|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 8:21 pm Předmět: |
|
|
Ve vzduchu cítím velký flame ....
Abych nebyl úplně offtopic: nic úžasného jsme nepředvedli, tento rok na to nemáme. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka Kalous

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Novic napsal: | | Gohan napsal: | | Nějaký kontext proč tě to těší? Nebo jsi jen strašný rebel? |
od začátku hrají tužku a kdyby náhodou postoupili, nezaslouží si to... |
sport není o tom, co si kdo zaslouží... |
To často ani život. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 8:27 pm Předmět: |
|
|
oproti jiným šampionátům (třeba tomu v Německu) nám chybí hlavní opory, ale s příchodem Plekance a Židlického by to na medaili s trochou štěstí mohlo vyjít - dneska hoši ukázali, že to umí hrát a nevzdávají to... bohužel je srazilo to, co před zápasem Hadamczik avizoval, že hlavně nechtějí - hrát moc oslabení, zvlášť ze zbytečných faulů v útočné třetině (a tam jich bylo od nás paradoxně asi nejvíc  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út květen 14, 2013 11:26 am Předmět: |
|
|
Ty kráso, jdu si takhle podepsat magisterský studium a přijdu s podepsaným pohovorem, že od 1. srpna nastupuju jako nadporučík do Týniště :D:D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út květen 14, 2013 11:40 am Předmět: |
|
|
Oni tě nenechali dostudovat? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út květen 14, 2013 11:43 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Oni tě nenechali dostudovat? |
Nene, že jsou potřeba lidi v praxi teď, takže jdu do praxe a zbytek můžu dálkově no ... :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: po květen 20, 2013 3:11 pm Předmět: |
|
|
tak jsem dneska úspěšně složil maturitní zkoušku! Čeština sice tak tak, ale mám to!
moje pocity? viz. obrázek
_________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po květen 20, 2013 3:58 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Lunreal napsal: | | Oni tě nenechali dostudovat? |
Nene, že jsou potřeba lidi v praxi teď, takže jdu do praxe a zbytek můžu dálkově no ... :D |
A myslíš že to dálkově dostuduješ?:)
Já bych dál pokračoval, dodělal si ing a pak s vyšší hodností a prachama šel teprve dělat, však pro důstojníky budou přece místa vždy... ale jak myslíš no. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po květen 20, 2013 4:00 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Grimley napsal: | | Lunreal napsal: | | Oni tě nenechali dostudovat? |
Nene, že jsou potřeba lidi v praxi teď, takže jdu do praxe a zbytek můžu dálkově no ... :D |
A myslíš že to dálkově dostuduješ?:)
Já bych dál pokračoval, dodělal si ing a pak s vyšší hodností a prachama šel teprve dělat, však pro důstojníky budou přece místa vždy... ale jak myslíš no. |
No jde o to, že mě to dali v podstatě rozkazem :D ... ale mě to neva, budu mít dobrý prašule a u toho budu mít každej měsíc tejden služební volno na studium :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: út květen 21, 2013 1:53 pm Předmět: |
|
|
Guru, oproti fotkám, co sem viděl dřív jsi teď docela dost zmohutněl! Kolik vážíš? Vypadá to perfektně!
fotku a trénink s Dorianem samozřejmě tiše závidím _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út květen 21, 2013 2:16 pm Předmět: |
|
|
guruhonza: můj sen, nechceš se trochu rozepsat či dokonce dělat nějaké recenze + přiložit pár fotek, takové ty reporty nebo jak se to jmenuje, co jsem si tak všiml, tak si ve styku s dost "BB celebritama" a mě to by třeba zajímalo a možná bych nebyl jediný. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út květen 21, 2013 2:23 pm Předmět: |
|
|
Guru nám nějak zmackovatěl od té doby, co jsem ho poznal na zastávce u kampusu s baťůžkem.  Přeju ti to, každý strůjcem... _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út květen 21, 2013 2:30 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Guru nám nějak zmackovatěl od té doby, co jsem ho poznal na zastávce u kampusu s baťůžkem. Přeju ti to, každý strůjcem... |
V tý době jsem myslím ani 3 týdny necvičil, protože mi někdo chytrej na fóru řekl, že když člověk dlouho cvičí, tak by si měl občas dávat pauzu a já nikdy neměl, za 3 roky cvičení, delší pauzu jak 3 dny :D Navíc po 5 měsíční dietce.
Mastere, před měsícem bylo na Slovensku Mozolani classic - byl tam Heath, Flex nebo Šádek. Nejlepší příležitost pro fanoušky z Moravy, aby se potkali s celebritama. Na podzim bude EVL's - nejlepší šance vidět profíky v závodní formě. Výhoda FIBO a Bodypower je ta, že tam sice utratíš prachy, ale nemusíš si pak kupovat celej rok trička :D Navíc tam jsou Kai, Phil, Jay a všichni ostatní a pokud si vystojíš frontu, nebo je potkáš na hotelu, tak s nima můžeš pokecat, vyfotit se a blabla =)
edit: report možná tak PM, na RW určitě ne =)
Insano: O 20kg víc, než v září a v září budu mít zas o 20kg míň :D Loni to samý. Před odjezdem do Anglie jsem měl 99kg, takže na tý fotce budu asi tak za 96kg rád vzhledem k tomu, že je pořádná jen snídaně
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|