|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reichenberk

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 2:38 pm Předmět: |
|
|
| Joe Hallenbeck napsal: | | Reichenberk napsal: |
Záleží na použitém materiálu? Osa přeci není ze dřeva nebo z hliníku - je vždy z legované oceli. |
Ne nemáš pravdu, jsou i hliníkové a ty váží 5 - 10 kg a zřejmě i 15 kg verze a přitom mají stejné rozměry (220 x 50 x 25), ale maximální nosnost je o dost nižší než u ocelových. Možná, že jedna z těch co jsou v BG je hliníková, ale ruku do ohně bych za to nedal. Jedna se mi zdála na povrchu hliníková, ale pravděpodobně se pletu.
Důkaz:
**
Mimochodem jsou o polovinu a někdy i více než o polovinu levnější, než ocelové. |
Ale probůh tohle není normální osa - to je nějaká dětská technická - s úchopem 25mm a s nosností 100 kg, hodně silně pochybuju že tohle má někdo v posilovně a jestli ano, tak ne k volnému použití. Mluvíme o běžných ocelových plných osách pro běžné použití, ne nějakých extraspeciálech jako je osa s maximálním naložením 20 kilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Joe Hallenbeck
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 3:22 pm Předmět: |
|
|
Jo jo, v tom Zline jsou hliníkové a pro normální použití :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st říjen 19, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bikon
|
Zaslal: st říjen 19, 2011 8:45 pm Předmět: |
|
|
na starou osadu prece jezdi skoro odkudkoli neco a cesta neni dlouha :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 5:07 pm Předmět: |
|
|
Tak od příštího týdně otvírá Mišmaš od 7 ráno =) Super zpráva
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 5:13 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Tak od příštího týdně otvírá Mišmaš od 7 ráno =) Super zpráva |
To mi k tobe nejak nesedi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 5:52 pm Předmět: |
|
|
=) neboj, od 7 tam nebudu... ale od půl 9, jako v BG =) ta půlhodinka ale dělá to, že stihnu školu pak :D navíc se zvyšuje šance, že tam půjdeš cvičit teď někdy semnou, protože 7 je ok, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Joe Hallenbeck
|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 6:48 pm Předmět: |
|
|
Tak ten Best Gym otevírá od 1. 11. 2011 a 11.11.11 tam začínají nějaké dny otevřených dveří. :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rahorus
|
Zaslal: po říjen 24, 2011 9:38 pm Předmět: |
|
|
Četl jsem diskuzi a vyjádřím se k více věcem.
1)V Komárově je jakási posilovna, ale skoro nikdo o ní asi neví, je v takové postarší budově, kousek od toho kde je Mamia pizza a nad vratama má nápis posilovna pro pány i dámy...nebo tak nějak ( asi pořádnej oldschool)
2) Zná někdo Wellness Kuřim? Naproti dřepovýmu stojanu není zrcadlo (epic fail), žádný vlastní pití, skříňky společný s bazénem... docela žalostný, ikdyž nový. Ale co taky čekat od názvu Wellness, že. Tak by mě zajímalo, kde přesně tam je ten PWL oddíl....dřív tam bývala taková malá tělocvična vzpěračů a PWL, ale místo toho je to wellness : (
3)Někdo tu nakousl Blansko, tam jsem chodil cvičit, ale měl jsem zato, že je tam jen jedna posilovna, ta modrá s bazénem dole....sice činky pamatujou ještě Frištenskýho, ale v případě nouze to šlo. Jen by mě zajímalo, kde je tam ta posilovna pana Krupy? Rád bych se tam někdy podíval.
4)Byl někdo na riviéře? (bývalý rondo) já tam byl jednou ale vypadalo to, jakoby se mělo ještě přidělávat stroje...
5)Na ty dny otevřenejch dveří bych se šel podívat a třeba dát i společnej trenál Pepo (máš li tady podobnou přezdívku jak na icq) :) (Já sem Martin- z Ronda)
|
|
| nahoru |
|
 |
bikon
|
Zaslal: po říjen 24, 2011 10:05 pm Předmět: |
|
|
| Rahorus napsal: | | 2) Zná někdo Wellness Kuřim? Naproti dřepovýmu stojanu není zrcadlo (epic fail), žádný vlastní pití, skříňky společný s bazénem... docela žalostný, ikdyž nový. Ale co taky čekat od názvu Wellness, že. Tak by mě zajímalo, kde přesně tam je ten PWL oddíl....dřív tam bývala taková malá tělocvična vzpěračů a PWL, ale místo toho je to wellness : ( |
Neznam, ale znal sem tam starou posilku v danych prostorach. Veskery vybaveni oddilu je ted prestehovany do prostor v suterenu TOS Kurim, kde je zrizena posilovna.
Btw drepy bez zrcadla neni takova hruza ..
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po říjen 24, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
Rahorus: ta posilovna v Komárově, to bude nejspíš MD fitness. Posilovna bodyfitnessky Martiny Dreher. Párkrát jsem tam byl a je to celkem fajn "domácí" posilovna  .
Rozhodně lepší než ta v Blansku u bazénu o které píšeš. Ta je děsná!!
|
|
| nahoru |
|
 |
jiří66

|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 10:02 pm Předmět: |
|
|
zítra v brně exibice petra březny . incorefitness
Brno líšeň štěfáčkova 15
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
taky nemůžou dát vědět dřív = (
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so listopad 05, 2011 1:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|