|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vidlák
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 1:11 pm Předmět: |
|
|
| enemec napsal: | a nemáš třeba mail?? ja tady moc neumím sem tu první den a nechci tu tak nějak vystavovat sebe sám jak modelka.. :)
jinak foto mám před měsícem než sem začal a ted po měsíci... |
| Peter Ustinov napsal: | nedelam to rad, ale budiz
v patek odpoledne te cekam u me
zavru te do sklepa a pustim v pondeli rano |
| Peter Ustinov napsal: | ...ted ho nesmim vyplasit
napred ho nalakam a az bude zavrenej, dostane roubik s cervenou kulickou a latexove pradelko |
Ustinov je starý úchyl. Žádné fotky, žádné e-maily. A nejlépe si změň nick a IP adresu. Jde vidět, že jsi tu nový...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 3:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 4:29 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Chudak
Ono to pujde, ale jde to pomalu... ja byl na zakladce jak anorektik a ted mam 95 kg a to skoro seru na nejaky stress s jidelnickem :D. Chce to vydrzet a cvicit to poctive a taky nevynechavej yogu... ta je moc dobra. Predtim jsem se skoro dotkl pri protahovani a tedka jsem skoro tak daleko, jako oni... no na toho cernocha nemam |
tak to se budu muset kousnout .. ta jóga je fakt hrozně nudná.. :)) černoch je hustej.. :)))
jak dlouho p90x děláš?
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 4:31 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Vidlák napsal: | | enemec napsal: | a nemáš třeba mail?? ja tady moc neumím sem tu první den a nechci tu tak nějak vystavovat sebe sám jak modelka.. :)
jinak foto mám před měsícem než sem začal a ted po měsíci... |
| Peter Ustinov napsal: | nedelam to rad, ale budiz
v patek odpoledne te cekam u me
zavru te do sklepa a pustim v pondeli rano |
| Peter Ustinov napsal: | ...ted ho nesmim vyplasit
napred ho nalakam a az bude zavrenej, dostane roubik s cervenou kulickou a latexove pradelko |
Ustinov je starý úchyl. Žádné fotky, žádné e-maily. A nejlépe si změň nick a IP adresu. Jde vidět, že jsi tu nový... |
neni pekne me takhle prasknout, je to mlady maso, mohli jsme se podelit |
jak říkáš rozkoukávám se..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|