p90x

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - p90x  Úvodní stránka -> Začátečníci -> p90x
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
enemec

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
enemec napsal:
Peter Ustinov napsal:
myslis, ze budes 120 kilova hrouda pres noc??
kdyby to bylo tak snadne....
beach formu dosahnes patrne rychle s klasickym kulturisticky programem zamerenym na rust

takže podle tebe p90x na beach formu není a nebude s tím..

ano, svaly narostou, pokud jsi zadne nemel, ale k vetsim svalum potrebujes vetsi zatizeni
casem udelas treba tricet shybu v zatahu, ale pokud se nevratis na nizsi pocty a nepridas zatez, tak uz dal neporostes

ok díky za názory a rady.. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
enemec

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Veruš napsal:
že se do toho tak směle pletu podle mě je právě P90X vhodný na budování muskulatury, už jen proto že je ten program tak rozmanitý a váhy si každý přizpůsobuje svojí momentální kondici.
Já jsem ten program jela cca před půl rokem jako úplný začátečník a máčka, ale vypěstovala jsem si docela slušný základa svalů. Pravda, taky jsem u toho i dost zhubla, ale já jsem měla co shazovat, takže tuky šly dolů a svaly nahoru. Je to náročný, ale dobrý program na domácí cvičení

a dojela jsi ho až do konce a jela jsi ho znovu ? takže ty jsi asi jela verzli lean že když si chtěla hubnout.. co to s tebou udělalo za ty 3 měsíce ??
enemec

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Já jsem prošel P90X i P90X2 a nezavrhoval bych ani jednu možnost. Důležité je vydržet minimálně 2x3 měsíce a pokud se forma v zrcadle zlepšuje, je to dobrá cesta. Pokud ne, je to špatná cesta.

prosim Tě ta p90x 2 , v je náročnější nebo v čem je hlavně jiná.. která je dle tvého názoru lepší .. a ještě jestli jsi držel striktní jídelníček..?
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Není tam takový tlak na počet opakování, ale v něčem je náročnější. Podle mě je lepší.

Jídelníček jsem měl solidní.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
enemec

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Není tam takový tlak na počet opakování, ale v něčem je náročnější. Podle mě je lepší.

Jídelníček jsem měl solidní.

takže kdybys měl zhodnotit tak foto před a po byl jako na googlu jo??
Veruš

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jela jsem lean, přišel mi i malinko jednodušší a hlavně tam nebylo plyo, to by moje kolena nepřežila, zato kardia jsem si užila až až.
Jela jsem ho jenom jednou s tím, že ke konci už jsem i párkrát vynechala, už to na mě bylo moc ohrané, tak jsem se dívala po něčem jiném. Zhubla jsem s tím asi 15 kilo, ale já měla fakt co shazovat, takže to šlo docela rychle. Svaly šly podle InBody hodně nahoru, nohy se mi zpevnily, břicho taky a nějaký ten bicáček se taky objevil, ale já jsem nezvedala moc velký váhy.
Tenhle program je fakt dobrý do začátku, ale je potřeba ho odjet celý, za nějaký měsíc se toho moc nezmění ale přijde doba, kdy už ti to nebude stačit nebo tě to přestane bavit. Svaly se s tím ale určitě nabrat dají, když k tomu přidáš adekvátní stravu, stačí se jen podívat na ty befor after fotky, kterých koluje po internetu spousta. Pokud chceš jen 85 kilo, jak jsi psal, tak s touhle vahou z tebe stejně Arnold nebude
enemec

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Veruš napsal:
Jo jela jsem lean, přišel mi i malinko jednodušší a hlavně tam nebylo plyo, to by moje kolena nepřežila, zato kardia jsem si užila až až.
Jela jsem ho jenom jednou s tím, že ke konci už jsem i párkrát vynechala, už to na mě bylo moc ohrané, tak jsem se dívala po něčem jiném. Zhubla jsem s tím asi 15 kilo, ale já měla fakt co shazovat, takže to šlo docela rychle. Svaly šly podle InBody hodně nahoru, nohy se mi zpevnily, břicho taky a nějaký ten bicáček se taky objevil, ale já jsem nezvedala moc velký váhy.
Tenhle program je fakt dobrý do začátku, ale je potřeba ho odjet celý, za nějaký měsíc se toho moc nezmění ale přijde doba, kdy už ti to nebude stačit nebo tě to přestane bavit. Svaly se s tím ale určitě nabrat dají, když k tomu přidáš adekvátní stravu, stačí se jen podívat na ty befor after fotky, kterých koluje po internetu spousta. Pokud chceš jen 85 kilo, jak jsi psal, tak s touhle vahou z tebe stejně Arnold nebude

tak dobrý .. a arnold bejt ani nechci asi sem jeden z mála co tady má takovýhle názor ale nechci být hora svalů .. chci mít prostě akorát beach body a navíc pro mě na výšku 175 cm mít 85 kg je podle mě akorát.. i od známýho trenenéra co děla thai box.. právě si říkám když vidím ty fotky before and after tak si říkám že to asi bude nejen po 3 měsících.. i když nechci se litovat ale přijde mi že to je těžší nabírat než shazovat ( s programem p90x)
Veruš

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nabírat je vždycky těžší, než shazovat, i když si řada lidí asi myslí opak. Pokud chceš ale nabrat svaly, dá to mnohem víc práce.
Nevím nakolik jsou ty fotky pravdivé, ale pokud se ohlédneš zpět a vidíš na sobě nějaký pokrok, tak to asi nějaký smysl má ne? Beach boy z tebe určitě bude, pokud se budeš snažit, ale někomu to hold jde snáz a někomu ne.
enemec

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Veruš napsal:
Nabírat je vždycky těžší, než shazovat, i když si řada lidí asi myslí opak. Pokud chceš ale nabrat svaly, dá to mnohem víc práce.
Nevím nakolik jsou ty fotky pravdivé, ale pokud se ohlédneš zpět a vidíš na sobě nějaký pokrok, tak to asi nějaký smysl má ne? Beach boy z tebe určitě bude, pokud se budeš snažit, ale někomu to hold jde snáz a někomu ne.

no rozhodně sem zapálenej a hned jak to dojedu tak jdu do p90x 2 ( pokud po 1. verzi bude rozdíl) stále tomu věřím a samozřejmě něco vidit je ještě aby ne.. :)
kpt.TM

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

enemec napsal:
daymoon napsal:
Já jsem prošel P90X i P90X2 a nezavrhoval bych ani jednu možnost. Důležité je vydržet minimálně 2x3 měsíce a pokud se forma v zrcadle zlepšuje, je to dobrá cesta. Pokud ne, je to špatná cesta.

prosim Tě ta p90x 2 , v je náročnější nebo v čem je hlavně jiná.. která je dle tvého názoru lepší .. a ještě jestli jsi držel striktní jídelníček..?

Ja som si tiež prešiel P90X aj P90X2. Začal som P90X, a tam som sa tak spotil, že na konci tréningu keď som dal dole tričko, tak z neho kvapkal pot. Pri P90X2 sa mi už toľko potu z trička nepodarilo vyžmýkal. Náročnejší bol teda pre mňa pôvodný P90X. Tam sú základné poctivé cviky, z ktorých som sa poriadne zapotil, v dobrom zničil telo tak ako sa patrí. Pri P90X2 tréningy skrátili, v niečom zjednodušili, aj napriek tomu som tam našiel niektoré cviky, ktoré považujem za geniálne. Napr. tlak s jednou jednoručkou na fitlopte, kliky na fitlopte s nohami na stoličke a iné lahôdky.
enemec

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kpt.TM napsal:
enemec napsal:
daymoon napsal:

Ja som si tiež prešiel P90X aj P90X2. Začal som P90X, a tam som sa tak spotil, že na konci tréningu keď som dal dole tričko, tak z neho kvapkal pot. Pri P90X2 sa mi už toľko potu z trička nepodarilo vyžmýkal. Náročnejší bol teda pre mňa pôvodný P90X. Tam sú základné poctivé cviky, z ktorých som sa poriadne zapotil, v dobrom zničil telo tak ako sa patrí. Pri P90X2 tréningy skrátili, v niečom zjednodušili, aj napriek tomu som tam našiel niektoré cviky, ktoré považujem za geniálne. Napr. tlak s jednou jednoručkou na fitlopte, kliky na fitlopte s nohami na stoličke a iné lahôdky.

tak to rád slyším.. a co to s tebou udělalo? myslím váhu objemy?? jestli jsi nasadil p90x 2 hned po p90x 1 tak si se asi taky nepotil tolik proto že jsi měl natrenovan.
kpt.TM

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

enemec napsal:
kpt.TM napsal:
enemec napsal:
daymoon napsal:

tak to rád slyším.. a co to s tebou udělalo? myslím váhu objemy?? jestli jsi nasadil p90x 2 hned po p90x 1 tak si se asi taky nepotil tolik proto že jsi měl natrenovan.

Ja som stavbou tela endomorf, navyše dosť pažravý a diéty nemusím. Keď mám chuť na sladké, tak si doprajem. Cvičením som chcel dosiahnuť zníženie objemu telesného tuku, a to sa mi podarilo, zhodil som v priebehu 7-8 mesiacov cca. 10-15 kg. Zároveň cítim, že sa mi spevnil stred tela, a aj nohy (P90X ich zaťažuje rôznymi spôsobmi a metódami - joga v statických pozíciách, ploy - výskoky skoky, kenpo - kopy, kardio - kombinácie rôznych posilovacích metód), z jogy a strečingu sa zlepšila ohybnosť a sila chrbtice a nôh. Celkovo spokojnosť.
enemec

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to je fajn.. ja jsem postavou mesomorf takže doufám, že to vše půjde tak jak bych chtěl..
nechci být takovej ten vyhnanej kulturista všema možnýma steroidama atd. takže jak říkam mám nějakých 78 kg a chci se tímhle dostat na max 85 protže nejsem zas tak vysoký a s touto váhou bych byl spokojen, samozřejmě svalama ne tukem.. což půjde dýl, ale věřím že s p90x následně s p90x2 to půjde..

kpt.TM napsal:
enemec napsal:
kpt.TM napsal:
enemec napsal:
daymoon napsal:

Ja som stavbou tela endomorf, navyše dosť pažravý a diéty nemusím. Keď mám chuť na sladké, tak si doprajem. Cvičením som chcel dosiahnuť zníženie objemu telesného tuku, a to sa mi podarilo, zhodil som v priebehu 7-8 mesiacov cca. 10-15 kg. Zároveň cítim, že sa mi spevnil stred tela, a aj nohy (P90X ich zaťažuje rôznymi spôsobmi a metódami - joga v statických pozíciách, ploy - výskoky skoky, kenpo - kopy, kardio - kombinácie rôznych posilovacích metód), z jogy a strečingu sa zlepšila ohybnosť a sila chrbtice a nôh. Celkovo spokojnosť.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jestli se ti to povede, tak pred tebou verejne pokleknu
vysku mam stejnou, ale dostat se na 85 kilo a udrzet to znamenalo enormni davky jidla a treningy velmi v rozporu s tim, co je P90x
ale tobe to treba pujde
zaloz si prosim log, hod aktualni foto a pak treba kazdy mesic dalsi, at vim jak pokracujes
enemec

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
tak jestli se ti to povede, tak pred tebou verejne pokleknu
vysku mam stejnou, ale dostat se na 85 kilo a udrzet to znamenalo enormni davky jidla a treningy velmi v rozporu s tim, co je P90x
ale tobe to treba pujde
zaloz si prosim log, hod aktualni foto a pak treba kazdy mesic dalsi, at vim jak pokracujes

a nemáš třeba mail?? ja tady moc neumím sem tu první den a nechci tu tak nějak vystavovat sebe sám jak modelka.. :)
jinak foto mám před měsícem než sem začal a ted po měsíci...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - p90x Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: