Pěkné fotogalerie a pěkné fotky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 140, 141, 142  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pěkné fotogalerie a pěkné fotky  Úvodní stránka -> Fotografie -> Pěkné fotogalerie a pěkné fotky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po září 05, 2011 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Tommy, ty poslední fotky od tebe moc pěkný nejsou :D:D:D

proc, jestli myslis samotnou kvalitu fotek tak kvuli tomu to sem nedavam, davam to sem ciste jen kvuli svalum a postave daneho kultusity.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 05, 2011 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obě fotky ukousnuté zbytečně a Ruhl má určo lepší fotky v týhle póze, ty nohy tam u něj takhle vypadak hůř než jinde =)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po září 05, 2011 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Obě fotky ukousnuté zbytečně a Ruhl má určo lepší fotky v týhle póze, ty nohy tam u něj takhle vypadak hůř než jinde =)

a ty myslis ze jsem je ukousl ja? XD
tak sem hod nejakou v te poze kde sou videt i lytka, samozrejme bych je sem je dal radsi kdybych je nasel. Ja takove kktiny neresim, vidim proste kulturistu kde vypada (pro me dobre) a dam to sem, na usekle nohy nebo spatnou kvalitu fotek nehledim.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 05, 2011 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je jedno, kdo je ukousl... ale podle mě to pak už není vůbec pěkná fotka. Ale neva, vadí to jen mě... (a hledat opravdu nic nebudu, tihle kulturisti mě nezajímají a netuším, kde takový fotky hledat)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po září 05, 2011 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Obě fotky ukousnuté zbytečně a Ruhl má určo lepší fotky v týhle póze,
citace:
ty nohy tam u něj takhle vypadak hůř než jinde
=)

aspon tak nejdou videt ty jeho do O nohy jak nejaky cutalista
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opet tu Aaron vypada trochu upraveny ale nevim, jestli ne tak

Turakam

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trochu upravený? space marine šuviks
kubaz

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tommy strikes again
jari

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 6:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
tommy strikes again

tohle vždy po ránu pobaví
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeho postavu moc nemusim, ale tady se mi libi
Seva98

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejne by se tu drive nebo pozdeji objevila

https://www.zonetraininglog.com
Mravenec1

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Phil..

Mě se hrozně líbí ty ramena...prostě to jak je má široký..myslim že je to ten střední delt...z upažování ale fakt nevim jak to Phil cvičí, vim, že na každého funguje něco jiného a on má genetiku, ale hrozně by mě zajímalo co cvičil na ramena. Pohledam na Jutubu.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trochu nechapu jak vsichni chvalili Levroneho ramena a na Heatha nadavaji ze je ma uzke, podle me je maji celkem podobna. Levrone je sice mel masivni ale rozhodne nemel nijak zvlast siroke klicni kosti, co se samotne masy, vyjma kosterni genetiky tyce, tak jsou na tom nejlip. To treba Ruhl uz mel i sirkoke klicni kosti, navic je mel i mega masite.
powr

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 9:24 pm    Předmět: ramena heath-levrone Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Trochu nechapu jak vsichni chvalili Levroneho ramena a na Heatha nadavaji ze je ma uzke, podle me je maji celkem podobna. Levrone je sice mel masivni ale rozhodne nemel nijak zvlast siroke klicni kosti, co se samotne masy, vyjma kosterni genetiky tyce, tak jsou na tom nejlip. To treba Ruhl uz mel i sirkoke klicni kosti, navic je mel i mega masite.

Levrone je mi velmi sympatickej i svým vystupováním, ale chvalozpěvy na jeho ramena/delty jsem nikdy v minulosti nechápal, protože sice hmotu/tvary tam má na špičkové úrovni, ale prostě má, bohužel, úzký ramena. A mě osobně se to nelíbí. Heath je na tom ještě hůř-po této stránce. Nijak nesnižuju tu dřinu a vůbec maximálně respektuju tyto borce po sportovní stránce, ale pro mě postava kulturisty, zejm. profesionálního by měla mít určité proporce, a to tihle dva (stejně jako jinak špičkoví priest,elmousawi,mischin apod.) bohužel nemaj.
Dzardas

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 10:30 pm    Předmět: Re: ramena heath-levrone Odpovědět s citátem

powr napsal:

Levrone je mi velmi sympatickej i svým vystupováním, ale chvalozpěvy na jeho ramena/delty jsem nikdy v minulosti nechápal, protože sice hmotu/tvary tam má na špičkové úrovni, ale prostě má, bohužel, úzký ramena. A mě osobně se to nelíbí. Heath je na tom ještě hůř-po této stránce. Nijak nesnižuju tu dřinu a vůbec maximálně respektuju tyto borce po sportovní stránce, ale pro mě postava kulturisty, zejm. profesionálního by měla mít určité proporce, a to tihle dva (stejně jako jinak špičkoví priest,elmousawi,mischin apod.) bohužel nemaj.

Tak Levrone rozhodně nemá tak úzká ramena jako má Phil, v tom je o třídu lepší a nikdy v tom na nikoho neztrácel!!! pořádně se koukni na fotky ze závodů z porovnávání! ... šířku zad a hrudník měl daleko širší než Phil. Ale neměl až tak mohutné svaly oproti Ronniemu a Dorianovi. Hlavně nohy mu to prohrávali. ...

Pleteš si to asi s Flexem, ten měl naprosto stejný problém jako Phil.

........

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pěkné fotogalerie a pěkné fotky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 140, 141, 142  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: