|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 4:29 pm Předmět: |
|
|
Rozhodne to ale neplati vzdy, ze je dopoledne v BG prazdno. Uz nejednou se stalo, ze jsem dostal klic od cyklistickych skrinek, to jsou ty, ktere jsou oznacene "K" , jsou pro ty pany, co chodi na spinning nebo jine aktivity o patro nize a lidem, co jsou do fitka se davaji, kdyz uz nejsou normalni skrinky. Asi 2x jsem nedavno napocital v 7:30 rano okolo 25 lidi. Je to strasne narazove, nekdy je cele dopoledne skoro prazdna posilka, jindy je tam preplneno. Nejidealnejsi je to vzdy tak mezi 12 a 14 (15) hodinou, to je tam zpravidla uplny klidek. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
papaya

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 6:14 pm Předmět: |
|
|
Však jo, přišeljsem tam asi v 11:30 a odcházel asi ve 12:40 a bylo to tam poloprázdné.. Dokonce se mi stalo někdy minulý týden, že kolem 18:00 jsem nestál frontu na klíč a bylo tm taky málo lidí..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 8:37 pm Předmět: |
|
|
:D já jí tam nestál nikdy a to sem tam večer cvičil tak 15x
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 9:11 pm Předmět: |
|
|
Mimozemšťani frontu nestojí :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 9:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 9:20 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | =) a tos nečetl dnešek |
už četl pěkně mě s tím benchpressem sereš
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 10:32 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem byl s přítelkyní ve Vídni na vánočních trzích a tak obecně, podívat se po městě a nasát vánoční atmosféru.. Z Brna luxusním busem od SA za hodinku a padesát minut - luxus.
Takže dnešní jídlo:
Bratwurst, Hotdog, langoš, preclíky, punč, svařák atd :-D
ale zítra už poctivě - půl kila kuřete a rýže  A samozřejmě trénink - poslední Korte! Dám do něj všechno  .
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 12:07 am Předmět: |
|
|
Zhodnocení měsíčního tréninku Korte
I přesto, že jsem z Korteho nakonec pod vlivem událostí posledních dnů neodjel všechny tréninky, konkrétně - poslední jsem nestihl, hodnotím jeho přínos velice pozitivně . Přibral jsem za ten měsíc něco kolem 3-4 kg, síla i objem se zvětšil. Hlavně jsem rád za dřepy, protože jezdit pětky s 90 kg by pro mě ještě před měsícem bylo scifi  . Vím, že pro zdejší cvičence je to rozehřívací váha, pro mě je to však úspěch a hlavně vím, že tam mám obrovský potenciál jít s váhou nahoru.
Odhadovaná silová zlepšení na 1RM:
Dřep +10-15kg
Benchpress + 5-10kg
MT + 10-15kg
V příštích dnech/týdnech zařadím klasický split, tedy rozdělím si tělo na partie - konkrétně to bude:
nohy + ramena
záda + triceps
prsa + biceps
Všechny partie chci procvičit hlavně komplexními cviky s volnou vahou a to co nejvíce těžce. Chci tento split pojmout více silově , takže na nohy, prsa, ramena a záda budu určitě zařazovat nějaké série po 5 - 3 opakováních s co nejvyšší vahou.
Základní cviky pro jednotlivé partie budou:
Záda - MT, přítahy VČ v předklonu, přítahy s jednoručkama v předklonu
Prsa - benchpress s VČ, jednoručkami
Nohy - dřepy, legpress, zkusím zařadit i FSQ
Ramena - military press, push press, tlaky s JČ
Na každou partii chci nakonec zařadit pár sérií, kde budu dělat víc než 12 opakování, abych to trošku napumpoval a nahnal krev do svalů..
Co se dnů týče, plánuju cvičit takto:
po: volno
út: záda, triceps
st: nohy, ramena
čt: volno
pá: prsa, biceps
so: záda, triceps
ne: volno
po: volno
út: nohy, ramena
st: prsa, biceps
čt: volno
...
...
... atd...
Split plánuju jet zhruba do února, pak uvidím, co dál. Každopádně se nebudu řídit žádným přesným rozpisem cviků, sérií a opakování, chci to jet tak, jak to budu cítit.
Mým cílem je nabrat do konce února na zhruba 92kg, takže opět nějakých + 3-4 kg, což si myslím, že by mohlo být reálné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 8:28 am Předmět: |
|
|
Nebudes zkouset jeste nejaky maxka? Ten DL 140 se neda brat jako maximalka, protoze to byl jako 3. cvik navic v 10. serii a jeste k tomu po drepech. Myslim, ze kdybys do toho dal vse, tak 15 mozna i 20kg bys tam jeste narval. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 3:17 pm Předmět: |
|
|
Skoda ze ne v utery, bych se prisel podivat. Mel bys doule podporu moji a gurka :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 11:23 pm Předmět: |
|
|
29.11., ZÁDA + TRICEPS
v BG s Guru Honzíkem
ZÁDA
Mrtvý tah
8 x 70kg
5 x 100kg
2 x 120kg
1 x 130kg
1 x 140kg
1 x 145kg -PR
1 x 150kg PR!!!
3 x 3 x 120kg
Přítahy VČ v předklonu
12 x 50kg
8 x 70kg
5 x 5 x 80kg
Přítahy jednoručky v předklonu
10 x 30kg
7 x 32,5kg + 7 x 30kg + 7 x 27,5kg
7 x 27,5kg + 7 x 22,5kg s 7 x 17,5kg
TRICEPS
Extenze jednoručkou za hlavou obouruč
10 x 22,5kg
7 x 30kg
7 x 22,5kg
7 x 22,5kg
Stahování horní kladky
3 x 10 x 35kg
Konečně split! Už mi to scházelo  . Dneska v Blue Gymu společně s Gurkem (ve skutečnosti není tak nymšlenej, jak to podle jeho logu vypadá  ) Na začátku tréninku, i když to původně nebylo v plánu, jsem si udělal radost maximálkou na MT. kg sice pro většinu z fóra nic moc váha, pro mě však super pokrok :) Před Kortem to bylo kg, takže zlepšení o 20kg. Samozřejmě BG kotouče, ale měl jsem tam dost nových, snad nepodvážencý kotoučů. Po maxku jsem si dal ještě 3 x 3 x 120kg, což jsem asi neměl dělat, protože jsem si totálně rozsekal spodní záda  . Následovaly těžké přítahy v předklonu, které ale dělám tak v úhlu 45 stupňů, protože mi to tak vyhovuje nejlépe. Pak shazovačky s JČ ala Draper/Guru - šílenost, vražda, ale parádně procítěné  . Jelikož už nezbývalo moc času, tak jsem tam hodil 2 cviky na triceps - parádní pumpa. Původně jsem chtěl úzký benchpress, ale byl jsem z těch shazovaček nějakej vyšťavenej  . Celkově ale trénink hodnotím velmi dobře
A udělal jsem i radost dnešním kvalitním jídlem + ještě větší radost, koupil jsem si v Brně v kamenném obchodě ronnie.cz gainer. A to INSTANT MASS od REFLEXU  Díky tomu, že to je měsíc do záruční doby, tak tam byla nabídka za 799Kč, takže jsem neváhal a vzal to  . K tomu jsem vzal kilovku maltodextrinu, protože ten gainer má ve 100g asi jen 5 g jednoduchých cukrů, takže po tréninku tam budu k tomu míchat ještě odměrku malty + creatin. Jinak co se parametrů týče, tak je to paráda - ve 100 g (beru jako jednu dáku, i když doporučená je nějakých 136, což je strašně moc) je 40g bílkovin a 46g komplexních sacharidů, takže paráda  Rozpustnost a kupodivu i chuť (banán) je super!
Zítra nohy + ramena
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 30, 2011 12:52 am Předmět: |
|
|
Guru Honzík je úplně nejhorší =) to nepiš... jsem guruhonza s malým G a Honzíku mi můžou říkat jen někteří ex učitelé a slečny :D
Skoda, že sem neviděl tu mrtvolu = ( 150kg už je takovej ok výkon a furt se z ní dá dál zlepšovat v pohodě, takže po dalším tréningu o zas bude víc
A +1 za ty shazovačky =) moc lidí se do nich nepouští.... příště to zkus s vyššíma reps a tak, jak jsem ti říkal =) pak to je fakt vražda... ikdyž tohle bylo taky tvrdý, stačil sis pak zdřímnout na lavičce :D
btw: v posilovně člověk bejt namyšlenej nemůže... zaprvé je tam mnohem víc silnějších, svalnatějších lidí... ale hlavně tj nevhodný místo pro plejtvání energie. Takže namyšlenost si nechám k jinejm sportům a na forum ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 8:48 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Guru Honzík je úplně nejhorší =) to nepiš... jsem guruhonza s malým G a Honzíku mi můžou říkat jen někteří ex učitelé a slečny :D
Skoda, že sem neviděl tu mrtvolu = ( 150kg už je takovej ok výkon a furt se z ní dá dál zlepšovat v pohodě, takže po dalším tréningu o zas bude víc
A +1 za ty shazovačky =) moc lidí se do nich nepouští.... příště to zkus s vyššíma reps a tak, jak jsem ti říkal =) pak to je fakt vražda... ikdyž tohle bylo taky tvrdý, stačil sis pak zdřímnout na lavičce :D
btw: v posilovně člověk bejt namyšlenej nemůže... zaprvé je tam mnohem víc silnějších, svalnatějších lidí... ale hlavně tj nevhodný místo pro plejtvání energie. Takže namyšlenost si nechám k jinejm sportům a na forum ;) |
Možná je dobře, že jsi tu mrtvolu neviděl, mám takovej pocit, že u těch 150kg mi docela vystřelila prdel a záda určitě nebyly rovný.. Teď bych se v ní chtěl silově zlepšit, ale nevím, jak na to.. Pravděpodobně budu jezdit nějakou dobu trojky tak se 120-130kg a snad ta síla poleze nahoru. Hlavně se to musím naučit jet čistě technicky s těma vyššíma váhama..
A ty přítahy s jednoručkou jsou fakt vražda, posledních pár sérií jsem to už jel tím způsobem, jak jsi mi radil a je pravda, že to jde cítit daleko lépe.. Samozřejmě, že by tady mým cílem bylo asi 10 opakování od každého, pak třeba zvýšit váhu a jet zase od těch sedmi atd.. ale u té poslední shazovačky jsem byl rád, že jsem ty činky vůbec udržel v ruce..
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 12:09 pm Předmět: |
|
|
30.11., NOHY + RAMENA
NOHY
Legpress (takovej ten divnej, kladkovej)
12 x 80kg
10 x 120kg
10 x 150kg (max)
10 x 150kg (max)
10 x 150kg (max)
Předkopávání
10 x 30kg
10 x 45kg
6 x 60kg
6 x 60kg
6 x 60kg
Rumunský MT s JČ
12 x 14kg
10 x 22kg
8 x 30kg
8 x 30kg
(miluju posilovny, kde nejsou větší JČ než 30kg  )
Výpony na lýtka v sedě
3 x 10 x 40kg
RAMENA
Military press
10 x 40kg
5 x 50 kg
Tlaky s JČ
7 x 26kg
7 x 26kg
7 x 26kg
7 x 26kg
Upažování ve stoje
10 x 8kg
10 x 8kg
10 x 8kg
--- v supersérii s ---
Upažování v předklonu
10 x 10kg
10 x 10kg
10 x 10kg
Trénink v rámci možností dobrý, bohužel ale univerzitní posilovna Pod hradem nenabízí moc těžkých jednoruček a bohužel chybí i klasický legpress, o stojanu na dřepy vůbec nemluvím..
Potěšilo mě ale 4 x 7 x 26kg, do konce roku bych chtěl zvládnout 5 x 5 x 30kg, což si myslím, že je reálné  . Ovšem nevím, jak si ty 30kg JČ budu sám dávat na ramena, protože to nadhazování už teď s 26kg nebylo zrovna optimální.. Dál musím vypilovat techniku u military pressu, protože jsem se u toho kroutil jak žížala, takže jsem šel raději na jíný cvik..
Potěšily mě rumuny, protože jsem je tak 2 měsíce nejel a krásně jsem cítil protažení zadních stehen, chtělo by to ale těžší JČ..
Po tréninku 100g Instant Mass + 25g maltodextrin + 5g creatin
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|