|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mahony
|
Zaslal: st červen 27, 2012 1:20 pm Předmět: Pomoc cvicenim |
|
|
Dobrý deň,
Chcel by som sa spýtať práve som začal cvičiť a chodiť s kamarátmi do posilňovne, ale problém je v tom ze kamaráti chcú pribrať a robia všetko preto aby pribrali ale ja neviem čo mam robiť keďže už tu váhu (78kg) mám myslite si ze by som mal najprv schudnúť aspoň 3 - 4 kila ? a potom začať normálne jest a cvičiť? a urobiť všetko preto aby som zase pribral ? alebo mam normálne cvičiť a mať normálnu stravu ako oni.
Akurát som si objednal nitrix a protein whey
Ďakujem za vaše názory.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červen 27, 2012 3:20 pm Předmět: Re: Pomoc cvicenim |
|
|
jestli chces chutnout nebo nabirat je na tobe
ale rozhodne zacni ctenim: http://kulturistika.ronnie.cz/zacatecnici
az prectes vsechny tyhle clanky, budes mit ve spouste veci jasno, ale kdyby jsi mel dotazy, klidne se zeptej
ale neptej se driv, dokud to neproctes _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: st červen 27, 2012 4:44 pm Předmět: |
|
|
Normálně cvič. Pokud budeš správně jíst, a budeš se toho držet, tak nějaké před shazování není nutné.
A ještě mě dost dloublo do oka jedno: Ty si zrovna začal cvičit a hned ses zásobil sypáním.
Řeknu to takhle. Protein, no natom se nedá nic zkazit ale aspoň tak měsíc co si začal bych spíše pořádně a kvalitně jedl a až pak přemýšlel o koupi doplňků,spíše na bazi proteinu nebo BCAA ne hned skočit po hlavě do NOčka jako je Nitrix, to mi příjde jako dost špatný nápad.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st červen 27, 2012 4:48 pm Předmět: |
|
|
Lidi co blbnete s těma nitrixama  notabene když začínáte se cvičením .... Na nitrixu není kapka zdravý věci ... navíc je to věc totálně k ničemu - vyhozený prachy, to jsi mi je radši mohl poslat na účet a já bych si za ně koupil něco dobrýho ... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mahony
|
Zaslal: st červen 27, 2012 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | Normálně cvič. Pokud budeš správně jíst, a budeš se toho držet, tak nějaké před shazování není nutné.
A ještě mě dost dloublo do oka jedno: Ty si zrovna začal cvičit a hned ses zásobil sypáním.
Řeknu to takhle. Protein, no natom se nedá nic zkazit ale aspoň tak měsíc co si začal bych spíše pořádně a kvalitně jedl a až pak přemýšlel o koupi doplňků,spíše na bazi proteinu nebo BCAA ne hned skočit po hlavě do NOčka jako je Nitrix, to mi příjde jako dost špatný nápad. |
Zdravim,
Nemyslel som ze "teraz" ale cvicim uz taky 3 - 4 tyzden, a zatial nevidim zmenu...
// tak teraz uz vazne neviem lebo niekto hovori ze mam schudnut a niekto ze noramlne cvicit,
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: st červen 27, 2012 6:26 pm Předmět: |
|
|
Tak to bude stravou.
Jídlo>tréning.
Pokud špatně jíš, tak to ani tuna sypání nezachrání, jen naopak.
Doplňky jsou od toho aby to doplňky byly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červen 27, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Mahony napsal: |
Zdravim,
Nemyslel som ze "teraz" ale cvicim uz taky 3 - 4 tyzden, a zatial nevidim zmenu...
// tak teraz uz vazne neviem lebo niekto hovori ze mam schudnut a niekto ze noramlne cvicit, |
3-4 tydny nejsou ani dost na to, aby jsi vedel, jake vsechny stroje mate v posilce, to je NIC
nekdo rikal, ze zacatecnik je cely prvni rok!
precti si to co jsem psal a cvici a jez podle toho
to co sis nakoupil bud prodej nebo nekam zavri aspon na pul roku! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|