z cílů níže se mi nepodařilo splnit a ani se se k nim přiblížit jediný. Důvodů proč to nevyšlo je několik. Ale ten hlavní je, že jsem vymýšlel kraviny a chtěl jsem víc než na co jsme měl. Dále tomu přispělo povýšení v práci, které sebou neslo prodloužení pracovní doby a psychické náročnosti. Potom se chuť do tréninku hledala velmi těžko. Dal jsem si dva měsíce pauzu od cvičení a od ledna se chci vrátit k pravidelnému tréninku. Naštěstí se to v práci ustálilo a doufám, že v novém roce to půjde líp.
K plánům na rok 2016
Hlavní cviky budou front squat, mrtvý tah a military press.
A k tomu trocha vzpírání, cvičení s KB a cviky s vlastní váhou.
Cviky s činkou budu cyklovat, protože neustálá snaha o zvyšování váhy mi moc dobře nefungovala.
Plány z minulého roku
1.1.
Plán na rok 2015
Back squat
Z 130 kg se dostat co nejblíž k 170 kg
Front squat
Z 110 se dostat na +140kg
Deadlift
Co nejvíce se příblížit 200 kg
Snatch
z 92,5 kg se dostat přes 100 kg
Clean & jerk
Z 105 kg se dostat na 130 kg
Striktní shyby
Ze současných 12 shybů se dostat na 25 shybů
Udělat 1 shyb se 40 kg
Crossfit shyby
Udělat + 50 shybů ( při zkoušce 35 shybů v klidu )
Muscle up ( kruhy + hrazda )
Udělat 20 muscle up unbroken ( kruhy i hrazda )
Udělat 30 muscle up na kruzích po 4 min ( současné PR 5,42 )
Ring dips
Udělat 30 striktních dipů
Udělat 1 dip s 40 kg
HSPU ( klik ve stojce )
Ze současného 1 striktního HSPU udělat 10 striktních HSPU
Udělat 20 kippovaných unbroken
Kliky
Udělat 50 kliků unbroken
A z crossfit wodů
FRAN pod 3 min ( 21-15-9 thuster 40 kg/ shyby PR 4,21 )
ISABEL pod 2,30 min ( 30 snatch 60 kg )
GRACE pod 2,30 min ( 30 clean & jerk 60 kg )
ANGIE pod 15 min ( 100 shybů, 100 kliků, 100 sedlehů, 100 dřepů )
Jak moc si se přiblížil ke 170 na dřep a té dvoustovce na mrtvolu?
Jinak přeju, ať Ti to šlape.. měl si tu pěkný zápisy, tak doufám, že to bude pokračovat
Právě že jsem se tomu vůbec nepřiblížil. Zůstal jsem na těch 135 kg což je neuvěřitelná slabota. Doufám, že když teď pojedu delší dobu podle plánu tak se výsledky dostaví. Na loňský rok bych nejradši, co se týká cvičení zapomněl.
Jinak přeju, ať Ti to šlape.. měl si tu pěkný zápisy, tak doufám, že to bude pokračovat
Právě že jsem se tomu vůbec nepřiblížil. Zůstal jsem na těch 135 kg což je neuvěřitelná slabota. Doufám, že když teď pojedu delší dobu podle plánu tak se výsledky dostaví. Na loňský rok bych nejradši, co se týká cvičení zapomněl.
Vím, jaké to je. Celej podzim jsem to směřoval k tomu, že před vánoci ozkouším nějaké maximálky a nakonec byl celý prosinec zabitý ve škole, v práci a hlavně v autě a vše šlo do háje. Ale nic si z toho nedělám
Když to teď půjde, tak tomu dáš pravidelnost a výsledky se dostaví..
Vím, jaké to je. Celej podzim jsem to směřoval k tomu, že před vánoci ozkouším nějaké maximálky a nakonec byl celý prosinec zabitý ve škole, v práci a hlavně v autě a vše šlo do háje. Ale nic si z toho nedělám
Když to teď půjde, tak tomu dáš pravidelnost a výsledky se dostaví..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru