Hodně úspěchů ve škole všem školou povinným i nepovinným
Bench-press:
8x 20 kg
8x 70 kg
8x 100 kg
4x 110 kg, čekal jsem víc
3x 115 kg, dobrý
2x 120 kg, drobná rezerva
2x 120 kg, bez rezervy, škoda, třetí série by byla fajn
4x 110 kg, víc už tam nebylo
Čelní dřepy hluboké:
3x 70 kg
3x 100 kg, od teď se daří ten správný úchop
3x 120 kg, těžké zvedání se až to vypadá jako stopka ;)
3x 120 kg
3x 120 kg (PB na 3x3)
řekněme to tak, že hloubka byla často dobrá a vždy pod paralel. zkusím ubrat na váze a zapracovat na hloubce a technice.
Military press:
5x 20 kg
5x 50 kg, tak nic, ramena se mi někde unavila, nemá smysl přihazovat
5x 50 kg
5x 50 kg
5x 50 kg
5x 50 kg
Shyby, střední nadhmat + břicho přednožky:
5x BW + 12x
5x BW + 12x
5x BW + 12x
pět sérií jsem zavrhnul, už po těch třech toho bylo dost.
BW: 94.4 kg
Slibně začíná podzimní sezóna, jsem zvědavý na osobáčky, protože furt je potřeba se zlepšovat ;)
Pořídil jsem si držák na mobil, univerzální ve stylu pavouk, který lze přičapnout skoro ke všemu, tak jsem ho dnes vyzkoušel. Není to až tak jednoduché, ale za tu možnost točit skoro odkudkoliv, to stojí.
Military press:
5x 50 kg
5x 70 kg, zahřívací
2x 80 kg, těžké, třetí už by nešla
5x 70 kg, na doraz
natočeno na videu, jak se s tím peru, i když by to asi chtělo lepší úhel, ta 80 už je na mě těžká, což je vidět.
Mrtvý tah:
5x 70 kg
5x 120 kg
1x 160 kg nadhmat a v pohodě
3x 180 kg, zahřátí
3x 200 kg, all-in, vyrovnání osobáčku, motokros, farmářská chůze ;)
tak i tohle jsem si natočil, v závěru jsem do toho šel naplno, protože dvoustovku zatím natočenou nemám a povedly se i tři opáčka :)
Jednoručky, šikmá lavice:
12x 32 kg
12x 32 kg, to to pálí, ty prsní úpony
8x 32 kg, víc už toho nešlo, to zase bude přes víkend svalovka :)
Jednoručky, biceps ve stoje, střídavě + Břicho, svíčko-flagy:
8x 16 kg + 5x
8x 16 kg + 5x
8x 16 kg + 5x
Vypadalo to všechno krásně čistě a s rezervou, paráda.
fajn, jak tady všechny povzbuzuješ, díky začal jsem točit, abych viděl, kde ta technika kulhá a jdu s tím na pranýř, abych si z toho něco odnesl
e-witch napsal:
... ó Pan technik :) ... a ten odchod do stojanu :D
to první nevím, cos myslela... snad nevadí, když občas konstruktivně komentuji Tvá tréninková videa no a to odložení... to byl blikanec s touhle váhou a po takové sérii, ale publikum se taky chce bavit, že
Judson napsal:
Neni to dost nepomer, ten military a MT ?
tak to rád se nechám poučit, jaký je optimální poměr... co tady sleduju kluky (a holky, i když čarodějka snad military ani necvičí), tak se to plácá někde kolem, já mám aktuální maximálky 85 vs. 210, ale že mám slabší vršek, to vím.
švadla napsal:
Na tom zamaká . Military koresponduje s benchpressem. Já mám třeba o něco lepší benchpress než vlk a military shodný...
Možná by stálo za to, aby se ti někdo podíval na techniku benchpressu. Celkovým posunem pak zlepšíš vše...
Keep going. Máš to pěkně rozjetý
díky chlape, benč jsem měl vždycky slabší, ale postupně na něm pracuji a Tvůj benč je silově úplně jinde, viz Tvoje poslední bazénová fotka, kde je vidět vršek
military cvičím relativně krátce, hodně mi pomohl JENDA10, kde je mu konec, prý chodí v neděli, který mi ukázal techniku čelňáků - dříve nemyslitelný cvik, jak si usadit činku na hrudi... pak čtu logy Magumi, Turakam, seeya, jak se kluci dostali přes devadesát a první dva už jsou na stovce, ještě při své váze... tak jsem začal od píky, čelňáky i military šly ztuha, ale je to poznat. u Tebe je to jenom otázka času, než bude military korespondovat... hmoty na to máš dost
... ó Pan technik :) ... a ten odchod do stojanu :D
to první nevím, cos myslela... snad nevadí, když občas konstruktivně komentuji Tvá tréninková videa no a to odložení... to byl blikanec s touhle váhou a po takové sérii, ale publikum se taky chce bavit, že
... myslela jsem to čistě jako pochvalu techniky provedení ... nicméně podezírám všechny, co takto tahají, že si nakládají málo :D ... takže ano, přestaň si hlídat příjemný výraz v obličeji a přitlač (motokros vypadá jinak:))
Super, jen tak dál. Jedu podobné tréninky jako ty a tak sem tam od tebe čerpám i inspiraci :)
to jsou tréninky pro staré líné páky, co se do fitka dostanou 2x týdně a po hodině jsou zrušení no a kde máš log? rád se inspiruju lidmi, co jezdí podobné tréninky
e-witch napsal:
... myslela jsem to čistě jako pochvalu techniky provedení ... nicméně podezírám všechny, co takto tahají, že si nakládají málo :D ... takže ano, přestaň si hlídat příjemný výraz v obličeji a přitlač (motokros vypadá jinak:))
motokros zvládnu i lepší, tady byl malý, ale byl a naložit více jsem si zkoušel... jenže to pak neodlepím od země ksichty neřeším, ale když říkáš, že mi to přidá +20 kg... tak na tom zapracuji
xnewstedx napsal:
Maly dotaz k technike MT. Je v pohode, brzdit to v negativnej faze? Ja to smerom dolu nepustam, ale ani nebrzdim.
to fakt nevím, brzdím to mírně, aby činka skončila přesně připravená pro další opáčko, taky že možná máme blbý povrch a moc se s tím prásknout nedá... klidně to dělej, jak Ti to vyhovuje, já s tím problém nemám, tak to neřeším.
akorát bych ti radil nepraktikovat to cestování po fitku s plně naloženou činkou ke stojanu po těžké sérii.
Mě takhle jednou slušně jeblo v zádech.
mě taky však píšu, že to byl blikanec... jak jsem líný ty koutouče sundávat z osy na zemi, tak si to občas takhle ulehčím. ale máš recht, že to nestojí za to, mít v lepším případě záda nějakou dobu mimo provoz, na horší raději nemyslet. prostě kravina.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru