Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 3:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Byl sem chlastat, vypil sem toho hodne... ale nejsu ozralej a ani mi neni blbe... pac sem se dobre najedl a pil hodne nealka... to me docela dokaze potesit, akorat mam v sobe dva energitaky a par kofol a coca col, takze jeste chvilu neusnu :)

kuva to bych potreboval taky takovou vzpruhu protoze musim do prace a jeste do takovy, ktera totalne uspava protoze nic nedelas . Alespon sem si dal ledovou sprchu a ultra silny kafe (ktere na me stejne uz nepusobi) a stejne se mne chce spat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 4:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dej si 2 Kamikaze, tak 5 kofol, 3 maly coca coly ... a ver mi ze neusnes ani kdyby ses posral :)
Tessi

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

kuva to bych potreboval taky takovou vzpruhu protoze musim do prace a jeste do takovy, ktera totalne uspava protoze nic nedelas . Alespon sem si dal ledovou sprchu a ultra silny kafe (ktere na me stejne uz nepusobi) a stejne se mne chce spat.

Ultra silný kafe si můžeš dávat jak chceš, když nic neděláš, tak ho neucítíš. Kofein se rozjede, až když se začneš hýbat
Tessi

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Dej si 2 Kamikaze, tak 5 kofol, 3 maly coca coly ... a ver mi ze neusnes ani kdyby ses posral :)

Ale Kamikaze je brutus, to zas jako joo
Bara

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tessi napsal:
Black Dragon napsal:

Brutus??To nedělá vůbec nic.Po pátým Redbullu jsem koukal na plechovku jestli nepiju vodu,ale nic jsem necítil.Speed 8 taky blbost.Jedině E
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Loolan

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SPEEDů 8 jsem si dal postupně 5 a nic (v průběhu jedné hodiny) - za půl hodiny jsem byl tuhej
Bara

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loolan napsal:
SPEEDů 8 jsem si dal postupně 5 a nic (v průběhu jedné hodiny) - za půl hodiny jsem byl tuhej

Já taky,ale usnul jsem už když jsem ten pátej dopíjel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blbost úplná klidně 10 semtexů není problém ....kamikaze a tři a hned hají ...to samé po kávě...usnu v plce šálku ...když si tělo zavelí je zbytečný se vzpírat
babovka

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Draper"][quote="Black Dragon"]Byl sem chlastat, vypil sem toho hodne... ale nejsu ozralej a ani mi neni blbe... pac sem se dobre najedl a pil hodne nealka... to me docela dokaze potesit, akorat mam v sobe dva energitaky a par kofol a coca col, takze jeste chvilu neusnu :)[/quote]

kuva to bych potreboval taky takovou vzpruhu protoze musim do prace a jeste do takovy, ktera totalne uspava protoze nic nedelas . Alespon sem si dal ledovou sprchu a ultra silny kafe (ktere na me stejne uz nepusobi) a stejne se mne chce spat. *a10*[/quote]

vysaď úplně všechny stimulanty Drapere. čím víc jich bereš, tím míň působí. Časem se dostaneš do situace, kdy se ti nebude chtít spát ani přes den, i těžké dřepy zvládneš bez jakékoliv dopomoci zvenčí. Tělo si zvykne a přestaneš tyhle blbiny potřebovat.
Bara

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
Draper napsal:
Black Dragon napsal:
Byl sem chlastat, vypil sem toho hodne... ale nejsu ozralej a ani mi neni blbe... pac sem se dobre najedl a pil hodne nealka... to me docela dokaze potesit, akorat mam v sobe dva energitaky a par kofol a coca col, takze jeste chvilu neusnu :)

vysaď úplně všechny stimulanty Drapere. čím víc jich bereš, tím míň působí. Časem se dostaneš do situace, kdy se ti nebude chtít spát ani přes den, i těžké dřepy zvládneš bez jakékoliv dopomoci zvenčí. Tělo si zvykne a přestaneš tyhle blbiny potřebovat.

Málokdy,ale tady s Bábovkou úplně souhlasím.Každej si zvykne a potom nechcou vysadit a to je konečná.Dávky a frekvence stopají a zaděláš si na velkej problém.Vysadit a je to.Potom můžeš občas zalaborovat a šlape to jak víno
cha cha

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
Draper napsal:
Black Dragon napsal:

Proč bábovka nemůže quotovat ?
Tessi

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:

Brutus??To nedělá vůbec nic.Po pátým Redbullu jsem koukal na plechovku jestli nepiju vodu,ale nic jsem necítil.Speed 8 taky blbost.Jedině E

No tak na mě působí dost, asi teda jak kdy, ale vypila jsem 3 Redbuly, teda ten 3. už jsem nedopila, nedělalo mi to moc dobře :/ (Jsem to fakt ale citlivka ) Od tý doby jsem ho neměla a ani nechci, na co, stejně je to jen stimulant, to si radši dám to kafe
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Tessi napsal:
Black Dragon napsal:

No, jako na me to zabira vyborne, rekl bych nejlepsi z energitaku, pro me bez debaty... a navic se muze michat s alkoholem...
Loolan

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ono se to a alkoholem může míchat všechno, jenom ti to nedoporučí žádnej doktor (podle mě ne ani ten s8)
Bara

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Bara napsal:
Tessi napsal:
Black Dragon napsal:

No, jako na me to zabira vyborne, rekl bych nejlepsi z energitaku, pro me bez debaty... a navic se muze michat s alkoholem...

Na každým z nich je abys ho nemíchal s alkoholem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: