Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
vysaď úplně všechny stimulanty Drapere. čím víc jich bereš, tím míň působí. Časem se dostaneš do situace, kdy se ti nebude chtít spát ani přes den, i těžké dřepy zvládneš bez jakékoliv dopomoci zvenčí. Tělo si zvykne a přestaneš tyhle blbiny potřebovat.

To je mne jasny neboj. Ja uz to ani tak neberu kvuli povzbuzeni, jen je tezke si na kafe odvyknout. Kafe s mlikem je jedina moje radost mezi jidly :-) Mozna tedy zkusim bezkofeinove ale nejak sem jeste nenasel to prave.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Black Dragon napsal:
Bara napsal:
Tessi napsal:
Black Dragon napsal:
Dej si 2 Kamikaze, tak 5 kofol, 3 maly coca coly ... a ver mi ze neusnes ani kdyby ses posral :)

Ale Kamikaze je brutus, to zas jako joo

Brutus??To nedělá vůbec nic.Po pátým Redbullu jsem koukal na plechovku jestli nepiju vodu,ale nic jsem necítil.Speed 8 taky blbost.Jedině E

No, jako na me to zabira vyborne, rekl bych nejlepsi z energitaku, pro me bez debaty... a navic se muze michat s alkoholem...

Na každým z nich je abys ho nemíchal s alkoholem

ee.. Kamikaze je svetla vyjimka.. za prvy to tam neni napsany a za druhy a to je to hlavni, tak Kamikaze neobsahuje Taurin, takze se muze michat
Poman

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Byl jsem 101 Z 350 NA 1.LÉKAŘSKÝ.....

akorat brali 30 no
lucy

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:
vysaď úplně všechny stimulanty Drapere. čím víc jich bereš, tím míň působí. Časem se dostaneš do situace, kdy se ti nebude chtít spát ani přes den, i těžké dřepy zvládneš bez jakékoliv dopomoci zvenčí. Tělo si zvykne a přestaneš tyhle blbiny potřebovat.

To je mne jasny neboj. Ja uz to ani tak neberu kvuli povzbuzeni, jen je tezke si na kafe odvyknout. Kafe s mlikem je jedina moje radost mezi jidly :-) Mozna tedy zkusim bezkofeinove ale nejak sem jeste nenasel to prave.

to znam, kafe taky nedokazu odbourat, proste to nejde
Bara

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lucy napsal:
Draper napsal:
citace:

to znam, kafe taky nedokazu odbourat, proste to nejde

Zkus to nahradit zeleným čajem a jde to hned
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
WildOrchid

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ja teda nevim.. caj piju po litrech, jsem na nem zavisla. ale zelenej caj ve vetsim mnozstvi nezvladam. je mi po nem blbe. resp. nedokazu po nem nic pozrit, a ze by nejak povzbuzoval teda nepozoruju. (vetsi mnozstvi = 2 hrnky a vic).
Kdyz uz caj na povzbuzeni, tak piju prazeny mate. I pred maturitou jsem ho pila ve velkym mnozstvi, a rekla bych ze pomahalo pri uceni.
AHOLA

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

akorat brali 30 no

Tak to je smola, no... Mne zas dnes dosiel list, ze ma nevzali na letnu staz. Tak vidis Pomane, mozme my za to, ze nevedie rozpoznat elitu?
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Nevim nevim...mozna sem jeste nenasel ten pravy caj, ale nad dobre uvarenou kavu s mlekem nic nema (pro me osobne)
Poman

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Poman napsal:

akorat brali 30 no

Tak to je smola, no... Mne zas dnes dosiel list, ze ma nevzali na letnu staz. Tak vidis Pomane, mozme my za to, ze nevedie rozpoznat elitu?

Taktak.stejnak sou podmaznutý No ale zejtra to vyjde,a jestli ne tak zabalim posilování
Bara

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:

Nevim nevim...mozna sem jeste nenasel ten pravy caj, ale nad dobre uvarenou kavu s mlekem nic nema (pro me osobne)

Doporučuju Green tea gun Powder,ale jen pravý a kvalitní.Já pil denně tak 6-8 kafíček a u mně kafe je malej šálek a do něj 2 vrchovatý lžičky kafe.Odvykl jsem si i když si myslím,že je to spíš v mozku než v čaji a závislost na kafi se přeceňuje Zelený čaj je perfektní na trávení.Kafe si dám jen zřídka a to spíš na návštěvě když mám trochu chuť.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Odvykl jsem si i když si myslím,že je to spíš v mozku než v čaji a závislost na kafi se přeceňuje

To mas pravdu. Je to zajimave ale nedovedu si predstavit, ze vylezu z postele a nedam si kafe i kdyz uz davno vim, ze ty povzbuzujici ucinky jsou davno pryc. Ty jsou vzdy jen kdyz si na nej telo odvykne a pak ho znovu zacnu brat

O tom gun powderu jsi nedavno nekde psal, ale nikde sem ho nevidel.
Kazdopadne najdu a zkusim kdyz rikas ze je tak dobrej.
Phenomenom

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo no vím,že se píše na každé plechovce nemíchat s chlastem,ale může mi někdo vysvětlit proč?!
třeba křídla (vodka,red bull)mi příjde mnohem lepší než samotná vodka..a mohl bych pokračovat....
Petey

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no,energeticke drinky dost klamu,ked si das vodku citis to,ked mix,ani nie,a tak to rychlejsie prepalis a este aj kvoli taurinu
Phenomenom

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Dej si 2 Kamikaze, tak 5 kofol, 3 maly coca coly ... a ver mi ze neusnes ani kdyby ses posral :)

já ti věřím,ale někde sem slyšel četl?že kofein ve velkých dávkách naopak utlumuje..možná to bylo něco jinýho něž kofein..rád bych znal i tohle odpověd:-)
Phenomenom

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
no,energeticke drinky dost klamu,ked si das vodku citis to,ked mix,ani nie,a tak to rychlejsie prepalis a este aj kvoli taurinu
dík..a na co je špatnej taurin?!vždyt ten organismus podporuje přece?!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: