|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 3:42 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | Gohan napsal: | Maturita z matiky toho obsahuje možná o něco víc než "kupecké počty" |
o moc vic ne.
A neboj se taky jsem to pred lety delal. A kdybych nemel za jedna tak se asi propadnu hanbou... |
Tak to jseš už velkej kluk
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
riker

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 3:58 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Tak to jseš už velkej kluk |
Nekomu kdo nezvlada kupecky pocty to tak muze pripadat. Ja osobne maturitu nepovazuju za nejak velkej accomplishment.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 6:29 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | Gohan napsal: | Maturita z matiky toho obsahuje možná o něco víc než "kupecké počty" |
o moc vic ne.
A neboj se taky jsem to pred lety delal. A kdybych nemel za jedna tak se asi propadnu hanbou... |
Tak to máš nejspíš jinou představu co kupecké počty jsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: pá květen 16, 2014 11:16 am Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | Mám prostě a jednoduše nejlepšího chlapa, muže, životního partnera a přítele v jedné osobě na světě. Nemůžu si pomoct, je to tak. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: pá květen 16, 2014 11:34 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | riker napsal: | | Gohan napsal: | Maturita z matiky toho obsahuje možná o něco víc než "kupecké počty" |
o moc vic ne.
Letos propadla čtvrtina maturantů z matematiky. „Chybí jim naprosto základní schopnosti, které mají být na úrovni základní školy,“ prohlásil (ministr Chládek) s tím, že žáci postrádají základní logické uvažování. Kam ten svět spěje... |
Jsem v prváku na nástavbě, planuju maturovat z matematiky. Mám na střední 2, matiku kterou se učíme tak chápu. Ale ty příklady letos? Tak to bylo vážně trošku už těžší. Nevrznul bych si ani. Minulý rok to bylo lehčí teda. DT z Matiky je ke stažení na: ( http://www.novamaturita.cz/zadani-pisemnych-zkousek-jaro-2014-1404036938.html )
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: pá květen 16, 2014 2:40 pm Předmět: |
|
|
No, jestli chcete jit po stredni na rozumnou vysokou skolu, tak se matematice stejne nevyhnete a ja blbec se blahove domnival, ze jeden semestr zvladnu a z jednoho semestru se nakonec stali tri.  Ale vse se da vyresit, nasel jsem si rozumne doucovani a behem par mesicu jsem to zmaknul a paradoxne statistika, ktera mela byt nejtezsi byla nejlehci. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: pá květen 16, 2014 2:57 pm Předmět: |
|
|
to zni dobre  hlavne bacha na nazvy predmetu - ty tri semestry matematiky vznikly tak, ze byla Matematika I, Optimalizacni Metody (Matematika II) a pak Statistika _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá květen 16, 2014 4:25 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | to zni dobre hlavne bacha na nazvy predmetu - ty tri semestry matematiky vznikly tak, ze byla Matematika I, Optimalizacni Metody (Matematika II) a pak Statistika |
To zni uplne jako neco s cim jsem bojoval kdysi na VUT v Brne
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá květen 16, 2014 6:13 pm Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | | flew napsal: | | riker napsal: | | Gohan napsal: | Maturita z matiky toho obsahuje možná o něco víc než "kupecké počty" |
o moc vic ne.
Letos propadla čtvrtina maturantů z matematiky. „Chybí jim naprosto základní schopnosti, které mají být na úrovni základní školy,“ prohlásil (ministr Chládek) s tím, že žáci postrádají základní logické uvažování. Kam ten svět spěje... |
Jsem v prváku na nástavbě, planuju maturovat z matematiky. Mám na střední 2, matiku kterou se učíme tak chápu. Ale ty příklady letos? Tak to bylo vážně trošku už těžší. Nevrznul bych si ani. Minulý rok to bylo lehčí teda. DT z Matiky je ke stažení na: ( http://www.novamaturita.cz/zadani-pisemnych-zkousek-jaro-2014-1404036938.html ) |
Ale prosímtě, vždyť to jsou jednoduché kupecké počty - kdo nemá za 1 nebo nejhůř za 2, jako kdyby to neudělal
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: pá květen 16, 2014 6:20 pm Předmět: |
|
|
Maturu z matiky mam letos za sebou. Uspěl jsem, ale né jak bych chtěl/potřeboval.
Dělal jsem si všechny testy z minulých let a říkal jsem si, jooo to bude 1 max 2. Ale prd.
Letos vážně přitvrdili trochu, spočítat to šlo v pohodě, ale ten čas byl kritický. Mít o 20minut déle...
No dal jsem to za 62% a potřeboval jsem 68% na 2 no. Tak si dám 20. června příjmačky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|