posilka + beh

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - posilka + beh  Úvodní stránka -> Trénink -> posilka + beh
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Prasopes.

PříspěvekZaslal: po leden 23, 2012 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz.: :D
Drap: samozrejme :)
kuše

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2012 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdarec, nevíte, jestli je lepší vycházet třeba půlhodiny schody ńebo 30 minut běhu středním tempem? CO má větší výdej, díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jonatan

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2012 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chodil jsem běhat 3x týdně, 3-4x do fitu a většinou ještě alespoň jednou plavat. Můžu na férovku říct že za rok žádný zlepšení ani v běhu ani ve fitku. Tyhle dva sporty se spolu prostě bijou. Jsem v armádě a mám kolem sebe dost lidí co běhá a chodí do fitka. Ale jestli k tomu nemáš předpoklady, tak žádnej velkej pokrok nečekej.
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2012 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nelzi mu tady

to ze ty trenujes spatne a v nicem se nezlepsujes, tak to je problem v tobe a ne v techto dvou sportech

2kuše: pro tebe bude mit nejlepsi efekt beh pomalym tempem
kuše

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2012 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lord_Martas napsal:
nelzi mu tady

to ze ty trenujes spatne a v nicem se nezlepsujes, tak to je problem v tobe a ne v techto dvou sportech

2kuše: pro tebe bude mit nejlepsi efekt beh pomalym tempem

díky :)
Prasopes.

PříspěvekZaslal: po únor 06, 2012 1:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jonatan napsal:
Chodil jsem běhat 3x týdně, 3-4x do fitu a většinou ještě alespoň jednou plavat. Můžu na férovku říct že za rok žádný zlepšení ani v běhu ani ve fitku. Tyhle dva sporty se spolu prostě bijou. Jsem v armádě a mám kolem sebe dost lidí co běhá a chodí do fitka. Ale jestli k tomu nemáš předpoklady, tak žádnej velkej pokrok nečekej.

Naprostá hloupost. Buď:
1. máš vlohy -> zlepšuješ se rychleji, dosahuješ lepších výsledků, můžeš daný sport dělat profesionálně na vysoké úrovni (ne-li první příčky světové)
2. jsi normální člověk -> zlepšuješ se průměrně, dosahuješ průměrných nárůstů výkonosti a výsledků, profesionální kariéru můžeš dělat s hodné velkým odhodláním a dřinou, není důvod proč bys nemohl dosáhnout prvních příček ve světě.
3. jsi podprůměrný člověk ("dřevo na dané odvětví") -> dosahuješ průměrných až nadprůměrných výkonů, profesionální kariéru bych pro tebe rozhodně nevybral, nicméně můžeš dosáhnout velice dobrých výsledků a i obsadit spodní hranice profesionálních závodů s velkým odhodláním.
4. si člověk -> co má všechny problémy světa, nic mu nevychází, neroste, nic nepůsobí, vše ověřené si zkusil a nemá to cenu -> buď máš v životě fakt takovou smůli, že si jeden ze 7mi miliard na planetě, nebo bys měl párkrát bouchnout hlavou do zdi a začit bez keců makat.

kuše: Pro rozehřátí stačí strečing kvalitní s prokroucením a zahřívací serie, pokud chceš spalovat, doporučil bych aerobní aktivitu po tréninku (posilovně). Pokud chceš zlepšovat běh, doporučil bych ho v jiný den než posilovnu nebo si něco zjistil o dvoufázovém tréninku a aplikoval teorii na tvůj problém. (pokud budeš rozepisovat trénink posilovna + běh do týdenního / 10ti denního plánu ber v potaz všechny znalosti ze sestavování tréninku jako při normálním posilování = regenerace, atd.)
Grimley

PříspěvekZaslal: po únor 06, 2012 6:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky jsem v armade...plavu, beham skacu pres svihadlo cvicim s kettlama, chodim do posilky, jezdim na inlajnech, delam box ....

Vsechno jde, ve vsem se realativne zlepsuju, sila jde nahoru....vaha taky.... chce to jen zrat a makat...ne se vymlouvat na neco co je blbost :))
kuše

PříspěvekZaslal: po únor 06, 2012 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
Jonatan napsal:

Naprostá hloupost. Buď:
1. máš vlohy -> zlepšuješ se rychleji, dosahuješ lepších výsledků, můžeš daný sport dělat profesionálně na vysoké úrovni (ne-li první příčky světové)
2. jsi normální člověk -> zlepšuješ se průměrně, dosahuješ průměrných nárůstů výkonosti a výsledků, profesionální kariéru můžeš dělat s hodné velkým odhodláním a dřinou, není důvod proč bys nemohl dosáhnout prvních příček ve světě.
3. jsi podprůměrný člověk ("dřevo na dané odvětví") -> dosahuješ průměrných až nadprůměrných výkonů, profesionální kariéru bych pro tebe rozhodně nevybral, nicméně můžeš dosáhnout velice dobrých výsledků a i obsadit spodní hranice profesionálních závodů s velkým odhodláním.
4. si člověk -> co má všechny problémy světa, nic mu nevychází, neroste, nic nepůsobí, vše ověřené si zkusil a nemá to cenu -> buď máš v životě fakt takovou smůli, že si jeden ze 7mi miliard na planetě, nebo bys měl párkrát bouchnout hlavou do zdi a začit bez keců makat.

kuše: Pro rozehřátí stačí strečing kvalitní s prokroucením a zahřívací serie, pokud chceš spalovat, doporučil bych aerobní aktivitu po tréninku (posilovně). Pokud chceš zlepšovat běh, doporučil bych ho v jiný den než posilovnu nebo si něco zjistil o dvoufázovém tréninku a aplikoval teorii na tvůj problém. (pokud budeš rozepisovat trénink posilovna + běh do týdenního / 10ti denního plánu ber v potaz všechny znalosti ze sestavování tréninku jako při normálním posilování = regenerace, atd.)

díky za radu, zkusím to..
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po únor 06, 2012 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jonatan napsal:

Možná kdybys běhal trochu systematicky, tzn. s pulsmetrem, nějaký zlepšení by se stalo :P
daftruck

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, je v pohodě když bych chtěl trochu vyrýsovat,tak dát tak do 20min po aerobce vysokoprocentní protein bez sacharidů?
Vladic

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Ahoj, je v pohodě když bych chtěl trochu vyrýsovat,tak dát tak do 20min po aerobce vysokoprocentní protein bez sacharidů?

Ano, ale ty přijaté bílkoviny pomocí glukoneogeneze přeštěpí na glukózu, takže vlastně doplníš energii stejně jako bys ji doplnil ze sacharidů ( tělo je vychcané ) ... Dle mého po 20 minutách aerobky nic nepotřebuješ, nech tělo ještě tzv. v dojezdu "pálit tuky" a až za hodinu si dej ten protein.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20 minut aerobky, zalezi kdy a pocem tu aerobku delas ... pro mne je 20 minut aerobky, tak mozna kdyz potrebujes stihnout vlak a potom rozhodne nepiju protein ,)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - posilka + beh Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: