|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: st únor 26, 2014 10:41 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | Bara napsal: | | micus6 napsal: | | resume: od cervna -7kg ... hrud: 90cm (stejne), ruce 30-30,5 (stejne), pas 67 (-7cm), nohy 52 (-6cm) ...jinak krk, lytka stejne. Tak konecne vidim kde padam. Ten pas nechapu ze zhubl, nohy chapu. No, zitra budu v nemocnici, pak se uvidi |
Kámo 30,5 cm biceps má přesně moje přítelkyně,ale hrudník 107 a pas 63 Ty děláš hodně věcí složitě a to tě ničí. |
Už jen -4 cm v pase a Poník může být tvá nová přítelkyně |
Ale hrudníček asi nedofoukne ne fakt,míň špekulování a víc pohody.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 5:17 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Darkkiller napsal: | | Bara napsal: | | micus6 napsal: | | resume: od cervna -7kg ... hrud: 90cm (stejne), ruce 30-30,5 (stejne), pas 67 (-7cm), nohy 52 (-6cm) ...jinak krk, lytka stejne. Tak konecne vidim kde padam. Ten pas nechapu ze zhubl, nohy chapu. No, zitra budu v nemocnici, pak se uvidi |
Kámo 30,5 cm biceps má přesně moje přítelkyně,ale hrudník 107 a pas 63 Ty děláš hodně věcí složitě a to tě ničí. |
Už jen -4 cm v pase a Poník může být tvá nová přítelkyně |
Ale hrudníček asi nedofoukne ne fakt,míň špekulování a víc pohody. |
silikón! :-D .,nee, v klidu...je to komické no..
btw. ale jinak, s barou uz sem i mluvil a tak... a ted, snad se zdravotní problémy stáhnou do pozadí a pujde to. Vím toho zas o neco víc a muzu vsechno delat o dost líp...jít to musí, nejsem výjimečný, sem jen kripl prostě :D ....to pujde :P
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 5:53 pm Předmět: trenink č.57 |
|
|
dnes super trenink, aj si ho zapisu. Nejedu podle planu, kuli jistym omezenim, ale to je moje kafe..
bench:
5x5x65kg
2x5x66kg
tlaky v sedě s jč:
2x8x22kg
7x22kg
6x22kg+4x14kg
shyby:
8,8,7,7
hyperextenze:
5xMAX (pomalé opáčka, ať to pálí)
přítahy jč s oporou o lavečku:
4x8x25kg
tric. extenze s jč:
3x8x22kg
výpony na legpressu:
2xMAX x100kg
biceps s ez:
5x8x27kg
plank:
3x1min
...proč su tak nadšený...klouby bolí méně :-)
Naposledy upravil micus6 dne po březen 03, 2014 12:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 03, 2014 12:04 pm Předmět: |
|
|
kondicni trenink
6x3km kolo, 20kliku, 20drepu, 1min plank
-zabavne, vycerpavajici. Zadne super tempo ale jako...ok :-)
snidane: 2 vejce, 40g eidam, 50g orisku, 125g jasmínové rýže (mňam!), 500ml mleko
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 03, 2014 7:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 11:35 am Předmět: |
|
|
5.3.2014 trenink č.59
-záda, triceps, biceps, ramena a prsa lehce
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 1:42 pm Předmět: |
|
|
dotázek...jak víte tak mám problémy s kloubama (Revmatoidni Artritida) a dřep/legpress je pro mě neuskutečnitelný...beru teď léky a od bolesti mám Artrilon ...zvládnu dřep s bw ale nohy sou FAKT slabé...dřep na 1 noze? ani poloviční... a chci ze optat, má nejakou cenu cvičit dřepy JEN S BW? ....
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 1:56 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | dotázek...jak víte tak mám problémy s kloubama (Revmatoidni Artritida) a dřep/legpress je pro mě neuskutečnitelný...beru teď léky a od bolesti mám Artrilon ...zvládnu dřep s bw ale nohy sou FAKT slabé...dřep na 1 noze? ani poloviční... a chci ze optat, má nejakou cenu cvičit dřepy JEN S BW? .... |
ma, ale musis na tom honit intenzitu jinak: vysokym objemem a kratkyma pauzama _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 1:57 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | micus6 napsal: | | dotázek...jak víte tak mám problémy s kloubama (Revmatoidni Artritida) a dřep/legpress je pro mě neuskutečnitelný...beru teď léky a od bolesti mám Artrilon ...zvládnu dřep s bw ale nohy sou FAKT slabé...dřep na 1 noze? ani poloviční... a chci ze optat, má nejakou cenu cvičit dřepy JEN S BW? .... |
ma, ale musis na tom honit intenzitu jinak: vysokym objemem a kratkyma pauzama |
dekuju :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 10, 2014 9:19 pm Předmět: |
|
|
10.3.2014 trenink č.60
-jel sem trenink kterej sem psal na predchohi stranku...sel za 28 min tak sem dal pondelni i uterni trenink ...pohoda
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út březen 11, 2014 8:23 pm Předmět: |
|
|
11.3.2014 trenink č.61
-super
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st březen 12, 2014 4:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: čt březen 13, 2014 3:50 am Předmět: |
|
|
nechcu rejpat ale jakej je smysl tohodle logu?  abys nezapomnel ktereho je?
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt březen 13, 2014 5:09 am Předmět: |
|
|
| coder napsal: | nechcu rejpat ale jakej je smysl tohodle logu? abys nezapomnel ktereho je? |
pro me to smysl ma,..
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt březen 13, 2014 6:49 am Předmět: |
|
|
| coder napsal: | nechcu rejpat ale jakej je smysl tohodle logu? abys nezapomnel ktereho je? |
Od toho se to jmenuje tréninkový deník a ne tréninkový týdeník . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|