Pomoc cvicenim

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pomoc cvicenim  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Pomoc cvicenim
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mahony

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 1:20 pm    Předmět: Pomoc cvicenim Odpovědět s citátem

Dobrý deň,

Chcel by som sa spýtať práve som začal cvičiť a chodiť s kamarátmi do posilňovne, ale problém je v tom ze kamaráti chcú pribrať a robia všetko preto aby pribrali ale ja neviem čo mam robiť keďže už tu váhu (78kg) mám myslite si ze by som mal najprv schudnúť aspoň 3 - 4 kila ? a potom začať normálne jest a cvičiť? a urobiť všetko preto aby som zase pribral ? alebo mam normálne cvičiť a mať normálnu stravu ako oni.

Akurát som si objednal nitrix a protein whey

Ďakujem za vaše názory.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 3:20 pm    Předmět: Re: Pomoc cvicenim Odpovědět s citátem

jestli chces chutnout nebo nabirat je na tobe
ale rozhodne zacni ctenim: http://kulturistika.ronnie.cz/zacatecnici
az prectes vsechny tyhle clanky, budes mit ve spouste veci jasno, ale kdyby jsi mel dotazy, klidne se zeptej
ale neptej se driv, dokud to neproctes
Mick994

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Normálně cvič. Pokud budeš správně jíst, a budeš se toho držet, tak nějaké před shazování není nutné.
A ještě mě dost dloublo do oka jedno: Ty si zrovna začal cvičit a hned ses zásobil sypáním.
Řeknu to takhle. Protein, no natom se nedá nic zkazit ale aspoň tak měsíc co si začal bych spíše pořádně a kvalitně jedl a až pak přemýšlel o koupi doplňků,spíše na bazi proteinu nebo BCAA ne hned skočit po hlavě do NOčka jako je Nitrix, to mi příjde jako dost špatný nápad.
Grimley

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi co blbnete s těma nitrixama notabene když začínáte se cvičením .... Na nitrixu není kapka zdravý věci ... navíc je to věc totálně k ničemu - vyhozený prachy, to jsi mi je radši mohl poslat na účet a já bych si za ně koupil něco dobrýho ...
Mahony

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mick994 napsal:
Normálně cvič. Pokud budeš správně jíst, a budeš se toho držet, tak nějaké před shazování není nutné.
A ještě mě dost dloublo do oka jedno: Ty si zrovna začal cvičit a hned ses zásobil sypáním.
Řeknu to takhle. Protein, no natom se nedá nic zkazit ale aspoň tak měsíc co si začal bych spíše pořádně a kvalitně jedl a až pak přemýšlel o koupi doplňků,spíše na bazi proteinu nebo BCAA ne hned skočit po hlavě do NOčka jako je Nitrix, to mi příjde jako dost špatný nápad.

Zdravim,

Nemyslel som ze "teraz" ale cvicim uz taky 3 - 4 tyzden, a zatial nevidim zmenu...

// tak teraz uz vazne neviem lebo niekto hovori ze mam schudnut a niekto ze noramlne cvicit,
Mick994

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to bude stravou.
Jídlo>tréning.
Pokud špatně jíš, tak to ani tuna sypání nezachrání, jen naopak.
Doplňky jsou od toho aby to doplňky byly.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mahony napsal:

Zdravim,

Nemyslel som ze "teraz" ale cvicim uz taky 3 - 4 tyzden, a zatial nevidim zmenu...

// tak teraz uz vazne neviem lebo niekto hovori ze mam schudnut a niekto ze noramlne cvicit,

3-4 tydny nejsou ani dost na to, aby jsi vedel, jake vsechny stroje mate v posilce, to je NIC
nekdo rikal, ze zacatecnik je cely prvni rok!

precti si to co jsem psal a cvici a jez podle toho
to co sis nakoupil bud prodej nebo nekam zavri aspon na pul roku!

Rychle na stránku:

Přejdi na: