|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: st březen 26, 2014 11:14 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | micus6 napsal: | | Oddo napsal: | Zrovna dneska jsem četl na internetu o ovesných vločkách a proč je to špatný nápad se jima cpát a co to udělá s trávícím ústrojím chudák micus |
ja to tocim, nejim je kazdy den ...ale kdyz uz, tak jak ponik D |
No a potom se divíš, že nepřibíráš. Já se teda nedivím. Kolik tak sníš denně syrové zeleniny nebo případně ovoce? |
K obedu kus ovoce-jabko/pkmeranc' banan...k veceri salat a u komplu vecer mrkev, nebo okurky, nebo papriky...ale super velke mnozstvi to neni, spis nedostacujici
E: to je spatny ze jeden den jim testoviny, druhy vlocky, treti ryzi,...a dokola?
E2: a proc to tak delam-at se mi to nepreji, ale hlavne, rano vstavam v 5 a v 6 bezim na vlak a varim si to v 1 hrnci, at nemusim moc umyvat a susti a at nepobudim cely barak...no a aj kuli pohodlnosti
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st březen 26, 2014 11:28 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | Ty vole .. jsi tu na fóru 2 roky a máš pořád dokola ty stejné otázky to jsi za tu dobu tady nic nepochytil ? |
Ano i ne...nekdo neco rekne a druhy to vyvraci.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 26, 2014 11:37 am Předmět: |
|
|
Vůbec jsem nepochopil to s tím vařením, to vaříš jako v 5 ráno? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st březen 26, 2014 11:38 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Vůbec jsem nepochopil to s tím vařením, to vaříš jako v 5 ráno? |
jo a abych usetril cas tak varim proste bud jen vlocky, ryzu nebo testoviny....mehitim sprcha, posledni pripravy do skoly a tak a hupsat u 3 hrncu (no, u 4, jeste vajicko:D ) bych nezvladal..... neschopny no
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 26, 2014 11:39 am Předmět: |
|
|
A proč si neuvaříš den předtím? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st březen 26, 2014 11:41 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | A proč si neuvaříš den předtím? |
Protoze su liny a pak z lednice je to horsi nez kdyz je to cerstve a pak to skoro ani nesezeru,...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 26, 2014 11:45 am Předmět: |
|
|
No ty vole...
Ještě před 14 dny jsem vařil den předem (to dělám i teď), v 10 ráno vypadnul z baráku, jel do fitka, pak od 13:00 - 18:00 přednášky ve škole, žral jsem tam studený kuřecí s rýži a panáček si bude hrát na slečinku.
Napiš jsem tvoje včerejší jídlo za celý den. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st březen 26, 2014 11:49 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | No ty vole...
Ještě před 14 dny jsem vařil den předem (to dělám i teď), v 10 ráno vypadnul z baráku, jel do fitka, pak od 13:00 - 18:00 přednášky ve škole, žral jsem tam studený kuřecí s rýži a panáček si bude hrát na slečinku.
Napiš jsem tvoje včerejší jídlo za celý den. |
Listuj kousek zpet, nekde tam bude
Prispusobim se. Snidane vlocky/ lupinky, svaca ryze+vejce, dalsi svaca testoviny + nejaky syr a mliko....to uz snad ma hlavu a patu. Pridam na zelenine ovoci, ...maso primo vyhledavam, ale az takova prdel to neni, sem rad, kdyz mam 2x denne 100gramovej kousek,..
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st březen 26, 2014 12:02 pm Předmět: |
|
|
Poniku, varenie zvladas rychlo a lahko. Ja si varim den vopred po treningu, okolo deviatej vecer a ide to. Hodis flak masa na pekac, k tomu na sporaku urobis ryzu za 10 minut, alebo upecies zemiaky. Pripadne k tomu nasekas zeleninu s olivacom. Nepotrebujes vediet varit, ani pri tom stat. Ked ta omrzi pecene maso, griluj. Mozes ho smazit, dusit s fazulou a kukuricou na sposob chilli con carne (to je lahodka) a ked sa masa prezeres, mas moznost roznych cestovin.
A rychle ranajky som nedavno pouzival kvoli praci, ked som nestihal jest v klude - cez noc namocene vlocky v mlieku, do toho protak, trochu tvarohu, jeden dva banany a surove vajce a trochu granka (nemam velmi rad chut tvarohu, tak sa to snazim prebit). Cele to rozmixujes, exnes a mas vystarane. Nie ze by to bola nejaka lahodka, ale ucel to splni _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st březen 26, 2014 12:05 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Poniku, varenie zvladas rychlo a lahko. Ja si varim den vopred po treningu, okolo deviatej vecer a ide to. Hodis flak masa na pekac, k tomu na sporaku urobis ryzu za 10 minut, alebo upecies zemiaky. Pripadne k tomu nasekas zeleninu s olivacom. Nepotrebujes vediet varit, ani pri tom stat. Ked ta omrzi pecene maso, griluj. Mozes ho smazit, dusit s fazulou a kukuricou na sposob chilli con carne (to je lahodka) a ked sa masa prezeres, mas moznost roznych cestovin.
A rychle ranajky som nedavno pouzival kvoli praci, ked som nestihal jest v klude - cez noc namocene vlocky v mlieku, do toho protak, trochu tvarohu, jeden dva banany a surove vajce a trochu granka (nemam velmi rad chut tvarohu, tak sa to snazim prebit). Cele to rozmixujes, exnes a mas vystarane. Nie ze by to bola nejaka lahodka, ale ucel to splni |
Ja jednu dobu zkousel pokusy jako uvarena ryze, vlocky, bily jogurt, trocha proteinu, tvarohu, banan a med... smichat pridat mliko, rozmixovat,..... obcas to splacnu, ale nemohl bych to delat furt, navic, kdyz furt jim stejne tak se mi to omrzi, snazim se to obmenovat vsechno a tak...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 26, 2014 12:07 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: |
Papena dnes:
-100g vlocek, 300ml mleko,'vejce
-100g vlocek, 300ml mleko
-100g malta
-200g brambor, 80-100g kureci
-130g ryze, 3 vejce, orisky, lzicka nejakeho hnusneho rybiho oleje
. |
Já ti nevím pepíčku, ale když na to mrknu tak 300g vloček tj. cca 180g S, 200g brambor, to není ani 40g (ale dáme 40, ať nežeru), 130g rýže je 100g sachrů = 320g S, když vezmu to mléko, tak to je cca 5g/100ml S krát 9 = 45.... to máme takovejch dobrejch 365g S. Maltu nepočítám, ta bude asi po tréninku a další věc je, že ty po to tom tvém tréninku nepotřebuje tolik malty. Stačilo by ti i klidně 30g a nic by se neposralo, kdyby sis nedal nic.
Tak jakých 550 S nebo o čem to tam píšeš?
btw: ten tvůj "nový" jidelníček hlavu ani patu určitě nemá. Já tedy nevím jak si na tom s trávením, ale kombinace těstoviny + sýr + mléko je nic moc, dle mého.
Jídlo:
Vločky + vejce/mléko nebo vejce + pečivo
Pečivo + vejce/šunka/sýr nebo bílej jogurt + vločky
příloha + těch tvých 100g masa
Pečivo + vejce/šunka/sýr nebo třeba rýžové vločky a k tomu cottage
příloha + těch tvých druhých 100g masa
tvaroh (tučný) nebo odtučněný + ořechy
Když si dáš k snídani vločky, tak si první svačině dej pečivo, druhý den posnídej vejce s pečivem a k svačině si vezmi vločky s jogurtem.
K prvním 2 jídlu bych dával ovoce, zbytek zelenina. Je to tu furt dokola!!! _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st březen 26, 2014 12:09 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | micus6 napsal: |
Papena dnes:
-100g vlocek, 300ml mleko,'vejce
-100g malta
-200g brambor, 80-100g kureci
-130g ryze, 3 vejce, orisky, lzicka nejakeho hnusneho rybiho oleje
. |
Já ti nevím pepíčku, ale když na to mrknu tak 300g vloček tj. cca 180g S, 200g brambor, to není ani 40g (ale dáme 40, ať nežeru), 130g rýže je 100g sachrů = 320g S, když vezmu to mléko, tak to je cca 5g/100ml S krát 9 = 45.... to máme takovejch dobrejch 365g S. Maltu nepočítám, ta bude asi po tréninku a další věc je, že ty po to tom tvém tréninku nepotřebuje tolik malty. Stačilo by ti i klidně 30g a nic by se neposralo, kdyby sis nedal nic.
Tak jakých 550 S nebo o čem to tam píšeš?
btw: ten tvůj "nový" jidelníček hlavu ani patu určitě nemá. Já tedy nevím jak si na tom s trávením, ale kombinace těstoviny + sýr + mléko je nic moc, dle mého.
Jídlo:
Vločky + vejce/mléko nebo vejce + pečivo
Pečivo + vejce/šunka/sýr nebo bílej jogurt + vločky
příloha + těch tvých 100g masa
Pečivo + vejce/šunka/sýr nebo třeba rýžové vločky a k tomu cottage
příloha + těch tvých druhých 100g masa
tvaroh (tučný) nebo odtučněný + ořechy
Když si dáš k snídani vločky, tak si první svačině dej pečivo, druhý den posnídej vejce s pečivem a k svačině si vezmi vločky s jogurtem.
K prvním 2 jídlu bych dával ovoce, zbytek zelenina. Je to tu furt dokola!!! |
Díky
...aa uz vidim. Ja kokot totiz nevedel kolik toho je v bramborach ...no nic,..
Naposledy upravil micus6 dne st březen 26, 2014 12:11 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 26, 2014 12:10 pm Předmět: |
|
|
Ja jednu dobu zkousel pokusy jako uvarena ryze, vlocky, bily jogurt, trocha proteinu, tvarohu, banan a med... smichat pridat mliko, rozmixovat,..... obcas to splacnu, ale nemohl bych to delat furt, navic, kdyz furt jim stejne tak se mi to omrzi, snazim se to obmenovat vsechno a tak... |
a to je přesně ono, co to je jako za zkurvenou kombinaci ty vole?! Uvědom si, že jedna věc je něco sníst a druhá je to strávit, ať z toho tělo něco má.
Na druhou stanu, já teda taky jednou zkoušel umixovat uvařený vejce na tvrdo s tvarohem a já nevím s čím, ale bylo to jak blitky. "Kulturistická" strava je jednoduchá, ne tyhle dementní překombinace. Je to přesně jak píšeš Decarbas.
EDIT: ta jeho snídaně je už taky celkem překombinovaná, ale budiž. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 26, 2014 12:14 pm Předmět: |
|
|
...aa uz vidim. Ja kokot totiz nevedel kolik toho je v bramborach ...no nic,.. |
Brambory počítám za 100g/19-20S. Ale radši sním 500g brambor, než 130g rýže.
btw: najdi si na YT jak vaří kulturisti nebo lidi co cvičí, chápu, že nemůžeš jíst 3x denně maso + příloha, a když se mrkneš, tak tam nikdo neplácá dohromady 5 druhů jídel. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|