Pajasův log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 223, 224, 225  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pajasův log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pajasův log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2014 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.11.2014 dnešní pozdněvečerní trenál v Eaglu
byl jsem dost psychicky zdrchanej z rachoty, ale nakonec to bylo dobré

1. shyby - 7x6
2. bench - 5x3 (112,117,117,117,117kg) dnes se silnější neprotáčivou osou o dost lepší než minule
3. hammer latpulldown - 6x10
4. MP - 4x6 (70,70,70,71kg) + 5x72,5kg - tohle mě potěšilo, musím zaklepat, ale snad jsem přišel na správnou techniku tohohle cviku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
spekounP

PříspěvekZaslal: so listopad 15, 2014 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14.11.2014
jsem naštvanej, v plánu jsem měl odjet v pátek těžký dřepy v bandech + mrtvolu, jenže ve čtvrtek v práci se se mnou utrhla hrana výkopu na stavbě a sjel jsem cca metr do díry po nohách, při dopadu jsem cítil škubnutí v pravým kvadricepsu a lehkou bolest, která cca po 15min odezněla. No a na tréninku to začalo znova bolet a dost nepříjemně mě to limitovalo, není to nic zásadního, dá se udělat dřep, ale nemůžu se o tu nohu 100% opřít a vyvinout maximální tlak, různě tý bolesti uhýbám, což je špatně, začala mě z toho brát kyčel, prostě napikaču

1. dřep - dojel jsem to do 1x190kg bez bandů, což měla být poslední rozcvik série, ale bylo jasný, že to nedám, tak jsem to radši nedráždil
2. mrtvola - pokus jestli nepůjde něco odtahat, skončil jsem u dvojky s 220kg, dál to nemělo smysl
3. bench - 5x10 (50,60,70,80,90kg) + 2x9x100kg
4. takovej nezvyklej pákovej stroj imitující pohyb podobný stahovaní horní kladky na záda - 7x10
5. tlaky s jednoručkama incline - 3x10 up to 30kg, 3x7x37kg
6. předkopy jednonož - 3x10
spekounP

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

18.11.2014

1. dřep - 3x160kg no belt, 2x175kg, 1x185kg, 3x3x165kg
2. bench - 4x2 (117, 120, 120, 120kg)
3. shyby dopomoc - 6x8
4. tlaky s ručkama ve stoje - 5x10 up to 27kg, 2x8x30kg

Vůbec se mi nechce do bandáží, od tý doby, co mám THP-čka mi dřepy v bandážích nejdou. Sere mi to motání, nejsem schopen si to sám navázat, nechápu jak někdo může udělat víc jak 6 otáček. Celá anabáze s motáním je horší jak samotná série.
CIZO

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechceš zkusit něco jiného než THP? Mám Titanium, jsou mnohem pružnější a myslím že na tvůj styl dřepu by seděly mnohem víc. Domluvíme si zase někdy trénink a klidně ti je půjčím na vyzkoušení.

Derek Poundstone
spekounP

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Nechceš zkusit něco jiného než THP? Mám Titanium, jsou mnohem pružnější a myslím že na tvůj styl dřepu by seděly mnohem víc. Domluvíme si zase někdy trénink a klidně ti je půjčím na vyzkoušení.

Díky za nabídku. Určitě bych rád vyzkoušel.
Shodou okolností jsem byl včera na Butovicích cvičit a asi se tam teď párkrát objevím vzhledem k lokaci projektů, který řeším.
švadla

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to spácháme něco společně. S oběma jsem chtěl jít stejně makat, tak to spojíme ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ikee

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojda, tak jestli se nějak pohybuješ kolem a jestli není pozdě, tak se na Butovicích mihnem dneska kolem 7. a pak v pátek a v neděli dopo. Sice se tomu našemu šolíchání nedá říkat cvičení, ale nic nebrání tomu, abys to tam pořádně rozjel ty!
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:

Vůbec se mi nechce do bandáží, od tý doby, co mám THP-čka mi dřepy v bandážích nejdou. Sere mi to motání, nejsem schopen si to sám navázat, nechápu jak někdo může udělat víc jak 6 otáček. Celá anabáze s motáním je horší jak samotná série.

docela zajímavý... Kdy jsi je kupoval? Protože normálně začínám tušit zradu. :) Já mám svoje staré THP (koupené někdy v r. 2008), se kterými jsem od nova sám dával cca 8-9 otáček, sparing mi je na krev zavázal i na 11, ale to jsme na konci používali provázek. Samozřejmě 2 m délka. Letos jsem si obědnal nové 2,5 metrové a dám s nima horko těžko 8, na soutěži kdy mi je vázal Folis na krev jsem to nepočítal, ale podle mě mohl dát tak 2 otáčky navíc. Na pohled vypadají úplně stejně, ale na omak jsou ty nové takové jakoby hladší. Doted jsem si myslel, že jsou jen ty 2,5 m z jiného materiálu, ale začínám nabývat pocitu, že jsou všechny nové THP z nějakého tužšího matroše.
spekounP

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
spekounP napsal:

docela zajímavý... Kdy jsi je kupoval? Protože normálně začínám tušit zradu. :) Já mám svoje staré THP (koupené někdy v r. 2008), se kterými jsem od nova sám dával cca 8-9 otáček, sparing mi je na krev zavázal i na 11, ale to jsme na konci používali provázek. Samozřejmě 2 m délka. Letos jsem si obědnal nové 2,5 metrové a dám s nima horko těžko 8, na soutěži kdy mi je vázal Folis na krev jsem to nepočítal, ale podle mě mohl dát tak 2 otáčky navíc. Na pohled vypadají úplně stejně, ale na omak jsou ty nové takové jakoby hladší. Doted jsem si myslel, že jsou jen ty 2,5 m z jiného materiálu, ale začínám nabývat pocitu, že jsou všechny nové THP z nějakého tužšího matroše.

Cau Tome
kupoval jsem je asi pred 2 mesici, takze to co pises nahore sedi. Jsou takove hladke, skoro klouzave a tuhe jsou hodne. Naposledy jsem sam dal 7 otacek a to jsem si musel bandaze narolovat s prednatazenim a pak jsem je jeste utahoval co to slo. Nejhorsi je to nakonci provliknout. Pouzivam k tomu fintu s trhackama - vezmu trhacku, pred posledni obratkou ji vlozim pod bandaz prelozenou napul tak, ze vytvori jakesi oko, konec bandaze pak provliknu do toho oka a tahem nahoru to provliknu. Nekde na videu jsem uz videl, ze to nekdo provlikal kombinackama
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Tom.K. napsal:
spekounP napsal:

Cau Tome
kupoval jsem je asi pred 2 mesici, takze to co pises nahore sedi. Jsou takove hladke, skoro klouzave a tuhe jsou hodne. Naposledy jsem sam dal 7 otacek a to jsem si musel bandaze narolovat s prednatazenim a pak jsem je jeste utahoval co to slo. Nejhorsi je to nakonci provliknout. Pouzivam k tomu fintu s trhackama - vezmu trhacku, pred posledni obratkou ji vlozim pod bandaz prelozenou napul tak, ze vytvori jakesi oko, konec bandaze pak provliknu do toho oka a tahem nahoru to provliknu. Nekde na videu jsem uz videl, ze to nekdo provlikal kombinackama

ty seš finta. To je ten provázek co jsem psal... Používá každej druhej trojbojař. Ale zase jestli jsi na to přišel sám, tak klobouk dolů. A kombinačkama to provlíká Khudyarov.

Ale jinak jsi mě utvrdil v tom, že je teda opravdu začali dělat z jiného matroše.
e-witch

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... já používám kombinačky, nosím je furt v kabelce ... a taky jsem na to přišel sám :)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
... já používám kombinačky, nosím je furt v kabelce ... a taky jsem na to přišel sám :)

tak to seš šikovnej chlapče!
spekounP

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2014 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Páteční trenál

21.11.2014

1. dřep - 5x6x140kg
2. mrtvola - 2x210, 2x230, 3x3x190kg
3. bench - 4x6x90 + 10x90kg
4. přítahy spodní kladky - 5x6 na protažení
spekounP

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2014 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera v EAGLU

24.11.2014
1. dřep - 12s up to 3x165kg, 3x3x170kg
2. bench - 10s 5x3 (107, 110, 112, 115, 115kg)
3. shyby - 6x6
4. MP - 6x6x57,5kg

nemám teď žádný doplňky na urychlení regenerace (BCAA, glutamin atd) a jsem totálně rozbitej i při 2 trénincích týdně
spekounP

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2014 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

27.11.2014
Butovice

1. dřep - 6s rozcvik up to 3x120kg, 4x6x147kg
2. bench - 5x6 (90, 97, 97, 97, 97kg)
3. mrtvola - 4s rozcvik, 2x215, 1x235kg, 3x3x200kg

nějak to nedávám regeneračně, u mrtvoly jsem měl už totálně rozsekaný hnáty, navíc na Butkách jsou kotouče od Grunu, takže cca 15mm deficit, nezdá se to, ale u těžších vah je to sakra znát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pajasův log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 223, 224, 225  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: