|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: po únor 10, 2025 11:15 pm Předmět: |
|
|
9. února 2025, neděle
chůze 3.2 km tam + 3.2 km zpět, ranní procházka před odjezdem na dovolenou
a večer už gastro úlet, jeden z nejlepších hotelových bufetů, co pamatuji, candát, konfitované kachní stehýnko, holandské řízky, tatarák (!) a sladká tečka na závěr, lívance s borůvkovým žahourem. pizzaře s rozpálenou pecí jsem nechal smutného, ale dcerka byla nadšená :)
ale to je jenom poprvé, pak ještě přijde velká snídaně před výletem a pak už se všechny trávicí cesty zaplní a dávám si jenom vyloženě degustační porce :)
10. února 2025, pondělí
horská turistika 19.2 km, nastoupáno 490 m, čas 4:25 h
druhý pobytový den jsem si naplánoval hned nejvyšší výstup, Svaroh 1334 m.n.m., a připadal si jako král Šumavy :) drobný technický problém spočíval v tom, že na něj z české strany nevede značená turistická cesta. a že je únor. naštěstí jsou v mapách i lesní cesty a sněhu zase tolik nenapadlo.
nejtěžší úsek byl předposlední, kdy jsem stoupal 2.5 km ve sněhu s převýšením 250 m, bořil jsem se pěkně a nejít tam přede mnou za poslední dva dny asi čtyři lidé, nebo spíše dva tam a dva zpátky, tak bych to možná zabalil, navigaci jsem používal pouze do té míry, dokud tam byly stopy.
hned první úsek, kdy jsem opustil turistickou, byl zjevně pro mnohé všechny slepý, zhruba v půlce se otočila poslední stopa, lidská, ale byly tam ještě zvířecí a šlapat zpět už se mi nechtělo, tak jsem se držel nad vyschlým korytem potoka a hledal mezi stromy cestu, kde není půl metru sněhu. tim jsem se opět dostal na cestu, která není na mapě čárkovaná a kde už byly stopy těch dvou šťastlivců přede mnou.
bohužel se zřejmě jednalo o lehkotonážníky se psem, zatímco mých sto kilo a boty velikosti 43 ve sněhu odhalovaly další a další ne tak pevná místa, na kterých sice již spočinula noha člověka, ale ne s takovým koeficientem kg/cm2. co už, sněžnice jsem neměl.
navigace po desítkách metrů ukrajovala ze zbývající vzdálenosti, počasí přálo, nefoukalo a bylo kolem nuly, tak jsem vytrval a důvěřoval průkopníkům přede mnou, až jsem stanul na hřebeni. a pak už to bylo jenom kousek po německé turistické. super pocit.
zpátky jsem už to vzal rovnou tam, kde šli ti dva, i když navigace pak ohlásila chybu, že v daném místě není žádná cesta, podle které by se dala spočítat trasa. ale to mi bylo jedno, tam kde trasa být měla, byla jenom sněhová peřina a sem tam zaječí stopa. bralo mě to nejkratší cestou, kolmo k vrstevnicím a když se začala objevovat mezi sněhem zeleň, zajásal jsem, že bude pevná zem! chyba lávky, první krok na pevnou zem znamenal, že jsem až po kotník zapadnul do nějaká rašeliny či co, a než jsem došel dolů, tak se mi to ještě párkrát povedlo i skrze sníh. tato sestupová cesta se zjevně částečně zalíbila i nějakému potůčku.
jakmile jsem byl na turistické, už to bylo lážo plážo, i když mě čekalo ještě šest kiláků a závěrečných sto výškových metrů k hotelu. počítal jsem s tím, že to kvůli terénu a sněhu nemusí dopadnout, takže o to spokojenější jsem byl :D
sauna 15 min. + 10 min.
hotelová sauna je sice menší, ale byla moc pěkně rozpálená, 88 stupínků a subjektivně poctivých. první kolo jsem ještě tu čtvrthoďku dal, ale druhé jsem musel ubrat. pocit relaxu trochu kazila parta studentíků, ale zase byli mladí krásní a bezstarostní :)
jo, a konečně jsem omkrnul fitko... je tam asi deset různých kardio strojů a pak pár malých jednoruček, tak dám asi tu vysokou aerobku, pokud někdy zbyde šťáva ;)
| Turakam napsal: | | Vlku, drž sa, nech je len už dobre zdravotne - poriadne si sa aj do toho kardia zahryzol, super. |
díky! jj, zdraví je základ, až pak můžeme podávat výkony ;)
| Peter Ustinov napsal: | Ten bench super
Po dovolene hezky dolu na 92! |
92 je dobrý plán! beru ;)
| Magumi napsal: | | Vítej zpátky ke zvedání, kamaráde. Vypadá to, že jsi za těch 12 dní nic neztratil a brzy budeš zase v super silové kondici. |
ale ztratil, a hodně, ale tak už to chodí a je potřeba to znovu vybudovat, na podruhé, na potřetí, dokud bude potřeba :)
| spekounP napsal: | Vlku bench parádní, co já bych za to dal.
Dřepy zase půjdou, netřeba úplně tlačit na pilu, přijde to samo, máš tam dost dobrý základ a ten se dřív nebo později projeví. |
a co já bych zase dal, mít na zádech čtyři modré... ale jak říkáš, snad to zase půjde, sám jdeš příkladem ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: út únor 11, 2025 8:03 am Předmět: |
|
|
Krasna turistika, kilometrovo skvele, vyskove metre tiez seriozne. A teda vesele zazitky mas odskrtnute tiez, zapadnut v raseline, hned som si spomenul na Byl jednou jeden král. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út únor 11, 2025 8:19 am Předmět: |
|
|
Vida, Vlk by bol ideálny parťák pre moje nezmyselné turistické vylomeniny  Nesťažuje sa, šlape, cestou necestou, sneh, rašelina, všetko jedno
Ty máš len 43ky nohy? To máš nôžku jak balerína _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st únor 12, 2025 2:45 pm Předmět: |
|
|
11. února 2025, úterý
Šumava, Špičák, hotel Orea Horizont
horská turistika 10.9 km, nastoupáno 360 m, 2:18 h, Můstek 1235 m. n. m., Pancíř 1214 m. n. m. a zpět
rychlý dopolední výšlap, žena řekla, že mám dvě hodinky a pak je vyvezu do Železné rudy, tak jsem ani nešel do sedla a jenom vyběhl na nejbližší kopec a cestou zpět si ještě odskočil na Pancíř, krásně bylo
v Železné rudě jsem si ještě dal Křížovou cestu, zase jsem si nepamatoval, kolik je tam těch zastavení a šlapal do pěkného krpálu, tady bych chtěl bydlet, až budu starý a testovat si, jestli to ještě vyšlápnu :D
12. února 2025, středa
chodící pás 1:15 h, 7.4 km
dnes sněžilo a je mlha jak mlíko, tak jsem zavítal do fitka a obsadil běhací pás, nejdřív jsem si hrál s 5 km/h a sklonem do 6%, pak jsem šel rovinu 6 km/h, pak 6.5 km/h, v závěru jsem ubral na 6 a zvyšoval sklon do 12%, pak odpočinek a pak ještě rovnou 15%, ale to jsem vydržel tak minutku, pak ještě 7 km/h a stačilo.
formátování a reakce až budu doma, to je tak, když si člověk sbalí noťas, ale neveme adaptér, a když pak chce šetřit baterii, tak ho na noc zapomene vypnout
EDIT 14.02.: už jsem doma ;)
Naposledy upravil vlk# dne pá únor 14, 2025 2:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt únor 13, 2025 1:58 pm Předmět: |
|
|
13. února 2025, čtvrtek
chodící pás 2 h, 12.6 km, prům. rychlost 6.3 km/h
0:00:00 6.0 km/h
0:05:00 * 6.2 km/h
0:10:00 ** 6.4 km/h
0:15:00 *** 6.6 km/h, stačilo, na začátek moc hr, ještě bolí lýtka ze včera
0:20:00 ** 6.4 km/h
0:25:00 * 6.2 km/h
0:30:00 6.0 km/h, ok, tohle je pohodová cestovní rychlost
0:35:00 * 6.2 km/h
0:40:00 ** 6.4 km/h
0:45:00 *** 6.6 km/h
0:50:00 **** 6.8 km/h, už rozhýbaný, trochu kopnu do vrtule
0:55:00 ***** 7.0 km/h, a ještě jsem tam zařadil sedmičku a cítil se jak Jožo Pribilinec
1:00:00 **** 6.8 km/h
1:05:00 *** 6.6 km/h
1:10:00 ** 6.4 km/h
1:15:00 * 6.2 km/h
1:20:00 6.0 km/h
1:25:00 * 6.2 km/h
1:30:00 ** 6.4 km/h, stačí, už není šťáva
1:35:00 * 6.2 km/h
1:40:00 6.0 km/h
1:45:00 * 6.2 km/h
1:50:00 6.0 km/h
1:55:00 3 % stoupání
1:56:00 6 % stoupání
1:57:00 9 % stoupání
1:58:00 12 % stoupání
1:59:00 15 % stoupání
2:00:00 stop, tepovka 167, spoko
venku opět sněží a je mlha, že by se dala krájet, tak jsem si hned po snídani vyrazil do fitka a z plánované hodiny a půl udělal dvě, ale nemám na to boty a v těch mých "bérfútech", ve kterých tahám, už jsem měl mozoly ze včera, ale nějak to ještě prošlo.
na rychlost je potřeba si zvyknout a když pak člověk zpomaluje, tak už mu to tak rychlé nepřipadá :) ale těch 6.8 a pak 7.0 už je moc, to jsem si fakt představil, jak Jožo finišuje dvacítku a začal dávat nohy do jedné stopy před sebe, kroutit bokama a teple mávat rukama, abych udržel tempo a balanc, s lepší obuví by to možná bylo snadnější
Naposledy upravil vlk# dne pá únor 14, 2025 2:32 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: čt únor 13, 2025 5:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá únor 14, 2025 9:08 am Předmět: |
|
|
@vlk . no pekne si sa rozparadil, len mi povedz, mal si aspon nejaky vyhlad na nieco? Alebo si nieco pocuval/pozeral? Lebo ja som raz bezal 3 hodiny na beziacom pase (na Severe nasnezilo a nedalo sa nic) a proste som tych 29 kilakov v ramci pripravy musel odbehnut. Mal som sice hudbu v usiach, ale pozerat sa stale do steny bol fakt "zazitok". _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá únor 14, 2025 11:19 am Předmět: |
|
|
Jsi borec, kamaráde. Máš můj velký obdiv, jak parádně sis to kardio rozjel. Zdravotně i kondičně ti to určitě hrozně moc pomůže.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá únor 14, 2025 4:05 pm Předmět: |
|
|
14. února 2025, pátek , Valentýn
turistika 4.6 km, čas 1:00 h, Pancíř 1,214 m.n.m., nastoupáno 160 m
ráno před odjezdem, po snídani, tak říkám ženě, že půjdu ještě na hodinku na pás, jestli to půjde aspoň s teniskama, protože mám chodidla samý puchýř, načež mě vyhnala ven, že je tam nádherná zima, čerstvý sníh, ať si ještě užiju... a měla pravdu, sice bylo zataženo, ale už žádná mlha, nefoukalo, nepršelo, nesněžilo, teplota -6 až -8 stupínků, podle nadmořské výšky, všude sníh, který krásně křupal, prostě echt zima, tak jsem si s chutí vyrazil na Pancíř, který máme za chalupou, nejprve pod lanovkou v ušlapaném sněhu, pak po obslužné cestě komplet pod ledem, za 23 minut jsem byl nahoře a pokračoval více než půlhodinovým sestupem po turistických zasněžených trasách a potvrdil si, že jsem zvolil správný směr okruhu :D
když jsem pak z lesa vylezl na cestu k hotelu, tak jsem ještě potkal Slovenku s kočárkem, na kterém měla místo předních kol lyže... tak jsem zjistil, že je Slovenka, protože jsem jí hned tuhle výbavu náležitě ocenil, načež jsme se shodli, že na tom ledu by to možná chtělo i brusle :D a tak mě zblbla, že jsem pak vyrazil vlevo místo vpravo a až když se hotel začal vzdalovat, tak mi došlo, že jdu blbě, a že to holt chtě nechtě budu muset otočit a jít zase proti ní, protože na horách často není jiná cesta na výběr, ale pochopila to, hezky se usmála a tou mäkkou stredoslovančinou, nedotčenou životem v Čechách, mi řekla "ste sa pomýlili" :D
| cohen999 napsal: | Krasna turistika, kilometrovo skvele, vyskove metre tiez seriozne. A teda vesele zazitky mas odskrtnute tiez, zapadnut v raseline, hned som si spomenul na Byl jednou jeden král. |
taky jsem si na to vzpomněl a když jsem to říkal ženě, tak se na mě jenom tak útrpně podívala a řekla: Šumava. a výškové metre v tom předposledním sněhovém úseku bych si měl násobit dvěma :D
| decarabas napsal: | Vida, Vlk by bol ideálny parťák pre moje nezmyselné turistické vylomeniny Nesťažuje sa, šlape, cestou necestou, sneh, rašelina, všetko jedno |
no tak to ne, já chodím s dží-pí-eskou a pokud možno safe a neběhám někde v noci, v zimě, ve sněhu po horách, 15 km od nejbližší civilizace a nesnažím se najít útulnu na přespání :D
a taky už mi to tak nešlape do kopce, ale jinak je pravda, že chůzi beru jako pohyb s nějvětší prostupností a pokouším to dokud vím, že se zvládnu vrátit ;)
| decarabas napsal: | Ty máš len 43ky nohy? To máš nôžku jak balerína |
43ky mám boty! nohy mám menší :D :D asi tak 42.5 ;) a přesto, když si jdu to Outletu vybrat boty, tak přesně kolem téhle velikosti jsou nejčastěji vyprodané :D
| cohen999 napsal: | @vlk . no pekne si sa rozparadil, len mi povedz, mal si aspon nejaky vyhlad na nieco? Alebo si nieco pocuval/pozeral? Lebo ja som raz bezal 3 hodiny na beziacom pase (na Severe nasnezilo a nedalo sa nic) a proste som tych 29 kilakov v ramci pripravy musel odbehnut. Mal som sice hudbu v usiach, ale pozerat sa stale do steny bol fakt "zazitok". |
naštěstí výhled byl, celá stěna byla prosklená a viděl jsem na svah, kde děti bobovaly a sáňkovaly a maminky popíjely svařák a na pozadí byly hory :) a do uší jsem si taky něco pustil, abych nemusel poslouchat děcka, jak vedle hrají pinec ;)
jinak koukat do zdi by mě asi taky nebavilo, ale já kolikrát i když jdu venku a začíná to být monotónní, tak vypínám záznam obrazu a zvuku a začnu si nad něčím přemýšlet a zastavit mě, tak vůbec nevím, co bylo :D
@Carmelita, @Magumi - díky, ale zatím ještě vůbec nevím, jestli to dělám dostatečně a dobře :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: so únor 15, 2025 5:42 pm Předmět: |
|
|
15. února 2025, sobota
"MiB V" W4 D1/1, dřepy+benče, 8+, dopolední trénink, Form Factory Vršovická
fáze I - kardio, nízká intenzita
chůze 3.2 km, 33 min., +/- 34/82 m, prům. tep 109, do fitka, více z kopce
fáze II - silový trénink
Dřepy: (high-bar, no sbd, no belt, no lifter shoes)
4x 8x 115 kg, rpe 9, pauzy 3-3-4 min., katastrofa, prakticky každé opáčko jsem prodýchával a rovnal se
Bench-press: (stopky)
4x 8x 87.5 kg, rpe 8-9, pauzy 2-2-3 min., slabší než před dovolenou
Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek)
4x 8x 60 kg, pauzy 2 min., striktně, rezerva
Biceps: (velká činka, vestoje)
4x 8x 30 kg, pauzy 2 min., striktně, rezerva
čas 1:10, prům. tep 105
fáze III - kardio, vysoká intenzita
šlapadlo: (křeslo) 10 min., prům. 139 W, zátěž 7, rpm 75-85, prům. tep 142
tak jsem se někde dočetl, že abych byl alespoň dobrý, průměrný, slušný základ, tak musím mít kolem 3 W/kg, což je při mé váze kolem 300 W a to fakt déle než 10 sekund nedám :D
fáze IV - kardio, nízká intenzita
bazén (14 m) - prsa, 80 délek, 1120 m, 47 min., tempo 4:12 min./100 m, prům. tep 118
měli tam nějakou týdení výzvu na 1000 m a dnes končila, tak jsem si řekl, že rozšířím spektrum svých aktivit
fáze V - wellness
sauna 20 min., prům. tep 123, max 152
"vršovická prohřívárna", 16 min. trvalo, než jsem dosáhnul tepovky 140, proto jsem si dal 20 minut, aby to mělo nějaký efekt
fáze VI - kardio, nízká intenzita
chůze 3.2 km, 40 min. +/- 85/32 m, prům. tep 116, z fitka domů, více do kopce
celkový čas 5 h, příjemné fitness/wellness sobotní dopoledne
váhovka 100.6 kg (+0.0 kg), čekal jsem po hotelové dovolené následky, obával se i větších... ale nula je pecka :D
třetí týden programu jsem zakončil 27. ledna, pak nějaká ta nemoc, rekonvalescence, testovací silový trénink, jarní prázdniny a dnes, 15. února, tedy po 19 dnech pokus začít čtvrtý týden, což by samozřejmě nebylo možné, pokud by tam byly nějaké větší váhy.
říká se, že dvakrát do stejný řeky nevstoupíš, tak jsem si dnes ze skříně vzal staré černé sportovní boty Reebok, ve kterých jsem kdysi začínal znovu zvedat, a obul si je po více než 8 letech, kdy jsem si říkal, že je vyhodím, že už je nebudu potřebovat po té, co jsem si pořídil vzpěračky (5/2016), jenže dnes jsem se balil nalehko do batohu, žádné těžké dřepy nebyly v plánu ani nebylo jisté že budu pokračovat čtvrtým týdnem, tak jsem nebral ani vzpěračky, ani návleky, jenom tyhle lehké boty, které bych využil na pás nebo rotoped a kdysi jsem v nich přeci také dřepoval.
inu, už chápu, proč jsem měl tehdy takový problém s hloubkou dřepu a dostat se na paralel, měl jsem ho totiž i dnes :D takže mobilitu jsem za ta léta nijak nevylepšil, to jenom pevný podpatek a zvedlá pata udělají svoje. co ovšem nechápu, že jsem na těchhle žvejkačkách dřepoval takový váhy, zvláště čelňáky, to už bych si dnes netroufnul. asi zase začnu dřepovat i na boso a zlepšovat rozsahy.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne únor 16, 2025 10:32 pm Předmět: |
|
|
16. února 2025, neděle
"MiB V" W4 D2/6, tahy+tlaky, 8+, večerní trénink, Form Factory Letňany
Mrtvý tah:
4x 8x 135 kg, trhačky, rpe 8, pauzy 3 min., čekal jsem, že to bude lehčí, ale druhá půlka série už dala zabrat
Military press:
4x 8x 47.5 kg, rpe 8, pauzy 2 min., dynamika, nenechával jsem si větší rezervu
čas 38 min., prům. tep 106, max 149, ale až 50 sekund po ukončení série :/
váhovka 100.4 kg
opět mi to nebralo max tepovku po sérii, ale chytalo se to až 50 (!) sekundách, kdy jsem mezitím funěl jak lokomotiva a snažil se to rozchodit, nechápu, jak z toho pak může počítat nějaký effort nebo cokoliv
otočit hodinky na vnitřní stranu zápěstí jsem nezkoušel, protože by se mi pak asi blbě ovládaly - změna váhy a oprava opakování, ale můžu zkusit
fáze II - kardio, nízká intenzita
chodící pás 3 km, 30 min., prům. rychlost 6 km/h (max 6.8), prům. tep 118 (max 142)
vedle mě všichni běhali, ale já jsem vydržel a šlapal ;)
výhled jsem měl tentokrát do zrcadla... tedy na sebe :D a zároveň na velkou část fitka za sebou a taky na běžkyně podél v řadě, lepší než do zdi
zpětně oceňuji běžecký pás na hotelu, který měl páčky na bočních madlech pro změnu sklonu i rychlosti, ono trefovat se na ten dotykový panel nemusí být tak snadné, jak se zdá designérům
fáze III - wellness
sauna 15 min., prům. tep 102, max 125
podle tepovky je jasné, že to byla spíše "letňanská prohřívárna", po 15 minutách už sice začal tep stoupat, ale to už mě přestalo bavit a dalších 5 minut už se mi tam sedět nechtělo
holky zavelely, že se pojede nakupovat a protože na mě myslí, tak jsem je mohl vyvézt do OC Letňany, kde je poměrně příjemný klub Form Factory, byl jsem sice po včerejšku trochu rozlámaný, hodinky doporučovaly pohov, všechny metriky tomu napovídaly - spánek, hrv, stres, ale protože jedu split, tak jsem věděl, že hlavní potřebné svaly unavené nejsou a že svou práci odvedou, doplňky jsem si ale odpustil, protože ty tahy mi daly zabrat a dal jsem si radši nějaké kardio, když na chození po městě to dnes nevyšlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po únor 17, 2025 9:41 pm Předmět: |
|
|
17. února 2025, pondělí
kardio, odpolední, Form Factory Malešice
chůze 2.9 km, 30 min., +/- 23/28 m, tempo 10:22, tep 91, do fitka
fáze II - kardio, vysoká intenzita
šlapadlo (sedlo) 10 km, 21:50 min., rychlost 27.5 km/h, rpm 78, prům. výkon 155 W, tep 134, max 153
spoko, sice nebylo křeslo, ale to bylo dobře, protože na kole taky nepojedu v křesle, naopak, bylo zde dobré sedlo stavitelné do výšky, posuvné dozadu a totéž řidítka s různýma opěrnýma polohama, takže se to dalo vyladit, výhled jsem měl asi na osm běhacích pásů a stepperů, ze zadní pozice, průběžně pestře obsazovaných, takže se vždy dal naladit vhodný program
zátěž se nastavovala kolečkem a nebyla tam žádná stupnice, ale bylo tam něco rozumného, tak jsem to nechal, počítač ukazoval při 75 rpm kolem 140 W a při 80-82 rpm kolem 160 W, lehké to nebylo, ale potřeboval jsem vyhnat tepovku, tak jsem zkusil vydržet, překvapivě jsem musel čekat asi 10 min. než jsem hitnul 140, ale asi ne překvapivě, když předtím nebyl trénink, a pak jsem teda musel šlapat dál, aby to mělo nějaký efekt a po 20 min. jsem si řekl, že ještě dorazím těch 10 km a tepovka se mezitím došplhala na 150, což není moc, ale díky délce tam nakonec požadovaný přínos byl. na podlaze vodník, jak to ze mě kapalo, tak jsem pak vytíral, nevím, jak to dělají ostatní, asi se tolik nepotí.
fáze III - wellness
sauna 20 min., tep 109, max 140
"malešická prohřívárna", poslední tři sauny mám fakt štěstí, asi jak jsou to menší fitka a menší sauny, tak šetří energie a něco tam vypotit je fakt umění... po 15 minutách jsem byl teprve na tepovce 125, jako včera, ale řekl jsem si, že dnes vydržím, i když už mě to nebavilo, ale těžko to lezlo přes 130 a pak na 135, teprve v závěru jsem hitnul 140. aspoň je tam pak dobrá ledová sprcha a bylo volné lehátko v odpočívárně
jinak se tam za dva měsíce od otevření moc nezměnilo - skříňky jsou pořád na klíčky proti nějaké záloze/dokladu, ochlazovací bazének je prázdný, vířivka je prázdná, parní místnost nepaří... ale v popisu mají pořád největší Form Factory wellness
váhovka 100.7 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út únor 18, 2025 9:18 am Předmět: |
|
|
18. února 2025, úterý
???
chůze 3.15 km, 30:40 min., +/- 8/52 m, tempo 9:47, tep 103, max 119, do práce, z kopce
další fázi zkusím večer, jestli bude čas a prostor... včera tady píšu, jak mi pomáhají kalendáře a plány a málem jsem i napsal, jak to přesně bude dnes a šup, doma se prohnala nějaká morová rána a musím tak pokrýt vše, co je potřeba
váhovka 100.0 kg, dvakrát jsem si stoupnul, dvakrát byla na konci nula, už to tam vidím, jak bude o číslice méně ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út únor 18, 2025 1:46 pm Předmět: |
|
|
Kamaráde, mám radost, že se ti tak daří. Už brzy z tebe bude docent. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st únor 19, 2025 11:42 am Předmět: |
|
|
19. února 2025, středa
"MiB V" W4 D3/6, dřepy+benče, 6+, ranní trénink, Form Factory Václavák
chůze 3.6 km, 37 min., +/- 8/55 m, tempo 10:20, tep 98, do fitka, z kopce
krásně se šlo, -10 stupínků, ale bezvětří, sluníčko, luxus
fáze II - silový trénink
Dřepy: (high-bar, sbd, no belt)
4x 6x 125 kg, rpe 8, pauzy 3 min., slabé je to, ale mnohem příjemnější s pořádnýma botama a návlekama
Bench-press: (stopky)
4x 6x 97.5 kg, rpe 8-9.5, pauzy 2 min., dynamika, šloto jenom pak došla síla
97.5 je přesně ta váha, kdy chodíš po fitku, abys měl na ose 20 + 10 + 5 + 2.5 + 1.25 :D
Shyby: (naširoko, nadhmat)
4x 4x BW, pauzy 2 min., od prvního opáčka to vadlo a závěr spíše pokusy, nebyla síla se přitáhnout
Biceps: (velká činka, ve stoje)
4x 6x 40 kg, pauzy 2 min., 35 mi přišlo málo, ale přecenil jsem se, závěry už jsem čítoval
čas 1:00 h, tep 99, max 155
fáze III - kardio, vysoká intenzita
šlapadlo (křeslo) 10 min., 4.2 km, zátěž 8/12, rpm 75-80, výkon 180-190 W, tep 148, max 172
neměl jsem moc času ani se mi nechtělo šlapat dlouho, tak jsem tam dal rovnou "osmičku", což odpovídá 180 W při rpm 75, ale postupně jsem tempo zvedal k rpm 80 a byl zvědavý, jak dlouho to vydržím, tepovka hezky rostla na 150, v závěru až ke 160 a tak jsem si dal na desátou minutu zátěž 10, což bylo kolem 250 W a v závěrečných sekundách to ještě dostal přes 300 W, aneb dobrý plán, jak se zrušit v 10 minutách :) i hodinky to ocenily slušnou zátěží, tak spoko.
ovšem pak jsem mrknul na běh nějakého borce zezplzně, který si dal během půl hodiny 2x 8 min. intervaly, měl v průměru tepovku 169, výkon 280 W, ale v těch intervalech 300-350, max 400 W, kam se hrabu na mladou krev.
váhovka 100.8 kg, dobrý, důležitý je trend
zvažoval jsem, jestli nechám trénink na poledne, takové příjemné rozpůlení pracovního dne, nebo půjdu rovnou ráno, ale pak jsem si řekl, že ráno už jsem dlouho nebyl a že to mám rád, když si dám do těla a pak už mě čeká jenom odpočinek v práci :)
doma je teď taková virová nálož, že bych na své šance přiliš nevsadil, a to jsem ještě pořád nedoléčil předchozí moribundus, kdy taky, když na horách jsem si chtěl užít a taky si užil :) ale už to neřeším ani neodkládám tréninky, když mě to zase sejme
Naposledy upravil vlk# dne po březen 10, 2025 12:04 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|