fáze II - silový trénink

4x 6x 130 kg, rpe 8.5, pauzy 3 min., první nepromazaná, strašná, pak už to šlo lépe

4x 6x 100 kg, rpe 8.5, pauzy 2 min., v závěru to těžklo

Shyby: (naširoko, nadhmat)
4x 4x BW, pauzy 2 min., první tři striktně, brada na hrazdu, tady se krásně shybuje, s magnézkem

Biceps: (vestoje, velká činka)
4x 6x 40 kg, pauzy 2 min., zkusil jsem jednoručky, ale levé rameno je nějaké vyhozené, už dlouho, s velkou osou se to ale dá

čas 1:04 h

váhovka 101.6 kg

AirBike 6 min., prům. tep 137, max 162

asi bych na tom nějaké kardio vyrobil, když jsem pak koukal na tepovku, ale nepohodlně se na tom sedělo, je to nějak divně neergonomické, šlapky jsou daleko od sebe, člověk aby spíše byl v předklonu a pořádně zabíral, taky mi to psalo nějaké nesmysly jako 35-40 km/h a 250+ W, tak jsem z toho slezl místo abych vydržel a zapsal si vysokou aerobku

na dnešek jsem byl domluvený s Magumim, takže když jsem si četl na hodinkách ranní zprávu, všechno dobrý, akorát připravenost na trénink 30 % a vysoká potřeba regenerace, v čemž bych se i dokázal s hodinkama shodnout, tak jsem asi dvě minuty váhal, ale pak jsem vstal, aktivoval ranní rituály a během procházky do fitka se plně uvedl do provozu.

na dřepech se projevilo málo zahřívacích a když jsem pak měl první pracovní a šel dolů, tak jsem si říkal, že to bude zajímavé, jestli se tam vůbec dostanu a pak ještě, jestli se dostanu nahoru. naštěstí to byla jenom první série, pak se kolena promazala a už byla jistota, jenom bez větší síly.

před čtvrtou pracovní dorazil Magumi, o dost dříve, než jsem čekal, tak to bylo hned příjemnější, s krátkýma pauzama jsem dal zbytek tréninku, Magumi zatím zvládl celou svou mobilitu, kterou já zanedbávám, a když šel na svůj první cvik, tak já už musel do sprchy, abych stíhal dopolední program. v Areně se cvičí fajn, zvláště, když člověk místo do zrcadla čučí do cihlové zdi a tudíž se může plně soustředit na svou techniku.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá únor 28, 2025 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28. února 2025, pátek
"MiB V" W5 D4/6, tahy+tlaky, šestky, polední, Form Factory Václavák

chůze 3.3 km, 34 min., do fitka, z kopce

fáze II - silový trénink

Mrtvý tah:
4x 6x 150 kg, trhačky, rpe 8, pauzy 3 min., dynamika, šloto, ale žádná nekonečná rezerva tam nebyla

potvrzeno, Magumi přidává +10 na síle i vytrvalosti :D když jsem tahal v neděli, tak prošlo 12x155, přičemž úvodních 6-8 opáček šlo celkem roboticky, bez většího efortu, až pak začala docházet šťáva, zato dnes bych nechtěl ani 10x150, resp. byl by to slušný grind, byl jsem rád za pěkné technické šestky a ta 2+ opáčka v rezervě už by mě sosla na delší pauzy.

4x 6x 50 kg, rpe 7, pauzy 2 min., speed reps, tady není o čem, military jsou v intenzitě pozadu, ale postupně to doženou

čas 34 min.

váhovka 101.8 kg

šlapadlo (křeslo) 10 min., 4.4 km, rpm 80, prům. 183 W, prům. tep 146, max 159

dneska jsem zkusil něco jako intervaly, aby to nebylo tak namáhavé, během 2 min. jsem vyhnal tepovku na 150 a pak zvolnil, až padla pod 145, tak jsem zase přidal, takhle mi vyšly za 10 minut 4 intervaly a tepovku jsem tak držel celou dobu 140+, sice naměřená zátěž byla nižší, ale bylo to příjemnější, než když tepovka i zátěž pořád jenom roste.

zítra volno, od neděle služebka na týden bez fitka a další neděli 9. 3., pokud vstanu, tak pánský klub v Karlíně s Magumim :)
vlk#

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2025 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9. března 2025, neděle
"MiB V" W5 D5/6, dřepy+benče, 4+, odpolední trénink, Form Factory Václavák

chůze 3.40 km, 34 min., +8 m/-57 m, tempo 10:00, tep 102, do fitka, z kopce

fáze II - silový trénink

Dřep: (high-bar, sbd, no belt)
3x 4x 140 kg, rpe 9, pauzy 3 min., pomalé ale na čtyři tam síla byla
6x 140 kg, série 4+, rpe 9.8, pauza 4 min., sice slabé, ale na dnešní očekávání nadmíru dobré

3x 4x 110 kg, rpe 9-9.5, pauzy 3 min., těžké, bez dynamiky
5x 110 kg, série 4+, rpe 10, pauza 5 min., víc tam fakt nebylo, ale i za to jedno plusové opáčko jsem rád

Shyby: (naširoko, nadhmat)
4x 4x BW, pauzy 2 min., čtvrté už slabší, ale tahal jsem co to šlo

Biceps: (vestoje, velká činka)
4x 6x 40 kg, pauzy 2 min., dynamika, celkem to šlo, levé rameno bolelo méně

čas 1:18

váhovka 103.5 kg, po týdnu junk-foodu, bez fitka, bez většího pohybu, zase na tom začnu pracovat

sauna mimo provoz :/

šlapadlo (křeslo) 18 min., 7.9 km, prům. tep 156 (!), max 170, prům. výkon 183 W, hlavní přínos VO2max

intervaly 5x (2 min. zátěž 6, rpm 80 + 1 min. zátěž 8, rpm 85-90) + 3 min. cooldown

dnes to tedy sedlo skvěle, takovou tréninkovou zátěž jsem snad ještě nevyrobil, přitom je to mnohem příjemnější, než se ty svaly snažit utavit, nejprve vyženu tepovku a pak snížím zátěž, šlape se dobře a tepovka pořád pěkně drží, takhle to půjde

fáze IV - kardio, nízká intenzita

chůze 3.4 km, 37 min., +60 m/-9 m, tempo 10:50, tep 116, z fitka domů, do kopce

služebka nezačala ideálně, hned v neděli jsem nastydnul a chytnul rýmu, takže během týdne jsem se snažil dát dohromady a do toho musel pracovat, už je to lepší, ale na stopro to ještě není, ale to snad ještě letos nebylo

proto jsem dnes zrušil i pánský klub s Magumim v Karlíně, sice jsem ráno vstal s určitou nadějí, ale brzo bylo jasné, že na trénink jsem nepoužitelný, ten kumulovaný spánkový deficit byl příliš velký a potřeboval jsem dobít baterii, nakonec to bylo dobré rozhodnutí a v součtu 12 h spánku mi dodalo potřebnou šťávu a chuť užít si zbytek dne

trénink jsem po 9 dnech a mírné nemoci očekával přípravný, zvláště když mi z pátého týdne zbyly dva nejtěžší dny, ale protože jsem jako tradičně nic nevymyslel, vlezl jsem si do klece a začal na dřepech přidávat po 20 kg dokud tam nebylo 120 a já věděl, že pod těmi 140 nezůstanu. tak jsem si troufnul a ta 4 opáčka tam vyškrábnul. postupně přicházela větší jistota a i když 4x4 by stačilo a bylo to více, než bych dnes očekával, zkusil jsem tu čtvrtou jako 4+ a dvě opáčka navíc se počítají. u benčů to bylo horší, tam už se to nedá tak prodýchat a posbírat všechny svaly od lopatek až po palce u nohou, takže jsem byl rád, když jsem se dostal do čtvrté série a pak s delší pauzou vymáčknul aspoň to jedno opáčko navíc.

dost mě to překvapilo i povzbudilo, tak budu pokračovat podle plánu a zkusím se rychle adaptovat. na jednu stranu více než týden výpadek veškerých aktivit, mírná nemoc s nepříjemnou rýmou a nedostatek odpočinku, na stranu druhou ale zřejmě plná regenerace svalů a kompenzace tréninku, takže podaly mnohem lepší výkon, než jsem čekal. tak jsem rád, že jsem šel už dnes a aktivoval tělo co nejdříve.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2025 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Twn bench moc hezký
vlk#

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2025 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10. března 2025, pondělí
"MiB V" W5 D6/6, tahy+tlaky, 4+, odpolední trénink, Arena Gym Centrum

Mrtvý tah:
3x 4x 160 kg, hook-grip + magnézko, rpe 8, pauzy 3 min., menší dynamika, větší rezerva
10x 160 kg, trhačky, série 4+, rpe 9.5, pauza 5 min., spoko, čekal jsem max osmičku

3x 4x 60 kg, pauzy 2 min., easy, dynamika
12x 60 kg, série 4+, pauza 4 min., taky spoko, čekal jsem max desítku

čas 45 minut

váhovka 101.3 kg, dobrý, ten triple hamburger ze soboty i nějaká voda už mizí

minimální trénink, ještě nejsem po minulém týdnu zformátovaný

hodinky ráno hlásily připravenost 1/100, tak jsem si řekl, že potřebují trochu zkalibrovat

na tahy nejlépe do Areny! užívám si to s magnézkem a pořádnýma osama, jenom na plusovou sérii jsem si vzal trhačky, protože jsem se oprávněně obával, že by mě úchop limitoval, nejsem zvyklý :/

taky se opět potvrdilo, že čím více na tahy odpočinku, tím líp, jedno jestli zdravý nebo nemocný, hlavně nechat tělo a cns odpočinout

chůze 3.6 km

Peter Ustinov napsal:
Twn bench moc hezký

to bude, až zatlačím tolik, co Prarazit :D
Turakam

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2025 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sranda, robíš mrte kardia, aj to začína vyzerať a nakoniec to týždeň prežerieš a si späť, no, veľa šťastia na páse.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 256, 257, 258 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: