|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 9:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 10:30 am Předmět: |
|
|
Po čtyřměsíční pauze jsem během posledních 4 týdnů odjel cca 12 tréninků. Z původních 96 dost rozteklejch kilo je teď cca 101 o poznání kvalitnějších. Síla jde docela rychle zpátky a to jsem ještě kromě předkopávání a zakopávání nezačal trénovat spodek těla. Musím říct, že mám radost, protože jsem to čekal mnohem horší. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 10:39 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 10:44 am Předmět: |
|
|
A takhle vznikají ty největší drby a fámy _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 3:06 pm Předmět: |
|
|
=) sranda v MHD...
cizinka přišla do BUSu a dala za sebe a za svou kámošku 50kč ridičovi. PLatí se 12kč každej a on jí nic nevrátil, tak k němu přišla a ptala se ho v AJ kolik jí má vrátiit a proč jí nic nevrátil a on jí ignoroval. K tomu řidičovi sem přišel a řekl mu, že jí má vrátit 26 korun. Tak jí to vrátil a ta holčina "Thank youuuuuu..." a dala mi velkej hug =) Takže mám za sebou dneska dobrej skutek a můžu se zas chovat tak, jako normálně
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 4:34 pm Předmět: |
|
|
Potěšila mě globalizace. Víčko od cottage Meggle pasuje na velký jogurt Pilos. A určitě všechna plastová víčka nízkých kelímků pasují na všechny velké jogurty tak, jako pasují uzávěry PET lahví. Myslím to vážně, těší mě to. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 4:45 pm Předmět: |
|
|
Uplne to s tebou prozivam a vidim te, jakou mas radost, kdyz jsi doma na kuchyni s prazdnym kelimkem od cottage Meggle a muzes dat od nej vicko na velky jogurt Pillos z Lidlu a jak se pak chodis kazdou pulhodinu divat do lednicky, jak to na nem krasne sedi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 4:49 pm Předmět: |
|
|
Na tom je právě krásný ještě to, že cottage Meggle je plný a neotevřený a přitom může přijít o svoje víčko. V podstatě nevím, proč to tam dávají. Ale dělají dobře, aspoň mám zavřený svůj 10% bilý jogurt, který by většina z vás nedala do huby, bo je moc tučný :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 12:08 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Potěšila mě globalizace. Víčko od cottage Meggle pasuje na velký jogurt Pilos. A určitě všechna plastová víčka nízkých kelímků pasují na všechny velké jogurty tak, jako pasují uzávěry PET lahví. Myslím to vážně, těší mě to. |
Jak málo někomu stačí k radosti...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 12:10 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Na tom je právě krásný ještě to, že cottage Meggle je plný a neotevřený a přitom může přijít o svoje víčko. V podstatě nevím, proč to tam dávají. Ale dělají dobře, aspoň mám zavřený svůj 10% bilý jogurt, který by většina z vás nedala do huby, bo je moc tučný :-) |
To víčko tam je imho pro pipky co nesežerou celý kelímek naráz, aby si ho mohly dát do ledničky načnutý.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 12:10 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | 10% bilý jogurt, který by většina z vás nedala do huby, bo je moc tučný :-) |
To mas pravdu. To velke baleni je kolik 400-500g? tzn 40-50g tuku? omg to si radeji dam 2-3 camemerty light _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|