Pajasův log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 223, 224, 225  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pajasův log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pajasův log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: čt prosinec 18, 2014 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Pěkně ti to lítá. Pokud budeš trénovat i přes svátky, můžeme dát nějaký společný trénink a mohli bychom pozvat i toho co víc benčuje než dřepuje. Jak se jenom... Jó, Švadla to je!

Čau
díky, ale moc to nelítá, včera jsem šel cvičit až v 21:00, musel jsem do sebe kopnout tři odměrky NO-XPLODE+16g BCAA v tabletách + další 4odměrky BCCA tekutejch, který jsem vypil v průběhu tréninku, a benche byly stejně dost hardcore
XPLODE uz ani moc nefachá, protoze jsem málem usnul v autě cestou domů z posilky

Jinak díky za nabídku, rád bych potrénoval s elitou fóra , ale poslední trenál v Praze bude 22.12. a pak se odebéřu na 14 dní do Bystřických hvozdů na chatu, kde budu krotit dravou zvěř (moji synové 4 a 7let)

Naposledy upravil spekounP dne čt prosinec 18, 2014 10:22 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
spekounP

PříspěvekZaslal: čt prosinec 18, 2014 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
spekounP napsal:
4.12.2014
nějak to nende
chytá mě nějaký klasický předvánoční útlum, mám to takhle napikacu skoro každej rok

Včera jsem byl na masáži a ženská je neskutečně nabitá - je taková "čarodějnice", sama to o sobě říká. Fakt bedna.
Říkala že toto období je období slunovratu, lidi jsou unavení, tělo by se mělo teď šetřit, mělo by se odpočívat. Je období zabíjaček, žádný diety, jíst tučný (bůčky, škvarky) - tyto jídla jsou dost kyselý, je potřeba vyrovnat zásaditýma - např. předci jedli jablka s křenem.

Takže já si dávám voraz do konce roku od těžkýho železa. Nejen kvůli tomu, ale protože se mě zase pohla krční páteř a trochu mě táhnou i úpony mezi bicepsem a předloktím.

něco na tom bude, já většinou na vánoce upadám do letargie a dost často mě doženě nějakej moritbundus
CIZO

PříspěvekZaslal: čt prosinec 18, 2014 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Čau
díky, ale moc to nelítá, včera jsem šel cvičit až v 21:00, musel jsem do sebe kopnout tři odměrky NO-XPLODE+16g BCAA v tabletách + další 4odměrky BCCA tekutejch, který jsem vypil v průběhu tréninku, a benche byly stejně dost hardcore
XPLODE uz ani moc nefachá, protoze jsem málem usnul v autě cestou domů z posilky

Jinak díky za nabídku, rád bych potrénoval s elitou fóra , ale poslední trenál v Praze bude 22.12. a pak se odebéřu na 14 dní do Bystřických hvozdů na chatu, kde budu krotit dravou zvěř (moji synové 4 a 7let)

Slušná suplementace Tak to volno samozřejmě chápu. kdyby ses toho 22. chystal na butovice, dej vědět

Derek Poundstone

Naposledy upravil CIZO dne čt prosinec 18, 2014 10:59 am, celkově upraveno 1 krát
Dave1913

PříspěvekZaslal: čt prosinec 18, 2014 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo, jak je to vlastně s tebou? Cvičíš už jen tak rekreačnějc, nebo spíš chystáš se obnovit tvou strongman kariéru?
CIZO

PříspěvekZaslal: čt prosinec 18, 2014 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
Cizo, jak je to vlastně s tebou? Cvičíš už jen tak rekreačnějc, nebo spíš chystáš se obnovit tvou strongman kariéru?

Nedávno jsem po tříměsíční pauze bohužel opět začal od nuly. Závodit se nechystám, ale rád bych se dostal do běžné "slušné" formy, protože mě silový trénink baví.

Derek Poundstone
spekounP

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2014 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19.12.2014

1.dosedy dynamické - 6s rozcvik normal drep up to 2x167kg, 6x2 (125,125,127,127,130,130)
2.mrtvola - rozcvik up to 2x215kg, 5x5 (170, 170, 175,175,175kg)
3.bench - 5x5x107,5kg
4.grip - dotah z podkolen + držení činky na max čas 4sx215kg
5.tlaky incline ručky - 4x10 (30,30,30,35)

Naposledy upravil spekounP dne po prosinec 22, 2014 10:05 pm, celkově upraveno 1 krát
spekounP

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22.12.2014
dnes super trenink s CIZEM a IKEE
jsou to fajn pohodový sympatický lidi

1. dřep - rozcvik up to 2x160kg, 4x2 (177, 182, 182, 180kg) - dřepy trochu unavený, chce to trochu odpočinku navíc
2. bench - rozcvik up to 5x90kg, 4x8x95kg (poslední série bonusová 2 opáčka navíc)
3. přítahy v předklonu - rozcvik up to 10x80kg, 4x6x100kg (poslední série bonus 2 opáčka navíc)
Ikee

PříspěvekZaslal: út prosinec 23, 2014 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dekujeme za trenink i za pokec! A prejeme samou pohodu a zaslouzeny odpocinek. :)
spekounP

PříspěvekZaslal: so prosinec 27, 2014 11:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý 23.12.2014
blbnutí doma
military press - vymyslel jsem si takovou vymazlenou pyramidu 5s - 60kg - opakovani 6,7,8,9,10
floorpresy - 4x12x80kg

dneska 27.12.2014
nejdražší fitko ve střední Evropě - PULSE FITNESS Benešov, jednorázovka 190,-Kč

1.dřep - 8s rozcvik up to 3x155 no belt, 4x5x162,5kg
2.dotlak na 2 boardy - 8x4 (100, 102, 105,105, 107, 107, 110, 110kg) nejdementnější lavice na bench, co jsem zažil, nechapu, jak může někdo udělat lavici, která se směrem k hlavě zužuje až skoro na 20cm, navíc, aby člověk mohl odebrat činku bezpečně nad hlavou a ne za sebou, tak musí ležet hlavou skoro mimo lavici
3.tlaky v sedě s JČ - 6x6 (22, 22, 25, 25, 27, 27kg)
spekounP

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potvrdilo se mi, co už jsem dávno tušil, pauzy a deloady jsou úplně na hovno
Jakmile člověk vypadne z nějakýho rytmu tréninkovýho záběru, nejenom, že jde výkonnost do háje ale vždycky se něco posere.
Po minulém tréninku mě chytla zase pravá kyčel a dost nechutně, mám asi nějakou blbou postel, asi jsem nějak blbě ležel nebo co, ráno jsem se probudil a myslel jsem, že rovnou odjedu na chíru, ať mi udělaj endoprotézu.
Navíc na mě vlezla standardní vánoční chřipečka a v neposlední řadě jsem se sprasil cukrovím a řízkama tak, že jsem asi dostal žlučníkovej záchvat.
No prostě fuck off christmas !!!

Dneska zase nějaký šmrdlání v Benešově
30.12.2014

1.dřep - nehrotil jsem to, cíl byl vyjet do nějakých pohodových dvojek a připravit tělo na nástup do zatížení na příští týden - 5x2 (170, 172, 175, 177, 180kg)
2.mrtvola - 4x2x210kg - hranatý kotouče , jakmile člověk položí činku po prvním opáčku, tak mu jeden z konců někam ujede, no prostě napi.u
3.bench - 5x3 (110, 115, 115, 115, 115kg) tohle mě dost překvapilo, minule 105kg těžký jako prase, dneska to lítalo pěkně.
Judson

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja se v tom prd vyznam, ale to je normal davat na bench jen polovinu toho co na mrtvolu, nebo je takovy pomer normalni ?
spekounP

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judsone
nevím jestli to je normální nebo ne, ale většina raw lifterů má o dost lepší mrtvoly i dřepy než bench.
To, že jsem lůzr na bench a téměř vždycky v závěru nějakýho cyklu musím řešit nějaký sračky s podělaným ramenem je fakt.
Každej máme svoje trable
Judson

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi pred rokem me take strasne bolelo levy rameno, az tak ze jsem na cas ani nebenchoval a jel jen jednorucky. Podle me to bylo prave z benche. Hodne jsem zmenil techniku a zacal brat alavis a rameno se dalo casem doporadku. Blby je, ze tou zmenou techniky me bench spadl o tolik, ze ani po temer roce nejsem na vahach co driv (
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: st prosinec 31, 2014 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deloady su super, akurat musia trvat niekolko tyzdnov. Som v 6.tyzdni ivanova, unava zacina byt velka, tabulkove vahy neunosne, takze deload bude vykupenie
Inak pomer bench/mrtvola ma normalny. Napr. ja zatiahnem 200 bez opasku a bencujem cca 105 stop-tlakom.
spekounP

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Malej report: Jsem docela dost v prdeli

Po novem roce jsem dostal nejakou zakernou chripku. V utery jsem musel k doktorce, nejaky nalez na plicich + dostal jsem antibiotika a dokonce me to donutilo k tomu, ze posledni 2 dny jsem nebyl v praci a lezel jsem v posteli jak mrsina, coz uz se mi dlouhou dobu nestalo.
No proste parada, nejaky cviceni je realny tak nekdy pristi tyden

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pajasův log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 223, 224, 225  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: