|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
spekounP
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 11:35 pm Předmět: |
|
|
12.11.2014 dnešní pozdněvečerní trenál v Eaglu
byl jsem dost psychicky zdrchanej z rachoty, ale nakonec to bylo dobré
1. shyby - 7x6
2. bench - 5x3 (112,117,117,117,117kg) dnes se silnější neprotáčivou osou o dost lepší než minule
3. hammer latpulldown - 6x10
4. MP - 4x6 (70,70,70,71kg) + 5x72,5kg - tohle mě potěšilo, musím zaklepat, ale snad jsem přišel na správnou techniku tohohle cviku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spekounP
|
Zaslal: so listopad 15, 2014 10:20 pm Předmět: |
|
|
14.11.2014
jsem naštvanej, v plánu jsem měl odjet v pátek těžký dřepy v bandech + mrtvolu, jenže ve čtvrtek v práci se se mnou utrhla hrana výkopu na stavbě a sjel jsem cca metr do díry po nohách, při dopadu jsem cítil škubnutí v pravým kvadricepsu a lehkou bolest, která cca po 15min odezněla. No a na tréninku to začalo znova bolet a dost nepříjemně mě to limitovalo, není to nic zásadního, dá se udělat dřep, ale nemůžu se o tu nohu 100% opřít a vyvinout maximální tlak, různě tý bolesti uhýbám, což je špatně, začala mě z toho brát kyčel, prostě napikaču
1. dřep - dojel jsem to do 1x190kg bez bandů, což měla být poslední rozcvik série, ale bylo jasný, že to nedám, tak jsem to radši nedráždil
2. mrtvola - pokus jestli nepůjde něco odtahat, skončil jsem u dvojky s 220kg, dál to nemělo smysl
3. bench - 5x10 (50,60,70,80,90kg) + 2x9x100kg
4. takovej nezvyklej pákovej stroj imitující pohyb podobný stahovaní horní kladky na záda - 7x10
5. tlaky s jednoručkama incline - 3x10 up to 30kg, 3x7x37kg
6. předkopy jednonož - 3x10
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st listopad 19, 2014 10:56 am Předmět: |
|
|
18.11.2014
1. dřep - 3x160kg no belt, 2x175kg, 1x185kg, 3x3x165kg
2. bench - 4x2 (117, 120, 120, 120kg)
3. shyby dopomoc - 6x8
4. tlaky s ručkama ve stoje - 5x10 up to 27kg, 2x8x30kg
Vůbec se mi nechce do bandáží, od tý doby, co mám THP-čka mi dřepy v bandážích nejdou. Sere mi to motání, nejsem schopen si to sám navázat, nechápu jak někdo může udělat víc jak 6 otáček. Celá anabáze s motáním je horší jak samotná série.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st listopad 19, 2014 10:59 am Předmět: |
|
|
Nechceš zkusit něco jiného než THP? Mám Titanium, jsou mnohem pružnější a myslím že na tvůj styl dřepu by seděly mnohem víc. Domluvíme si zase někdy trénink a klidně ti je půjčím na vyzkoušení. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st listopad 19, 2014 11:05 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Nechceš zkusit něco jiného než THP? Mám Titanium, jsou mnohem pružnější a myslím že na tvůj styl dřepu by seděly mnohem víc. Domluvíme si zase někdy trénink a klidně ti je půjčím na vyzkoušení. |
Díky za nabídku. Určitě bych rád vyzkoušel.
Shodou okolností jsem byl včera na Butovicích cvičit a asi se tam teď párkrát objevím vzhledem k lokaci projektů, který řeším.
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: st listopad 19, 2014 3:54 pm Předmět: |
|
|
Tak to spácháme něco společně. S oběma jsem chtěl jít stejně makat, tak to spojíme ;) _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st listopad 19, 2014 8:40 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: |
Vůbec se mi nechce do bandáží, od tý doby, co mám THP-čka mi dřepy v bandážích nejdou. Sere mi to motání, nejsem schopen si to sám navázat, nechápu jak někdo může udělat víc jak 6 otáček. Celá anabáze s motáním je horší jak samotná série. |
docela zajímavý... Kdy jsi je kupoval? Protože normálně začínám tušit zradu. :) Já mám svoje staré THP (koupené někdy v r. 2008), se kterými jsem od nova sám dával cca 8-9 otáček, sparing mi je na krev zavázal i na 11, ale to jsme na konci používali provázek. Samozřejmě 2 m délka. Letos jsem si obědnal nové 2,5 metrové a dám s nima horko těžko 8, na soutěži kdy mi je vázal Folis na krev jsem to nepočítal, ale podle mě mohl dát tak 2 otáčky navíc. Na pohled vypadají úplně stejně, ale na omak jsou ty nové takové jakoby hladší. Doted jsem si myslel, že jsou jen ty 2,5 m z jiného materiálu, ale začínám nabývat pocitu, že jsou všechny nové THP z nějakého tužšího matroše. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 8:31 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | spekounP napsal: |
