|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: st květen 13, 2015 8:27 am Předmět: |
|
|
Spazik: zrovna ram je asi uplne jedno aky, ide o matrac a ten si vyrobim asi tazko _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: st květen 13, 2015 9:23 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | Spazik: zrovna ram je asi uplne jedno aky, ide o matrac a ten si vyrobim asi tazko |
Základ je právě důležitý, ty šmejdy z řetězců jsou většinou hned rozvrzané, nebo ta mříž pod matrací je z tak slabých latěk, že se regulérně lámou (a to se na té posteli, kde jsem to viděl ani něděli žádné nepřístojnosti )
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 13, 2015 4:01 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem přinesl domů krásnou a užitečnou knížku Domácí klíčky - podrobný návod k domácímu nakličování po celý rok . I kdybych si jen prohlížel obrázky, ta knížka je nádherně udělaná. Má vynikající poměr stran a působí harmonicky. Miluju taková díla.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st květen 13, 2015 4:14 pm Předmět: |
|
|
Já už doma klíčím  ve speciální misce z Tescoma shopu. Schválně se na to podívej, pokud ji ještě nemáš.
Ale přiznám se, že mě to bralo spíš v zimě. V létě mám bylinky na zahradě a klíčky moc nevyhledávám. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 13, 2015 4:31 pm Předmět: |
|
|
Já to koupil, protože se mi to líbilo a žena taky klíčila v zimě. Teď přes léto nemusíme, zase až bude zima a šedo. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st květen 13, 2015 4:33 pm Předmět: |
|
|
Super! V zimě můžeme klíčit všichni
Klíčení zdar! _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 14, 2015 8:16 am Předmět: |
|
|
Mně v hlavě :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt květen 14, 2015 9:49 pm Předmět: |
|
|
divím se, že to tady ještě nepadlo, ale ten hokej byl fakt krásnej:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt květen 14, 2015 9:58 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | divím se, že to tady ještě nepadlo, ale ten hokej byl fakt krásnej:) |
Vyjimecne se shodneme
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá květen 15, 2015 6:14 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | divím se, že to tady ještě nepadlo, ale ten hokej byl fakt krásnej:) |
Jj, byl super. Poradnej adrenalin :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 7:28 am Předmět: |
|
|
na kanadu momentalne nema asi nikto  58 golov za 8 zapasov? to je proste uplne ina liga ako ostatni _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 7:42 am Předmět: |
|
|
Cesko je doma v semifinale? Velmi dobre, velka sanca uhrat medailu, palec hore. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 7:57 am Předmět: |
|
|
Vy se tady asi bavíte o nějakém sportu že
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|