|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Prasopes.

|
Zaslal: po leden 23, 2012 4:41 pm Předmět: |
|
|
Frozz.: :D
Drap: samozrejme :) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kuše
|
Zaslal: pá únor 03, 2012 4:22 pm Předmět: |
|
|
zdarec, nevíte, jestli je lepší vycházet třeba půlhodiny schody ńebo 30 minut běhu středním tempem? CO má větší výdej, díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Jonatan
|
Zaslal: pá únor 03, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
Chodil jsem běhat 3x týdně, 3-4x do fitu a většinou ještě alespoň jednou plavat. Můžu na férovku říct že za rok žádný zlepšení ani v běhu ani ve fitku. Tyhle dva sporty se spolu prostě bijou. Jsem v armádě a mám kolem sebe dost lidí co běhá a chodí do fitka. Ale jestli k tomu nemáš předpoklady, tak žádnej velkej pokrok nečekej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: pá únor 03, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
nelzi mu tady
to ze ty trenujes spatne a v nicem se nezlepsujes, tak to je problem v tobe a ne v techto dvou sportech
2kuše: pro tebe bude mit nejlepsi efekt beh pomalym tempem
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: pá únor 03, 2012 7:27 pm Předmět: |
|
|
| Lord_Martas napsal: | nelzi mu tady
to ze ty trenujes spatne a v nicem se nezlepsujes, tak to je problem v tobe a ne v techto dvou sportech
2kuše: pro tebe bude mit nejlepsi efekt beh pomalym tempem |
díky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po únor 06, 2012 1:50 am Předmět: |
|
|
| Jonatan napsal: | | Chodil jsem běhat 3x týdně, 3-4x do fitu a většinou ještě alespoň jednou plavat. Můžu na férovku říct že za rok žádný zlepšení ani v běhu ani ve fitku. Tyhle dva sporty se spolu prostě bijou. Jsem v armádě a mám kolem sebe dost lidí co běhá a chodí do fitka. Ale jestli k tomu nemáš předpoklady, tak žádnej velkej pokrok nečekej. |
Naprostá hloupost. Buď:
1. máš vlohy -> zlepšuješ se rychleji, dosahuješ lepších výsledků, můžeš daný sport dělat profesionálně na vysoké úrovni (ne-li první příčky světové)
2. jsi normální člověk -> zlepšuješ se průměrně, dosahuješ průměrných nárůstů výkonosti a výsledků, profesionální kariéru můžeš dělat s hodné velkým odhodláním a dřinou, není důvod proč bys nemohl dosáhnout prvních příček ve světě.
3. jsi podprůměrný člověk ("dřevo na dané odvětví") -> dosahuješ průměrných až nadprůměrných výkonů, profesionální kariéru bych pro tebe rozhodně nevybral, nicméně můžeš dosáhnout velice dobrých výsledků a i obsadit spodní hranice profesionálních závodů s velkým odhodláním.
4. si člověk -> co má všechny problémy světa, nic mu nevychází, neroste, nic nepůsobí, vše ověřené si zkusil a nemá to cenu -> buď máš v životě fakt takovou smůli, že si jeden ze 7mi miliard na planetě, nebo bys měl párkrát bouchnout hlavou do zdi a začit bez keců makat.
kuše: Pro rozehřátí stačí strečing kvalitní s prokroucením a zahřívací serie, pokud chceš spalovat, doporučil bych aerobní aktivitu po tréninku (posilovně). Pokud chceš zlepšovat běh, doporučil bych ho v jiný den než posilovnu nebo si něco zjistil o dvoufázovém tréninku a aplikoval teorii na tvůj problém. (pokud budeš rozepisovat trénink posilovna + běh do týdenního / 10ti denního plánu ber v potaz všechny znalosti ze sestavování tréninku jako při normálním posilování = regenerace, atd.) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po únor 06, 2012 6:49 am Předmět: |
|
|
taky jsem v armade...plavu, beham skacu pres svihadlo cvicim s kettlama, chodim do posilky, jezdim na inlajnech, delam box ....
Vsechno jde, ve vsem se realativne zlepsuju, sila jde nahoru....vaha taky.... chce to jen zrat a makat...ne se vymlouvat na neco co je blbost :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: po únor 06, 2012 8:32 am Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | | Jonatan napsal: | | Chodil jsem běhat 3x týdně, 3-4x do fitu a většinou ještě alespoň jednou plavat. Můžu na férovku říct že za rok žádný zlepšení ani v běhu ani ve fitku. Tyhle dva sporty se spolu prostě bijou. Jsem v armádě a mám kolem sebe dost lidí co běhá a chodí do fitka. Ale jestli k tomu nemáš předpoklady, tak žádnej velkej pokrok nečekej. |
Naprostá hloupost. Buď:
1. máš vlohy -> zlepšuješ se rychleji, dosahuješ lepších výsledků, můžeš daný sport dělat profesionálně na vysoké úrovni (ne-li první příčky světové)
2. jsi normální člověk -> zlepšuješ se průměrně, dosahuješ průměrných nárůstů výkonosti a výsledků, profesionální kariéru můžeš dělat s hodné velkým odhodláním a dřinou, není důvod proč bys nemohl dosáhnout prvních příček ve světě.
3. jsi podprůměrný člověk ("dřevo na dané odvětví") -> dosahuješ průměrných až nadprůměrných výkonů, profesionální kariéru bych pro tebe rozhodně nevybral, nicméně můžeš dosáhnout velice dobrých výsledků a i obsadit spodní hranice profesionálních závodů s velkým odhodláním.
4. si člověk -> co má všechny problémy světa, nic mu nevychází, neroste, nic nepůsobí, vše ověřené si zkusil a nemá to cenu -> buď máš v životě fakt takovou smůli, že si jeden ze 7mi miliard na planetě, nebo bys měl párkrát bouchnout hlavou do zdi a začit bez keců makat.
kuše: Pro rozehřátí stačí strečing kvalitní s prokroucením a zahřívací serie, pokud chceš spalovat, doporučil bych aerobní aktivitu po tréninku (posilovně). Pokud chceš zlepšovat běh, doporučil bych ho v jiný den než posilovnu nebo si něco zjistil o dvoufázovém tréninku a aplikoval teorii na tvůj problém. (pokud budeš rozepisovat trénink posilovna + běh do týdenního / 10ti denního plánu ber v potaz všechny znalosti ze sestavování tréninku jako při normálním posilování = regenerace, atd.) |
díky za radu, zkusím to..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po únor 06, 2012 10:46 am Předmět: |
|
|
| Jonatan napsal: | | Chodil jsem běhat 3x týdně, 3-4x do fitu a většinou ještě alespoň jednou plavat. Můžu na férovku říct že za rok žádný zlepšení ani v běhu ani ve fitku. Tyhle dva sporty se spolu prostě bijou. Jsem v armádě a mám kolem sebe dost lidí co běhá a chodí do fitka. Ale jestli k tomu nemáš předpoklady, tak žádnej velkej pokrok nečekej. |
Možná kdybys běhal trochu systematicky, tzn. s pulsmetrem, nějaký zlepšení by se stalo :P
|
|
| nahoru |
|
 |
daftruck
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 2:28 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, je v pohodě když bych chtěl trochu vyrýsovat,tak dát tak do 20min po aerobce vysokoprocentní protein bez sacharidů?
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladic

|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 10:46 pm Předmět: |
|
|
20 minut aerobky, zalezi kdy a pocem tu aerobku delas ... pro mne je 20 minut aerobky, tak mozna kdyz potrebujes stihnout vlak a potom rozhodne nepiju protein ,) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|