Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 680, 681, 682 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve vzduchu cítím velký flame ....

Abych nebyl úplně offtopic: nic úžasného jsme nepředvedli, tento rok na to nemáme.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Novic napsal:
Gohan napsal:
Nějaký kontext proč tě to těší? Nebo jsi jen strašný rebel?

od začátku hrají tužku a kdyby náhodou postoupili, nezaslouží si to...

sport není o tom, co si kdo zaslouží...

To často ani život.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oproti jiným šampionátům (třeba tomu v Německu) nám chybí hlavní opory, ale s příchodem Plekance a Židlického by to na medaili s trochou štěstí mohlo vyjít - dneska hoši ukázali, že to umí hrát a nevzdávají to... bohužel je srazilo to, co před zápasem Hadamczik avizoval, že hlavně nechtějí - hrát moc oslabení, zvlášť ze zbytečných faulů v útočné třetině (a tam jich bylo od nás paradoxně asi nejvíc )
Grimley

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty kráso, jdu si takhle podepsat magisterský studium a přijdu s podepsaným pohovorem, že od 1. srpna nastupuju jako nadporučík do Týniště :D:D
Lunreal

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oni tě nenechali dostudovat?
Grimley

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:

Nene, že jsou potřeba lidi v praxi teď, takže jdu do praxe a zbytek můžu dálkově no ... :D
Insano41

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem dneska úspěšně složil maturitní zkoušku! Čeština sice tak tak, ale mám to!
moje pocity? viz. obrázek
Lunreal

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Lunreal napsal:

Nene, že jsou potřeba lidi v praxi teď, takže jdu do praxe a zbytek můžu dálkově no ... :D

A myslíš že to dálkově dostuduješ?:)
Já bych dál pokračoval, dodělal si ing a pak s vyšší hodností a prachama šel teprve dělat, však pro důstojníky budou přece místa vždy... ale jak myslíš no.
Grimley

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Grimley napsal:
Lunreal napsal:

A myslíš že to dálkově dostuduješ?:)
Já bych dál pokračoval, dodělal si ing a pak s vyšší hodností a prachama šel teprve dělat, však pro důstojníky budou přece místa vždy... ale jak myslíš no.

No jde o to, že mě to dali v podstatě rozkazem :D ... ale mě to neva, budu mít dobrý prašule a u toho budu mít každej měsíc tejden služební volno na studium :))
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 1:47 pm    Předmět: Re: Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd Odpovědět s citátem

:D nejdražší výlet do posilky v mém životě, ale za tohle to vážně stálo. Trénink s Dorianem byl naprosto brutální... ten jeho pullover stroj je největší zabijárna na světě
Insano41

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Guru, oproti fotkám, co sem viděl dřív jsi teď docela dost zmohutněl! Kolik vážíš? Vypadá to perfektně!

fotku a trénink s Dorianem samozřejmě tiše závidím
MAST3R

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza: můj sen, nechceš se trochu rozepsat či dokonce dělat nějaké recenze + přiložit pár fotek, takové ty reporty nebo jak se to jmenuje, co jsem si tak všiml, tak si ve styku s dost "BB celebritama" a mě to by třeba zajímalo a možná bych nebyl jediný. :)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Guru nám nějak zmackovatěl od té doby, co jsem ho poznal na zastávce u kampusu s baťůžkem. Přeju ti to, každý strůjcem...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Guru nám nějak zmackovatěl od té doby, co jsem ho poznal na zastávce u kampusu s baťůžkem. Přeju ti to, každý strůjcem...

V tý době jsem myslím ani 3 týdny necvičil, protože mi někdo chytrej na fóru řekl, že když člověk dlouho cvičí, tak by si měl občas dávat pauzu a já nikdy neměl, za 3 roky cvičení, delší pauzu jak 3 dny :D Navíc po 5 měsíční dietce.

Mastere, před měsícem bylo na Slovensku Mozolani classic - byl tam Heath, Flex nebo Šádek. Nejlepší příležitost pro fanoušky z Moravy, aby se potkali s celebritama. Na podzim bude EVL's - nejlepší šance vidět profíky v závodní formě. Výhoda FIBO a Bodypower je ta, že tam sice utratíš prachy, ale nemusíš si pak kupovat celej rok trička :D Navíc tam jsou Kai, Phil, Jay a všichni ostatní a pokud si vystojíš frontu, nebo je potkáš na hotelu, tak s nima můžeš pokecat, vyfotit se a blabla =)

edit: report možná tak PM, na RW určitě ne =)

Insano: O 20kg víc, než v září a v září budu mít zas o 20kg míň :D Loni to samý. Před odjezdem do Anglie jsem měl 99kg, takže na tý fotce budu asi tak za 96kg rád vzhledem k tomu, že je pořádná jen snídaně
jamesco

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza: paráda
jak už někdo psal hrozně by se mi líbilo, kdybys měl nějakej blog/vlog, kde bys o tomhle něco psal, nebo třeba natočil ten trénink např. s Kincem atd. Bylo by to vážně super a já bych byl rozhodně pravidelným čtenářem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 680, 681, 682 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: