|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom3

|
Zaslal: út březen 25, 2014 10:16 am Předmět: |
|
|
mne prvni muscle up zabral tak 2 mesice, tedka je delam celkem na pohodu..
pokud ti to neprijde zabavny tak to necvic, nema to cenu _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: út březen 25, 2014 10:42 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | mne prvni muscle up zabral tak 2 mesice, tedka je delam celkem na pohodu..
pokud ti to neprijde zabavny tak to necvic, nema to cenu |
...takhle..bavi, ale silovy trenink vic. O prazdninach alw nebudu mkt pristup do posilky (budu, je to 10km na kole po osmičce v hamé/na vinohradě) ...takže uvidím
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st březen 26, 2014 9:25 am Předmět: |
|
|
Bench:
3x6x61kg
-litalo to dobře
Přítahy vč k bradě:
3x8x30kg
Rozpažování v předklonu:
3x10x6kg
-docela sem se cumel, jak bylo 10kg tezkych, dal sem 6 a slo to, pekne pomalu dolu,..procitit.
Pritahy vc v predklonu:
3x8x50kg
-opet snaha jet to pomalu, procitit
Franc. Tlak:
3x8x22kg
-priste asi vic, ale zas, nechci s tim moc ''svihat'' etc.
Bicepsovy zpzdvih s ez:
3x8x27kg
-snaha se nehoupat jak na houpacce- coz s touhle vahou uz neni problem, tudiz kvalitni serie, obcas dam 32kg, ale tsm od 4 op cheatuji (coz si proste priznam) a to neni ono
-docela dobry, jen sem si strhl mozol, takze sem uz nejel dalsi cviky .....
Papena dnes:
-100g vlocek, 300ml mleko,'vejce
-100g vlocek, 300ml mleko
-100g malta
-200g brambor, 80-100g kureci
-100g vlocek, 300ml mleko
-130g ryze, 3 vejce, orisky, lzicka nejakeho hnusneho rybiho oleje
-pak este neco malo sachru, nejake maso/ syr a tuk. Chtel bych vic tuku, ale nejak oremyslam jsk ho papat. Asi koupim zas lnene seminka, vemu od babicky orisky a tak... jeste 9 dni chci drzet sacharidy na 550+- (pocitam tam i maltu' sladke piticnikoli) a pak uvidim. Vaha je ted komicka, su nasrany, ale nenadelam nic. Zakousnout se a makat, nebrecet. Mam ted vic uceni, coz mi vyhovuje, pit nepiju, hnusi se mk to posledni dobou (protoze otec ma revma a ma s rim problemy) a tak proste....
-a otazecka, pokud nekdo bude cist. Cvicim nohy drepama s bw jak tu mam psane (6 serii po 20, pauzy do pul minuty) , 4 serie predkop, mrtvy tah s rovnyma nohama a vypony na lytka....jennnevim, esi neni mozne ten predek stehen cvicit klidne 4x tydne? Zatim (aspon ta sila) se vraci pomerne rychlej nez sem vubec doifal, hmota tam samourejme chybi, sle ptam se kuli regeneraci. Kdyz sem je opet zacal trochu ''cvicit'' tsk sem je citil 3 dny, ted na druhy den citimcjen pnuti z toho mt v hamstringoch, tak esi neni ok cvicit kvadraky casteji? ....dokud to jde...
Naposledy upravil micus6 dne st březen 26, 2014 9:34 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 26, 2014 9:31 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: |
Rozpažování v předklonu:
3x10x6kg
-docela sem se cumel, jak bylo 10kg tezkych, dal sem 6 a slo to, pekne pomalu dolu,..procitit.
| ¨
To víš, to jenom tu pár vyvolených + pár lidí ve fitku jezdí upažování, jak na střední, tak zadní delt s 15 a víc kg JČ, škoda že technicky se k tomu cviku ani nepřiblíží. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st březen 26, 2014 9:34 am Předmět: |
|
|
To je pravda, ja som to minule siel posediacky v predklone na zadny delt a 7kg ma rozbilo spolahlivo _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 26, 2014 9:39 am Předmět: |
|
|
Já to jezdím i s 5tkama, asi 2 dny zpět jsem viděl týpka co to jel s 26kg  Paradoxem je, že opět vypadal lépe jak já. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st březen 26, 2014 9:49 am Předmět: |
|
|
Myslim, ze to mame spolocne viaceri na tomto fore  Vsetci vieme (pripadne si myslime, ze vieme), ako to robit spravne a vieme, ze ini to robia blbo a napriek tomu vyzeraju lepsie, nez my  To sa proste stava.
Ako som pisal v logu vcera - zhyboval som s 30 kg na opasku a vysluzil som si akurat kritiku, ze mi to nic nedava. U nas v gyme sa proste narast sily nepocita, len svalovy objem, hehe. Kazdy proste cvici inak a z ineho dovodu, takze by som vobec neriesil, kto co robi (kym nehrozi riziko zranenia). _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st březen 26, 2014 9:54 am Předmět: |
|
|
Decarabas: Nejsi ty Turakamův bratr, nebo tak něco? hehe
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st březen 26, 2014 10:00 am Předmět: |
|
|
Nene, obaja sme Slovaci, sledujem jeho log, sem tam si napiseme, ale bratia fakt nie sme (keby sme boli, bolo by nefer, ze on je ten silny a ja len pekny). Paradoxne som sa ale "hehe" slovom nakazil od svojho skutocneho brata, ktory to pouziva hodne casto.
Ponik: sorry za zasieranie logu  Ber to ako dokaz, ze to tu ludia citaju. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st březen 26, 2014 10:38 am Předmět: |
|
|
Zrovna dneska jsem četl na internetu o ovesných vločkách a proč je to špatný nápad se jima cpát a co to udělá s trávícím ústrojím  chudák micus
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st březen 26, 2014 10:39 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Zrovna dneska jsem četl na internetu o ovesných vločkách a proč je to špatný nápad se jima cpát a co to udělá s trávícím ústrojím chudák micus |
ja to tocim, nejim je kazdy den ...ale kdyz uz, tak jak ponik D
E: hodis mi link prosim? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st březen 26, 2014 10:42 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Oddo napsal: | Zrovna dneska jsem četl na internetu o ovesných vločkách a proč je to špatný nápad se jima cpát a co to udělá s trávícím ústrojím chudák micus |
ja to tocim, nejim je kazdy den ...ale kdyz uz, tak jak ponik D |
No a potom se divíš, že nepřibíráš. Já se teda nedivím. Kolik tak sníš denně syrové zeleniny nebo případně ovoce?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 26, 2014 10:55 am Předmět: |
|
|
decarabas : Přesně tak, mám kámoše, který cvičí už nějaký pátek (7-8 let), formu má víc než slušnou, ale vše co tady na foru tvrdí, že je správné, on dělá skoro naopak. Velké partie cvičí 1x týdně, ruce 2-3x týdně, zrovna na ruce celkem drtí kladky a stroje, na záda taky hromadu kladek. Kolikrát vymýšlí trénink cestou do fitka, jenom ví co pojede za partie. Tak rok-dva kašlal na jídlo (a to už byl velký - 178cm/100kg), po tréninku jedl co měli prostě doma (rodinná jídla), nic nevážil, nic nepočítal, na druhou stranu je potřeba říct, že na něm jde vidět, jak se na ten trénink soustředí a neojebává to, prostě co naloží to zvedne.
Upřímně bych řekl, že kdyby si ho vzal někdo pod sebe a zaměřil by ho více kulturisticky, tak by to nemuselo být marný. Formou bych ho přirovnal ke Karlkaňasovi, na hovno je, že toho kámoše jsem na fotce neviděl, jen na živo a Kaňase zase jen na fotce a na živo ne, takže to přirovnání může být trochu zkreslující. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|