Tak se na New York zene pry nejaka snehova boure, meli byste videt mistni obcany, vsechny obchody vykoupene, proste chaos, ja jsem na snih zvyklej, tak mi to neprijde, ale ostatni z toho nadelaj. Na druhou stranu to nebylo prijemne,kdyz po hurikanu Sandy jsme zustali 6 dni bez elektriky, ve 34.patre, manzelka 8 mesicu tehotna, takze sejit a vyjit a vynest vodu a zasoby byla fuska, bezsrsta kocka musela spat s nama pod perinou, aby mu nebyla zima.:D
Doufam, ze si to tu jeste nekdo cte, jinak bych si povidal sam pro sebe asi. Ted po delsim case jsem zkousel benchpress a hodil jsem jedno opacko se 140kg. Trochu me ale taha pravy prsni upon, vim, ze je to z boxovani, takze ted poslednich par dnu jen delam shadow boxing.
Pripojuju par fotek, nejake nostalgicke, nejake soucasne..
tahle prvni fotka je ze strongmanske souteze co poradal v 2007 Petr Vanis, myslim, ze tam tenkrat odstartovat svou karieru Lukas Svoboda, nynejsi dobrej ceskej strongman. Me bylo tenkrat 19 let.
tuhle krasku jsem si dneska udelal k obedu, 10 vajec, 70g cernych fazol a nejakou tu zeleninku, byla to lahudka. PS: vidite tam tu lebku?
tohle je aktualka, snazim se to stahnout vic a vic, rad bych vypadal jak tenkrat v 2009, tak snad to vyjde.
Tak jsem si do posilky poridil boxovaciho boba na zpresneni uderu a taky pro klienty. Je to dobra pomucka. Muzou zdejsi zapasnici ohodnotit? Zlepsil jsem praci nohou, coz tu videt nejde.
moc z toho poznat nejde, ale rozhodne jsi zbytecne blizko. delsi udery :) a jinak podle me je tendle boxing bob hrozna blbost :)
Tak ja nerikam, ze je to lepsi nez tezky pytel, ale jako dobra dalsi pomucka k presne mirenym uderum. Maji tohle posilovny v cr?
Jinak dneska zada, premyslim jestli dam lehky nebo tezky trenink. Vaha kolem 202lbs.
moc z toho poznat nejde, ale rozhodne jsi zbytecne blizko. delsi udery :) a jinak podle me je tendle boxing bob hrozna blbost :)
Tak ja nerikam, ze je to lepsi nez tezky pytel, ale jako dobra dalsi pomucka k presne mirenym uderum. Maji tohle posilovny v cr?
Jinak dneska zada, premyslim jestli dam lehky nebo tezky trenink. Vaha kolem 202lbs.
Petře, ty mas v NY svůj vlastni gym?
Jestli jo muzes post out nejaky foto? Nebo odkaz na web s prohlídkou
Docela by me to zajimalo
Mam spiningove studio a vedle toho mam i male treninkove studio na one on one training. Vse potrebne pro lidi dostat se do formy, trenink bych tam taky v pohode odjel, ale preferuju pro sebe velkou gym na wall street
Cau kluci, tak vam zase pisu. Nejak nam tu mrzne v new yorku, jinak je vse pri starem, prace, rodina, treninky, vzdyt to znate.
Posledni dobou dost boxuju, natocil jsem vam dneska nejake nove video kde boxuju, rad bych zas vyslechl rady, kritiku. Snazil jsem se zapracovat na praci nohou, vic pohybu.
Taky jsem zjistil ze jako levak mam prej hroznou vyhodu. Tady v usa se tomu rika "Southpaw"
největší výhodu by jsi měl jako levák v tom, že bys boxoval v "normálním", tj. pravém gardu, měl bys svoji silnější levou ruku jako přední a to pak jde sázet soupeři jaby jeden pěkně za druhým, protože tvoje silnější levá ruka vydrží daleko déle jabovat než pravačka leváka, který když je v obráceném gardu, tak tu pravou má jako přední, schválně si to zkus odcvičit, normálně na pytli si zkus kolik dáš silných jabů za sebou a přitom pak urdžíš tu přední pořád nahoře, aby ti nepadala, když už bude vysílená, takových 5-6 silných jabů v řadě za sebou bys měl dát tou silnější rukou, tou slabší dáš tak 3 a budeš rád... , boxer, který by toto praktikoval a samozřejmě byl byl v kondici, skvěle technicky vybavení s ohromnou odolností a brutální silou úderu by musel být v ringu nepřekonatelný, ale kdo ví? to je jenom můj názor už jen teoretika, naposledy jsem byl na tréninku boxu tak před x lety, ale kdybych vyhrál ve Sportce, tak bych jenom trénoval na svůj první zápas...
největší výhodu by jsi měl jako levák v tom, že bys boxoval v "normálním"
Nie, vyhoda lavakov spociva prave v obratenom garde, na ktory je malokto zvyknuty (udery lietaju akosi necakane z druhej strany). Je to o zvyku, ked ma niekto mat zapas s lavakom, tak si zozenie aj takeho sparinga a snazi sa na to pripravit.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru