úžasné rozsahy pohybů, i kdyby zvedli ti kluci třeba 100 000 tun, tak se jim vždy jen budu smát...
to je jim totálně u prdele... je to podle pravidel, takže to že se někomu nelíbí ten most nikoho nezajímá
váha naprosto šílená, obzvlášť k tomu věku nechápu... kdoví čím je někde v číně krměj, moc čistý to asi zrovna nebude hlavně vůbec nepobírám těch 400kg... mně by praskly všechny kosti kdybych to mněl udržet
úžasné rozsahy pohybů, i kdyby zvedli ti kluci třeba 100 000 tun, tak se jim vždy jen budu smát...
Kdybys to videl nazivo, tak by ses nesmal. Obzvlast, kdybys vedel, co to je si tu vahu jen potezkat.
Videl jsem japonciky na MS v benci, jak blbli v rozcvicovne, a sponovali se kdo da vic raw a kdyz tam 90kg prcek dal (byt s mostem jako krava) 240kg, cumel jsem jak puk.
Zahir khudayarov, cartegory 125kg has just sqautted 505kg raw w/wraps, share this status to let everybody know that a legende is born! !!!! Video will be up after edit. Have a great weekend- admin
eee?
tomu se mi nechce verit
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru