Posilovny v Brne

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 83, 84, 85  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovny v Brne  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Posilovny v Brne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 16, 2011 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já zas pomlouvám všechny, kam se nesmí nosit vlastní pití :D
Draper

PříspěvekZaslal: ne říjen 16, 2011 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
já zas pomlouvám všechny, kam se nesmí nosit vlastní pití :D

To jsem drive delal take, ale ted uz zastavam nazor, kdyz se ti to nelibi, bez si jinam.....
Samozrejme ten zakaz vlastniho piti beru pro tu posilovnu jako minus.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: ne říjen 16, 2011 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
madball napsal:

Ty máš nějak velkou averzi na Progym. Určitě jsou i horší posilky.

Jo ale uz mi bylo vytknuto, ze tuto posilovnu verejne pomlouvam, takze to nemuzu moc davat najevo

Tak mně je to určitě vcelku jedno, mám k ní svý výhrady z různých důvodů a možná i vím, proč ty, ale neřeším to a chodím tam, kde mně to vyhovuje víc a člověk se i cítí silnější, kvůli většímu a lehčímu závaží.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: ne říjen 16, 2011 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neboj neni v tom nic osobniho, obzvlaste kdyz tam pracuji lide, ktere znam, ovsem parkrat jsem tam cvicil a pokazde jsem trenink musel ukoncit, protoze se s tim srotem proste cvicit nedalo. Ale je to asi o zvyku a studenti tu cenu oceni....
takze uz radeji mlcim, nez to tu bude zase cist nekdo, kdo nema
Reichenberk

PříspěvekZaslal: ne říjen 16, 2011 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Deadlift napsal:
Velká osa by měla mít 20 kg a malé 7 - 10 kg.

To neni pravda ze by mela. Jsou preci ruzne osy, videl jsem i 12 a 14kg velkou osu, stejne tak 20ky a myslim ze i 25ky, Ty klasicke stare prune od Grunu maji 15-16kg a pokud se nemylim, tak nikde neni dano, ze by mely mit 20.

Jak může vážit osa dlouhá 220 cm, s odpovídajícímy průměry jak úchopové tak i nakládací části jinak než 20 kilo?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 17, 2011 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak Mišmaš fitness je parádní!
Konečně posilka, kde si člověk nemůže honit ego =) Závaží normálně těžký a k tomu GH raises, které vám opravdu ukážou, jak slabý jsou vaše hamstringy :D

No a o kvalitě vybavení netřeba mluviti. To už podle fotek padá brada.
Joe Hallenbeck

PříspěvekZaslal: po říjen 17, 2011 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reichenberk napsal:

Jak může vážit osa dlouhá 220 cm, s odpovídajícímy průměry jak úchopové tak i nakládací části jinak než 20 kilo?

Záleží na použitém materiálu. Různý materiál = různá hustota = různá hmotnost.

Nicméně, žil jsem v domnění, že tyče ve fitkách jsou normované. Moje chyba.
Reichenberk

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 6:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Joe Hallenbeck napsal:
Reichenberk napsal:

Záleží na použitém materiálu. Různý materiál = různá hustota = různá hmotnost.

Nicméně, žil jsem v domnění, že tyče ve fitkách jsou normované. Moje chyba.

Záleží na použitém materiálu? Osa přeci není ze dřeva nebo z hliníku - je vždy z legované oceli. A ta má měrnou hmotnost vpodstatě stejnou, bez ohledu na přísady, jestli se to bude lišit v procentech, tak to bude moc. Prostě kus oceli který má dané rozměry IPF, tedy úchop 28mm, nakládací část 50mm a délku 2200 mm včetně daných roztečí, bude vždy vážit +/- 20kg. A pokud váží výrazně míň, tak bude i rozměrově jiná - kratší, holčičí, prostě jiná (i když i v IPF definici jsou tolerance). A tyče ve fitku normované nejsou, záleží na tom, které majitel koupí.
Lunreal

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Věř, že existuje spousta os, které se žádnými normami neřídí a opravdu těch 20kg nemají. Ve Zlíne jsem pravidelně cvičíval s benchovou osou co vážila 10-12kg. Byla tak o 20cm kratší a užší... což se časem projevilo tím, že jí někdo ohnul nakládací konce, když ji pustil při přemístění na zem z výšky :)
Reichenberk

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Věř, že existuje spousta os, které se žádnými normami neřídí a opravdu těch 20kg nemají. Ve Zlíne jsem pravidelně cvičíval s benchovou osou co vážila 10-12kg. Byla tak o 20cm kratší a užší... což se časem projevilo tím, že jí někdo ohnul nakládací konce, když ji pustil při přemístění na zem z výšky :)

Tady porovnáváme stejné osy, tedy osy stejných rozměrů, to je snad více jak zřejmé. Věř mi, že jestli chceš porovnávat standarní IPF osu s nějakou jinou, podstatně menší, tak překvapení nad zjištěním že malá osa je lehčí než velká, bude trochu zvláštní. :-) Ale ano, malý kus oceli má menší hmotnost než velký kus oceli - došels ke správnému závěru, který ovšem bude jen málokdo rozporovat. :-)
marash

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem taky ještě nedávno žil v domění, že ty osy jsou všechny stejný (vyjma těch, který už od pohledu jsou užší, kratší), a pak jsem se hrozně divil, že je to najednou nějaký těžký (když jedna osa měla někde 24 kg )
Korny

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a neví někdo kolik mají v blue gymu ty menší na tom stojanu vedle stojanu na dřepy?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

7? 8? 10? Počítej to jako 10, stejně to je jedno
Draper

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10 urcite ne, maji tak 7kg....
Joe Hallenbeck

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reichenberk napsal:

Záleží na použitém materiálu? Osa přeci není ze dřeva nebo z hliníku - je vždy z legované oceli.

Ne nemáš pravdu, jsou i hliníkové a ty váží 5 - 10 kg a zřejmě i 15 kg verze a přitom mají stejné rozměry (220 x 50 x 25), ale maximální nosnost je o dost nižší než u ocelových. Možná, že jedna z těch co jsou v BG je hliníková, ale ruku do ohně bych za to nedal. Jedna se mi zdála na povrchu hliníková, ale pravděpodobně se pletu.

**

Mimochodem jsou o polovinu a někdy i více než o polovinu levnější, než ocelové.

--
Edit, viz pravidla fóra.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilovny v Brne Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 83, 84, 85  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: