PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 390, 391, 392 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 8:50 pm    Předmět: Zkušenosti.. Odpovědět s citátem

Ahoj :) právě jsem si objednal BIOTECH NITRO GOLD PRO ENZY protein.. máte s ním někdo nějaké zkušenosti? :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 2:13 pm    Předmět: Re: Zkušenosti.. Odpovědět s citátem

Tak jsem si vůbec poprvé objednal čistý hydrolyzát od FA v čoko, jsem hodně zvědavý, jaký bude, pak hodím echo.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 2:17 pm    Předmět: Re: Zkušenosti.. Odpovědět s citátem

Arnoldisnumerouno napsal:
Ahoj :) právě jsem si objednal BIOTECH NITRO GOLD PRO ENZY protein.. máte s ním někdo nějaké zkušenosti? :)

Ahoj. Myslím, že si objednal dobře. Jsou tam BCAAčka, kreatin (pro někoho nevýhoda), trávicí enzymy, i složení zdrojů bílkovin vypadá ok .
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 4:08 pm    Předmět: Re: Zkušenosti.. Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Tak jsem si vůbec poprvé objednal čistý hydrolyzát od FA v čoko, jsem hodně zvědavý, jaký bude, pak hodím echo.

Měl jsem a co se týče chutí docela zvláštní ale pořád dobrý
Frozz.

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 4:43 pm    Předmět: Re: Zkušenosti.. Odpovědět s citátem

Jo, jestli bude chuť snesitelná, bude to OK, ale složení je prvotřídní, alespoň se mi zdá. Tak to chci vyzkoušet, ještě než si zase pořídím Combata tripleberry
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsem ochutnal Combat Čoko-burakový máslo...toe parádička,ztm nejlepší protein co jsem měl ani coockies nebyli tak dobrý
CharlesWood

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 6:38 pm    Předmět: dfb Odpovědět s citátem

Já si nemůžu pomoct, ale co všichni máte pořád s tim Combatem?
-hnusná dóza (etiketa jak od vietnamců)
-ve 100g málo bílkovin (přijde mi to spíš jako polo-gainer)
-a ty příchutě ani do jedný bych nešel...

nevim no
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 6:51 pm    Předmět: Re: dfb Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
Já si nemůžu pomoct, ale co všichni máte pořád s tim Combatem?
-hnusná dóza (etiketa jak od vietnamců)
-ve 100g málo bílkovin (přijde mi to spíš jako polo-gainer)
-a ty příchutě ani do jedný bych nešel...

nevim no

1. Design firmy musclepharm vyhrál na b.dybuilding.com jako nejhezčí obaly ...doplňků výživy..
2. 70% ti přijde jako pologainer? Mezi proteiny
je to trochu míň ...ale pořád to není nijak málo...mrkni třeba na Synthu? Jeden z nej proteinu a má jen 52%...Jasně Combat neni izolát ....ale pro bežný užívání plně vyhovující.
3. Co se ti nelíbí na příchutích? Nejdřív ochutnej a pak uvidíš...já byl spokonej a už mam combata po 2.

Další + pro combata: Kvalitní značka,trávící enzymy,chuť,rozpustnost...
Michoo

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CharlesWood: Tak proc ses ptal na Synthu na minuly strane, kdyz ta ma cca 50% a je to spis pologainer nez Combat?
Turakam

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 7:09 pm    Předmět: Re: Zkušenosti.. Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Jo, jestli bude chuť snesitelná, bude to OK, ale složení je prvotřídní, alespoň se mi zdá. Tak to chci vyzkoušet, ještě než si zase pořídím Combata tripleberry

Ten kupujeme s priateľkou najčastejšie, čoko je ok, ale ešte lepšie sú práve jeho ovocné príchute, inak rozpustnosť a pod. bez problémov.
Luster

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CharlesWood: COOOOO? se ti zapichla kustka z kapra do mozku nebo jak si mame tvuj prispevek vysvetlit?

edit: jeste by me teda zajimalo, kdyz do zadny z tech prichuti bys nesel.. jakou prichut teda u proteinu hledas?
vejdy

PříspěvekZaslal: čt prosinec 27, 2012 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CharlesWood:
Davesix

PříspěvekZaslal: čt prosinec 27, 2012 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná to cukroví leze někomu na mozek MP po designové stránce jasná number one!
dogeatdog

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden postřeh ode mne:
MYOFUSION od Gaspari Nutrition - příchuť Delicious Vanilla: NEVER MORE.
Stravitelnost je OK, nicméně chuť je naprosto příšerná, v mléce hnus a ve vodě úplný hnus. O chemické pachuti ani nemluvě. Toto je snad první protein, který nedoberu.
Luster

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dogeatdog: bude v Lounech na baru?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 390, 391, 392 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: