PAKOSTA Train to live, Live to train.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> PAKOSTA Train to live, Live to train.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: so listopad 23, 2013 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Suhlasim so Spamom. Tento log sledujem rad, aj ked tieto treningy nie su moja salka kavy. Drzim palce.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so listopad 23, 2013 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snad to Petře nebude vadit když tady napíšu myšlenku o tréninku který teď používám,tak to ber jen jako inspiraci.

Cvičím jen v sobotu a používám jen několik cviků,rozpis je následující:

sissy dřepy 1.set/2-5 op.,2.set/20 op.
nautilus pulldown 1.set/2-5op.,2.set/+20op.
bench press s jedn. 1.set/2-5op.,2.set/+20op.
mrtvý tah 1.set/2-5op.,2.set/15-20op.
obracené zkracovačky 2 sety/max. op.

Co jsem chtěl říct?Asi 3 týdny používám toto schéma a docela se mi osvědčilo,kdy první set cvičím ve stylu HD,tedy pomalé opakování,těžká váha a 100% technika a na druhý set použiju vždy o 50% nižší váhu a cvičím rychlejším tempem nad 20 op.,samozřejmě oba sety do selhání a 100% technikou.Zatím to vypadá,že se tento způsob osvědčuje.....
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: so listopad 23, 2013 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kluci, diky za prispevky, asi teda budu pokracovat s timhle logem, ted zrovna mam 2 dny food poisoning, tak mam cas na pocitac.

Souhlasim s nekym, kdo navrhl, ze ve physique by se mi vedlo daleko lepe, ale nejak nevim, radeji budu delat kulturistiku, ale nikdy nerikej nikdy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 3:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ted jsem mel 3 dny otravu jidlem (manzelka me otravila,ale ne naschval, haha) uvaril jsem nejakou rajcatovou omacku, ale mela byt v lednici a nebyla, tak me to pekne prohnalo vrchem spodem, ted uz muzi zas normalne jist.

Dneska jsme tu meli -4C, pro nas docela mraz. Vim, ze vy jste na to zvykli.

Zajimava myslenka: ikdyz je tu trh s doplnkama vyzivy na jine urovni nez v cr, proteinove tycky mi vzdy chutnaly v cr vic, nejlepsi co jsem asi kdy mel byla od nutrendu, takovy ty klasicky a pak od allstarsu hypro. Nejak tu v usa nemuzu najit chutove dobre tycinky.
owar

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Zajimava myslenka: ikdyz je tu trh s doplnkama vyzivy na jine urovni nez v cr, proteinove tycky mi vzdy chutnaly v cr vic, nejlepsi co jsem asi kdy mel byla od nutrendu, takovy ty klasicky a pak od allstarsu hypro. Nejak tu v usa nemuzu najit chutove dobre tycinky.

snad nemyslis ty klasicky tvrdy jako kamen? jinak hypro jsou chutove vynikajici..tenkrat jsem si z NY privezl met-rx big 100 a byl jsem s chuti nadmiru spokojen, ale predpokladam, ze to uz mas vyzkouseno..
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
citace:

snad nemyslis ty klasicky tvrdy jako kamen? *a20* jinak hypro jsou chutove vynikajici..tenkrat jsem si z NY privezl met-rx big 100 a byl jsem s chuti nadmiru spokojen, ale predpokladam, ze to uz mas vyzkouseno..

covece, myslim ty tvrdy jak kamen, byly vyborny, zadny zbytecny krupinky, jen slisovanej protein.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzers boy

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau Petře,nejlepší proteinovou tyčinku jsem měl právě když jsem byl v USA a to tyčinky supreme (jedl jsem je pořád ) http://www.supremeprotein.com/products.html a na druhém místě mám tyčinky od All-Stars a to HY-PRO Deluxe.

Co já vím tak jedna z nejoblíbenějších tyčinek v USA je Quest.[/quote]
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzer's boy napsal:
Čau Petře,nejlepší proteinovou tyčinku jsem měl právě když jsem byl v USA a to tyčinky supreme (jedl jsem je pořád *a12* ) http://www.supremeprotein.com/products.html a na druhém místě mám tyčinky od All-Stars a to HY-PRO Deluxe.

Co já vím tak jedna z nejoblíbenějších tyčinek v USA je Quest.
[/quote]

Tu jsem nemel, tak ja je vyzkousim.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je graf s mym treninkovym progressem. Jak jsem psal drive, trenovat ted budu 1xtydne, a to jenom drep, benchpress a mrtvolu v kazdem treninku. Dieta je zatim zadna, jim jak se mi zachce, ale forma se ZATIM drzi a cisla z treninku jdou nahoru, ale zatim na nic teda netlacim. Jelikoz je ted zadny stravovaci rad, nepouzivam zadne supplementy, protoze by to bylo mrhani penez.

Davesix

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já když byl v USA tak mi strašně chutnaly tyto:
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne prosinec 01, 2013 4:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je me treninkove video s navrhem jak efektivne cvicit doma bez pouziti vybani.

strejda.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 01, 2013 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mam takovej pocit, ze chces udelat diru do ameriky s necim co tam dela triliarda lidi, proc by si mel nekdo bybrat prave tebe?protoze jsi cech?ja jinej duvod nevidim, protoze co si budwm namlouvat s postavou jako mas ty tam bude treneru 3 prdele.
Neber to tak, ze ti zavidim nebo tak neco, ja sam podnikam a tohle bylo proste prvni, na co me napadlo se zeptat, samozrejme nebim jestli tam mas nejaky znamy co ti pomuzou udelat jmeno?ja jen doufam, ze tam neplanujes prorazit s tou progressfotkou z malovani:/drzim palce at se tim alespon uzivis.
Poman

PříspěvekZaslal: ne prosinec 01, 2013 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dokoukal jsem to do druhý minuty a něco kde máš fakt hroznou techniku těch dřepů...trenére

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: