Další kolo ždímání maximálek, dokud je nějaká nadváha
Military press:
5x 20 kg
5x 50 kg
1x 70 kg
1x 80 kg, přetlačovaná, tak nic, lepší to dnes nebude
6x 70 kg (PB max reps)
4x 70 kg
4x 70 kg
Pomalu si zvykám na tlaky ve stoje, k tlakům vsedě, na hammeru nebo multi-pressu už se asi nevrátím. Jsou to šidítka.
Zadní dřepy hluboké:
5x 70 kg
5x 100 kg
3x 120 kg
3x 130 kg, easy, luxusně posazená osa na zádech, rezerva na opakování, vo tom to je 2x 140 kg (PB na hluboké) , druhé opáčko stopka
2x 140 kg
2x 140 kg
5x 130 kg
4x 130 kg
Po prvním opáčku se 140 to vypadalo, že by mohly jít i tři opáčka, ale když jsem to druhé dole zabrzdil, tak jsem byl rád, že jsem se pak zvednul Ve druhé sérii jsem to chtěl taky zkusit, ale borec v místnosti se sám zeptal, jestli nechci, aby se za mě postavil... nechci, takže jsem zůstal u dvou opáček, abych pod tím třetím nezůstal sedět a neztrapnil se Třetí pracovní už na pohodu, i ty poctivé hluboké dvojky mají něco do sebe. Pak jsem se ještě dorazil na 130.
Jednoručky na šikmé: 12x 37 kg (PB max reps) až do vytuhnutí
8x 37 kg
8x 37 kg, musel jsem... to zase bude svalovka
Shyby, střední nadhmat pod bradu + Břicho, zkracovačky na šikmé:
5x BW + 20x
5x BW + 20x
5x BW + 20x
Hmmm... kdysi jsem těch zkracovaček dával 50 i více v kuse, rovné, lokty střídavě na kolena... další ukazatel fyzičky.
No tvl. Ja si dovolim max jeden radek cervene s osobakem v celem zapisu a tady se to cervena hned 3x. Jinak to bricho neni o kvantite, ale kvalite. Makej a at se to tu cervena!
_________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
Mrtvý tah:
8x 20 kg
5x 70 kg
5x 120 kg
1x 160 kg, nadhmat
6x 180 kg (PB max reps) , první šlo hladce, tak jsem lehce vylepšil maxko
5x 180 kg, poslední už boj
5x 180 kg, musel jsem... prostě musel jsem (PB 3x5)
A teď jsem se cítil tak nějak uspokojeně
Military press:
5x 20 kg
5x 50 kg
1x 70 kg
3x 80 kg (PB) 1x 85 kg (PB) , tlak trval asi 5 sekund, ale... i to se počítá, ne?
1x 80 kg
5x 70 kg
Tuším jsem vyrovnal tlaky, které jsem kdysi dával vsedě...
Kliky na bradlech + Břicho svíčko-flagy:
20x BW + 5x
12x BW + 5x
12x BW + 5x
Kliky až do vytuhnutí, břicho nahoru spíše do svíčky, dolů spíše dragon-flag. Tenhle aerobik mě rozseká do neděle
Váhovka: 95.9 kg, to budou ty arašídy, olivy a ovčí sýr po večerech
Samozrejme, že počíta, pecka a super makáš, radšej byť najedený, spokojný a mať riadne trenále, jak dáka pohublá krysa.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Samozrejme, že počíta, pecka a super makáš, radšej byť najedený, spokojný a mať riadne trenále, jak dáka pohublá krysa.
Hmm....
však toho teď zneužívám... ale stejně bych se chtěl dostat do vaší váhovky 85 +/-, což je mi jasné, že při mé nepevné vůli půjde blbě
švadla napsal:
Používáš opasek např. u těch osobáků? V zapiscích to nikde neuvádíš...
neuvádím, protože nepoužívám, nevlastním a ani to neplánuju... mám to v úvodním postu - žádné dresy, opasky, bandáže, trhačky, rukavice... nic, pouze já a železo. nesoutěžím, takže to neřeším.
Military press:
8x 20 kg
5x 50 kg
5x 70 kg
5x 70 kg
4x 70 kg
3x 70 kg
1x 70 kg
dnes trochu slabší, v plánu je 5x5
Čelní dřepy:
5x 70 kg
5x 100 kg
3x 110 kg
3x 120 kg (PB)
3x 120 kg (video)
3x 110 kg
Druhou sérii se 120 jsem si natočil, hloubka byla slabší než v první, ale hlavně jsem zjistil, že se předkláním, což bude asi tím, že jsem nezadřepnul dostatečně hluboko... taky dnes nepíšu hluboké, protože to nějak nešlo. Chybama se člověk učí.
Po dovolené, kdy se cvičení omezovalo pouze na rozplavby v moři , a po třinácti dnech opět ve fitku, tak s chutí do toho
Bench-press:
8x 20 kg
8x 50 kg
8x 70 kg
8x 90 kg
8x 100 kg max reps
3x 110 kg na tohle už síla není
4x 100 kg
pěkná osmičková pyramida, hezké protažení do začátku.
Zadní dřepy hluboké:
8x 70 kg
8x 100 kg
8x 120 kg
3x 130 kg
3x 130 kg
3x 130 kg
dařila se hloubka, dole jsem to brzdil, ale úplně stopky to nebyly, potěší, když se mlaďoši zastaví a sledují, že dřepy nekončí na úrovni kolen
Military press:
8x 20 kg
8x 50 kg
8x 60 kg hecnul jsem se, ať je to kulaté
5x 60 kg
5x 60 kg
Shyby, střední nadhmat pod bradu + Břicho přednožky:
5x BW + 12x
5x BW + 12x
5x BW + 12x
5x BW + 12x
3x BW + 10x
naplánoval jsem si 5 sérií, chtěl to zabalit po třech, no ale dojel jsem to.
BW: 95.6 kg, tak ani na dovči jsem neshodil... a není divu s tím jídelníčkem a pitelníčkem tuk 26-27%, svalstvo 34-35%, prostě bída, ale chystám se na to... neustále
Příjemný oživovací trénink, žádné hrocení, komfortní opáčka a když jsem zase viděl některé "zavedené" trenéry, tak už bych váhal tuhle cestu začátečníkům doporučit, i když obvykle to bývá to nejlepší, co pro sebe mohou udělat.
Mrtvý tah:
8x 70 kg
5x 120 kg (nadhmat)
5x 160 kg
5x 180 kg, trochu jsem musel zabrat, ale šloto
5x 160 kg
ale jo, žádný velký objem, ale postupně to půjde.
Military press:
5x 20 kg
5x 50 kg
3x 70 kg
1x 80 kg, těžké jak barák, tak jsem to nahoře pět sekund podržel
1x 80 kg, a proč si to nedat ještě jednou ;)
1x 80 kg
jedničkové série už jsem tedy dlouho nejel, ale proč ne, správný úchop je kritický pro překonání kritického bodu.
Jednoručky, šikmá lavice:
8x 42 kg
5x 42 kg
5x 42 kg
spokojenost, tohle železo jsem si vyhlídnul už když jsem začal do téhle posilky chodit před dvaceti lety (a dvaceti kily), ale byl to jenom takový sen, že si ho budu jednou taky podávat sobě ;) a jak je vidět - stará láska nerezaví, i když ty činky byly otlučené už tehdy ;)
Biceps, jednoručky ve stoje:
8x 16 kg, střídavě
8x 16 kg, střídavě
8x 16 kg, 6x střídavě + 2x po jedné
BW: 94.9 kg, tuk 24-25%, svaly 35-36%, trochu jsem ráno pochodil, před vážením, jak se doporučuje, aby se voda lépe rozložila v těle, je mi jasné, že to je hrubě orientační, ale zdá se, že za stejných výchozích podmínek se ta čísla dají srovnávat.
Tak se mi (ne)zdá, že čím jsem starší, tím mám delší pauzy mezi sériema a tím méně toho v tréninku odcvičím :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru