5.5. pondělí
!!!!POZOR!!!! Tak jsem se rozhodl,že přeměním své tlusté tělo na pohledný kus svalů
Jinak musím podotknout,že mám velice omezený rozpočet ,ale to mě neodradí.
Jinak trénink zůstává stejný jen, se budu snaži zařazovat každý den aerobku formou rotopedu,kola,běhu,plavání,brusle,...a začnu cvičit konečně břicho. Vaha ted večer: 96 kg
prsa ...............115cm
biceps..............42
lejta.................109
Tak se do mě puste...................... Jinak rady uvitám..vzor (Dragon,piča Bazzy )
Dnešní trenál : byl o polední pauze v dobu,kdy nerad cvičím a bylo to znát.
DEN 1
ZADA
Zhyby 10, 10, 10, 8 (strašně mě to unavilo)
přítahy V.Č. k pasu 5x4 (110)
Mrtvola 5 (110) 1 (195) 1 (195) 1 (195) Chtěl jsem to ject 5x3,ale byl jsem hrozně unavenej.
RAMENA
superserie
Multák 4x10 (70) + rozpažky ve stoje 4x8
Jídlo
1. jogurtové mléko,2ks tmav. pečiva
2. 150g sýra (30%)
3. tvaroh
4. tunák+ zel.salátMcDonald
5. tvaroh
6. sýr+šunka
Celý den jsem se prolejval vodou..asi 4litry
Naposledy upravil Pavelcb dne st květen 13, 2009 8:28 pm, celkově upraveno 15 krát
Květen je ve znamení hubnutí Seš pevně odhodlanej a to je půlka cesty k úspěchu!!!Tak ať to jde co nejlíp a v létě budeš moct chodit po koupališti semnou Holky si nás budou plést s pobřežní hlídkou
_________________ Proud member of the Axis of evil
tak pokus o běh (parodie),nevím kolik metrů,to změřím až budu disponovat kolem,které se momentálně opravuje (snad večer). Jinak střídání běhu s chůzí. Ale bude to lepší a lepší.
_________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
Naposledy upravil Pavelcb dne ne květen 11, 2008 6:10 pm, celkově upraveno 9 krát
Mam po noční a večer jdu zas. Jdu spát. Jinak nohy bolí pekelně po včerejším běhu. Dnešek bude hodně našlapaný a nevím,jestli stihnu trenink v posilce.
Dnešní cíl: pokusit se dnes odtrénovat + aerobka
dej si obcas den s vice sacharidy, tohle je moc rychly.
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru