|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: st únor 05, 2014 11:15 am Předmět: |
|
|
Uz ma skoro mas _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá únor 07, 2014 11:17 pm Předmět: 7.2.2014 trenink c.50 |
|
|
bench press 1x82,5kg ..pri 65kg bw po ranu.... no ykusim ted 2 mesice pekne cvicit a pak treba padne 90
e:stejne me to telo neprestava udivovat. Ta vaha se stale ne a ne hnout al sila jde ocividne nahoru, coy sem sice rad, ale zas k cemu mi je nejake maxko kdyz vypadam jak fitnesska
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so únor 08, 2014 10:09 am Předmět: |
|
|
Se mi líbí jak se tu PU furt ohání FB. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: so únor 08, 2014 11:33 am Předmět: Re: 7.2.2014 trenink c.50 |
|
|
| micus6 napsal: | bench press 1x82,5kg ..pri 65kg bw po ranu.... no ykusim ted 2 mesice pekne cvicit a pak treba padne 90
e:stejne me to telo neprestava udivovat. Ta vaha se stale ne a ne hnout al sila jde ocividne nahoru, coy sem sice rad, ale zas k cemu mi je nejake maxko kdyz vypadam jak fitnesska |
super,kilo klepe na dvere :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so únor 08, 2014 7:46 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | MAST3R napsal: | Se mi líbí jak se tu PU furt ohání FB. |
a myslis, ze nefunguje?
radim, co si myslim, ze je nejlepsi
a dokladam to lidma, kterym to funguje
klidne udelej to same, v tom ti prece nikdo nebrani |
Je mi jasný, že to myslíš dobře, je fakt že nikoho (kromě Franklina) jsem neviděl cvičit FB a zároveň vypadat kulturisticky. I když teď záleží co je Micuse cíl. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 08, 2014 7:54 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | MAST3R napsal: | Se mi líbí jak se tu PU furt ohání FB. |
a myslis, ze nefunguje?
radim, co si myslim, ze je nejlepsi
a dokladam to lidma, kterym to funguje
klidne udelej to same, v tom ti prece nikdo nebrani |
Je mi jasný, že to myslíš dobře, je fakt že nikoho (kromě Franklina) jsem neviděl cvičit FB a zároveň vypadat kulturisticky. I když teď záleží co je Micuse cíl. |
https://forum.ronnie.cz/moog-back-to-the-bodybuilding-t32881-45.html
25.8.2013
Protože jsem poslední 4 roky soutěžil ve fitness, vynechával jsem objemovou část přípravy, neboť limity z hlediska váhy a výšky jsou v této kategorii dle mého názoru nesmyslně nízko položené. Také jsem necvičil těžké dřepy a mrtvé tahy, protože pro gymnastickou část přípravy bych pak v tělocvičně byl jako dřevák...
Po 4 letech jsem tedy hrábl pořádně do objemové přípravy, ovšem ne s cílem nabrat 50 kg loje, jak někteří "skoroprofíci", ale opravdu kvalitní hmotu, při zachování zřetelného sixpacku a vaskularity. Dále znovu zařadit základní cviky pro nárůst aktivní hmoty a alespoň přiblížit se svým dávným historickým maximům v měřitelných disciplínách silového trojboje. Jak si mnozí všimli, tréninkové principy vychází z publikace Lukáše Roubíka https://obchod.ronnie.cz/s-4706-priprava-na-soutez-v-kulturistice-od-a-do-z-lukas-roubik.html za předpokladu kvalitní stravy, doplňků a regenerace. Zprvu trochu nezvyk, "lehčí dny" se mi zdály náročnější, než ty tréninky, kdy šel počet opakování hodně dolů. Také technika provedení šla slušně nahoru a díky vhodně zvolené zátěži jsem se silově zlepšoval. Výsledkem je nové maximum mrtvého tahu a téměř vyrovnání i ostatních historických čísel. Takže tento trénink můžu jen doporučit, je to velmi dobře připraveno jak z hlediska procvičení partií, tak z hlediska regenerace, v pohodě jsem zvládal i jiné sporty
Zahraju si na Halinu a moje rada zní , obzvláště pro mladé cvičence, toužící po každém deku svalové hmoty, hledajíce jakýsi svatý grál:
Vykašlete se na tréninky Cutlera a Colemana, zařaďte těžkolehký split od Lukáše Roubíka!
necvici sice FB, ale i tak projede telo 2x tydne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so únor 08, 2014 8:02 pm Předmět: |
|
|
Tak co se tu oháníš moogem, když nejede FB, ale jede split?  Já nemyslím split (alá partie jednou týdně), já třeba taky jezdím partii 2x týdně, ono když se zamyslíš, tak i třeba takovej bear je split.
Asi je problém, že ty vidíš jen FB a split partie jednou týdně - přitom máš A,B (2x týdně celé tělo), vršek x spodek, tahy x tlaky,... Já taky nejsem příznivcem cvičit např. záda jednou týdně 5ti cvikama, přijde mi efektivnější 2x týdně a dát v tréninku 2-3 cviky. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 08, 2014 8:09 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Tak co se tu oháníš moogem, když nejede FB, ale jede split? Já nemyslím split (alá partie jednou týdně), já třeba taky jezdím partii 2x týdně, ono když se zamyslíš, tak i třeba takovej bear je split.
Asi je problém, že ty vidíš jen FB a split partie jednou týdně - přitom máš A,B (2x týdně celé tělo), vršek x spodek, tahy x tlaky,... Já taky nejsem příznivcem cvičit např. záda jednou týdně 5ti cvikama, přijde mi efektivnější 2x týdně a dát v tréninku 2-3 cviky. |
chtel jsme vypichnout myslenku frekvence
aporpos, proc je bear split? ja bych ho oznacil jako FB _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so únor 08, 2014 8:32 pm Předmět: |
|
|
Trošku spam, ale co...
No ono asi záleží "jakého" beara jedeš. Já jel toho, když to řeknu zjednodušeně rozdělého na vršek/spodek a to pro mě už není FB, za FB beru trenínk kde projedeš fakt celé tělo, nemusí tam být vyloženě cviky na ruce, ale když se v prvním dnu jede bench + přítah a v jiném dnu tlaky s jč + kladka/shyby, tak to beru jako prsa/záda a to podle mě není FB.
Ale jak píšu na začátku, záleží na volbě cviků no... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 08, 2014 8:36 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Trošku spam, ale co...
No ono asi záleží "jakého" beara jedeš. Já jel toho, když to řeknu zjednodušeně rozdělého na vršek/spodek a to pro mě už není FB, za FB beru trenínk kde projedeš fakt celé tělo, nemusí tam být vyloženě cviky na ruce, ale když se v prvním dnu jede bench + přítah a v jiném dnu tlaky s jč + kladka/shyby, tak to beru jako prsa/záda a to podle mě není FB.
Ale jak píšu na začátku, záleží na volbě cviků no... |
tak treba mu to admin vycisti
ja jel toho nejjednodussiho:
drep+ bench
shyby + push press
mrtvola+ kliky na bradlech
vsude mas aspon trochu nohy, zada, prsa...proste cele telo _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so únor 08, 2014 9:00 pm Předmět: |
|
|
Jo ten tvůj má více k FB, než ten můj. :) Jinak já myslím, že je dobré tréninky střídat, a že když se tělo projede alespoň 2x týdně, tak i split je dobrej. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 08, 2014 9:11 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Jo ten tvůj má více k FB, než ten můj. :) Jinak já myslím, že je dobré tréninky střídat, a že když se tělo projede alespoň 2x týdně, tak i split je dobrej. |
jasne, klidne split 3+1
ale pak vetsinou vidis 6 cviku na prsa a 5 na bicak prvni den, 4 na zada a tri na tricak druhej dena ten treti uz jenom par tlaku na ramena a nejake predkopy a zakopy
jak nekdo psal, klidne drepy 3x tydne, treba pro borce co da 150, to bude v pondeli 5x5 s metrakem, ve stredu 5x5 se 120, ale v patek uz jenom 5x5 s 80 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|