|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: po leden 27, 2014 10:08 am Předmět: |
|
|
| strejda. napsal: | | micus6 napsal: | | strejda. napsal: | :DDD
Dobrej log, jen tak dál, fakt baví. |
Myslím, že na urážky nemáš postavu. Vlastní log nevedeš, takže na frajera si asi jen hraješ,.. ale kdo ví :-) ....hoď aktuálku, ať máme co obdivovat:-) |
Co blazníš?Čím sem tě urazil?Rád sem chodim to číst, nechápu, proč semnou chceš pořád soupeřit nebo alespon mně to tak přijde.
Za a) sem tady dával svoji fotku cca měsíc dozadu, kromě mírnýho zalití tukem přes vánoce se toho moc nezměnilo, ale jestli je to nutný, dám ji sem znovu, nestydím se, za tu práci co sem udělal za dva roky.
Za b) nemám důvod si tady dělat log, mám trenéra, kterej mně poradí, co potřebuju, neivdím k tomu důvod.
Nevím, proč bych si měl hrát na frajera ale ok, seš podrážděnej, necháme to tak, promin. |
V poho, jestli je to takto. Jen ze sme e minule trochu chytli kdyz si mi vykladal ze lzu a tak a at radej beru od kamarada steroidy (pribral 22kg za rok, tak automaticky ho nekdo nařkl) ...no a... nechme to tak...co bylo, bylo...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: po leden 27, 2014 10:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út leden 28, 2014 5:29 pm Předmět: 28.1.2014 trenink č.46 |
|
|
xx
-e: ted do logu budu jen zaznamenavat ze jsem cvicil, treninky popisovat nebudu ...max nejakou novinku....
-moje krev jde na rozbor, zacinam resit zdravotni problemy s jinym doktorem.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út leden 28, 2014 5:41 pm Předmět: |
|
|
..jo a zapomel sem...
Nemate nekdo tip, na nejakou dobrou knihu ohledne treninku, stravy? A uplne nejidealneji miřenou na ektomory?...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 28, 2014 8:58 pm Předmět: |
|
|
Nič v zlom, ale zbytočne sa nezahlcuj informáciami, stačí ti celkom tvrdo makať, dostatočne spať a regenerovať a hlavne dbať na dostatok kalórií a komplexné porcie, naturálne je to beh na dlhú trať, rpsote je to o tom, že keď tréning miluješ, tak nie je čo riešiť a ked vytrváš časom prídu aj výsledky, žiadna kniha etc. ti ciele neurýchli. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út leden 28, 2014 10:12 pm Předmět: |
|
|
Co plasite, si chce precist nejakou knizku a vy hned at to nehroti, jezisi..
Ja si taky ctu knizky, ikdyz si z toho treba nic nevezmu tak me bavi si cist o tomto temate..
ctu to co si semka postoval nedavno ty, ale dost v tom preskakuju, napr. o cem vim ze na me neplati a tak  + jsem si precetl knizku od Freimena, ta me taky bavila
jo a jeste naked warrior - tsatsouline .. ale ta neni moc o cinkach no.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 28, 2014 10:50 pm Předmět: |
|
|
Judsone, baklyho milujem, precitaj " čas žiť, čas zabijet", tam sa utrhne z reťaze hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út leden 28, 2014 11:28 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Judsone, baklyho milujem, precitaj " čas žiť, čas zabijet", tam sa utrhne z reťaze hehe |
Tak zamorejme, ze jsem ho cetl celeho, mam ho este radeji nez Koniase, rikal jsem si esli se ozves, kdyz mas avatara Gotreka )
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 28, 2014 11:32 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Turakam napsal: | | Judsone, baklyho milujem, precitaj " čas žiť, čas zabijet", tam sa utrhne z reťaze hehe |
Tak zamorejme, ze jsem ho cetl celeho, mam ho este radeji nez Koniase, rikal jsem si esli se ozves, kdyz mas avatara Gotreka ) |
Zbožne čakám, kedy sa ich dej. línie pretnú, hrabe Dask aka Koniáš + Bakly a jeho dcéruška vs cisárstvo a pod., by sa mi ľúbilo _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st leden 29, 2014 9:01 am Předmět: 29.1.2014 trenink č.47 |
|
|
bohužel lehké omezení -bez cviku na vzpřimovače
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po únor 03, 2014 7:57 pm Předmět: 3.2.2014 trenink č.48 |
|
|
Konečně bench 6x6x62,5kg ....spokojeny
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st únor 05, 2014 10:45 am Předmět: 5.2.2014 trenink č.49 |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|