Vůbec se mi nechce do bandáží, od tý doby, co mám THP-čka mi dřepy v bandážích nejdou. Sere mi to motání, nejsem schopen si to sám navázat, nechápu jak někdo může udělat víc jak 6 otáček. Celá anabáze s motáním je horší jak samotná série. |
docela zajímavý... Kdy jsi je kupoval? Protože normálně začínám tušit zradu. :) Já mám svoje staré THP (koupené někdy v r. 2008), se kterými jsem od nova sám dával cca 8-9 otáček, sparing mi je na krev zavázal i na 11, ale to jsme na konci používali provázek. Samozřejmě 2 m délka. Letos jsem si obědnal nové 2,5 metrové a dám s nima horko těžko 8, na soutěži kdy mi je vázal Folis na krev jsem to nepočítal, ale podle mě mohl dát tak 2 otáčky navíc. Na pohled vypadají úplně stejně, ale na omak jsou ty nové takové jakoby hladší. Doted jsem si myslel, že jsou jen ty 2,5 m z jiného materiálu, ale začínám nabývat pocitu, že jsou všechny nové THP z nějakého tužšího matroše. |
Cau Tome
kupoval jsem je asi pred 2 mesici, takze to co pises nahore sedi. Jsou takove hladke, skoro klouzave a tuhe jsou hodne. Naposledy jsem sam dal 7 otacek a to jsem si musel bandaze narolovat s prednatazenim a pak jsem je jeste utahoval co to slo. Nejhorsi je to nakonci provliknout. Pouzivam k tomu fintu s trhackama - vezmu trhacku, pred posledni obratkou ji vlozim pod bandaz prelozenou napul tak, ze vytvori jakesi oko, konec bandaze pak provliknu do toho oka a tahem nahoru to provliknu. Nekde na videu jsem uz videl, ze to nekdo provlikal kombinackama
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 11:51 am Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | | Tom.K. napsal: | | spekounP napsal: |
docela zajímavý... Kdy jsi je kupoval? Protože normálně začínám tušit zradu. :) Já mám svoje staré THP (koupené někdy v r. 2008), se kterými jsem od nova sám dával cca 8-9 otáček, sparing mi je na krev zavázal i na 11, ale to jsme na konci používali provázek. Samozřejmě 2 m délka. Letos jsem si obědnal nové 2,5 metrové a dám s nima horko těžko 8, na soutěži kdy mi je vázal Folis na krev jsem to nepočítal, ale podle mě mohl dát tak 2 otáčky navíc. Na pohled vypadají úplně stejně, ale na omak jsou ty nové takové jakoby hladší. Doted jsem si myslel, že jsou jen ty 2,5 m z jiného materiálu, ale začínám nabývat pocitu, že jsou všechny nové THP z nějakého tužšího matroše. |
Cau Tome
kupoval jsem je asi pred 2 mesici, takze to co pises nahore sedi. Jsou takove hladke, skoro klouzave a tuhe jsou hodne. Naposledy jsem sam dal 7 otacek a to jsem si musel bandaze narolovat s prednatazenim a pak jsem je jeste utahoval co to slo. Nejhorsi je to nakonci provliknout. Pouzivam k tomu fintu s trhackama - vezmu trhacku, pred posledni obratkou ji vlozim pod bandaz prelozenou napul tak, ze vytvori jakesi oko, konec bandaze pak provliknu do toho oka a tahem nahoru to provliknu. Nekde na videu jsem uz videl, ze to nekdo provlikal kombinackama |
ty seš finta. To je ten provázek co jsem psal... Používá každej druhej trojbojař. Ale zase jestli jsi na to přišel sám, tak klobouk dolů. A kombinačkama to provlíká Khudyarov.
Ale jinak jsi mě utvrdil v tom, že je teda opravdu začali dělat z jiného matroše. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 11:53 am Předmět: |
|
|
... já používám kombinačky, nosím je furt v kabelce ... a taky jsem na to přišel sám :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po listopad 24, 2014 9:20 am Předmět: |
|
|
Páteční trenál
21.11.2014
1. dřep - 5x6x140kg
2. mrtvola - 2x210, 2x230, 3x3x190kg
3. bench - 4x6x90 + 10x90kg
4. přítahy spodní kladky - 5x6 na protažení
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: út listopad 25, 2014 8:32 am Předmět: |
|
|
Včera v EAGLU
24.11.2014
1. dřep - 12s up to 3x165kg, 3x3x170kg
2. bench - 10s 5x3 (107, 110, 112, 115, 115kg)
3. shyby - 6x6
4. MP - 6x6x57,5kg
nemám teď žádný doplňky na urychlení regenerace (BCAA, glutamin atd) a jsem totálně rozbitej i při 2 trénincích týdně
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá listopad 28, 2014 10:44 am Předmět: |
|
|
27.11.2014
Butovice
1. dřep - 6s rozcvik up to 3x120kg, 4x6x147kg
2. bench - 5x6 (90, 97, 97, 97, 97kg)
3. mrtvola - 4s rozcvik, 2x215, 1x235kg, 3x3x200kg
nějak to nedávám regeneračně, u mrtvoly jsem měl už totálně rozsekaný hnáty, navíc na Butkách jsou kotouče od Grunu, takže cca 15mm deficit, nezdá se to, ale u těžších vah je to sakra znát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|