|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 8:50 pm Předmět: Zkušenosti.. |
|
|
Ahoj :) právě jsem si objednal BIOTECH NITRO GOLD PRO ENZY protein.. máte s ním někdo nějaké zkušenosti? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 26, 2012 2:13 pm Předmět: Re: Zkušenosti.. |
|
|
Tak jsem si vůbec poprvé objednal čistý hydrolyzát od FA v čoko, jsem hodně zvědavý, jaký bude, pak hodím echo. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 26, 2012 2:17 pm Předmět: Re: Zkušenosti.. |
|
|
| Arnoldisnumerouno napsal: | | Ahoj :) právě jsem si objednal BIOTECH NITRO GOLD PRO ENZY protein.. máte s ním někdo nějaké zkušenosti? :) |
Ahoj. Myslím, že si objednal dobře. Jsou tam BCAAčka, kreatin (pro někoho nevýhoda), trávicí enzymy, i složení zdrojů bílkovin vypadá ok . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st prosinec 26, 2012 4:08 pm Předmět: Re: Zkušenosti.. |
|
|
| Frozz. napsal: | | Tak jsem si vůbec poprvé objednal čistý hydrolyzát od FA v čoko, jsem hodně zvědavý, jaký bude, pak hodím echo. |
Měl jsem a co se týče chutí docela zvláštní ale pořád dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 26, 2012 4:43 pm Předmět: Re: Zkušenosti.. |
|
|
Jo, jestli bude chuť snesitelná, bude to OK, ale složení je prvotřídní, alespoň se mi zdá. Tak to chci vyzkoušet, ještě než si zase pořídím Combata tripleberry _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st prosinec 26, 2012 5:56 pm Předmět: |
|
|
Teď jsem ochutnal Combat Čoko-burakový máslo...toe parádička,ztm nejlepší protein co jsem měl  ani coockies nebyli tak dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: st prosinec 26, 2012 6:38 pm Předmět: dfb |
|
|
Já si nemůžu pomoct, ale co všichni máte pořád s tim Combatem?
-hnusná dóza (etiketa jak od vietnamců)
-ve 100g málo bílkovin (přijde mi to spíš jako polo-gainer)
-a ty příchutě ani do jedný bych nešel...
nevim no
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st prosinec 26, 2012 6:51 pm Předmět: Re: dfb |
|
|
| CharlesWood napsal: | Já si nemůžu pomoct, ale co všichni máte pořád s tim Combatem?
-hnusná dóza (etiketa jak od vietnamců)
-ve 100g málo bílkovin (přijde mi to spíš jako polo-gainer)
-a ty příchutě ani do jedný bych nešel...
nevim no |
1. Design firmy musclepharm vyhrál na b.dybuilding.com jako nejhezčí obaly ...doplňků výživy..
2. 70% ti přijde jako pologainer? Mezi proteiny je to trochu míň ...ale pořád to není nijak málo...mrkni třeba na Synthu? Jeden z nej proteinu a má jen 52%...Jasně Combat neni izolát ....ale pro bežný užívání plně vyhovující.
3. Co se ti nelíbí na příchutích? Nejdřív ochutnej a pak uvidíš...já byl spokonej a už mam combata po 2.
Další + pro combata: Kvalitní značka,trávící enzymy,chuť,rozpustnost...
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: st prosinec 26, 2012 7:06 pm Předmět: |
|
|
CharlesWood: Tak proc ses ptal na Synthu na minuly strane, kdyz ta ma cca 50% a je to spis pologainer nez Combat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st prosinec 26, 2012 7:09 pm Předmět: Re: Zkušenosti.. |
|
|
| Frozz. napsal: | Jo, jestli bude chuť snesitelná, bude to OK, ale složení je prvotřídní, alespoň se mi zdá. Tak to chci vyzkoušet, ještě než si zase pořídím Combata tripleberry |
Ten kupujeme s priateľkou najčastejšie, čoko je ok, ale ešte lepšie sú práve jeho ovocné príchute, inak rozpustnosť a pod. bez problémov. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st prosinec 26, 2012 7:46 pm Předmět: |
|
|
CharlesWood: COOOOO? se ti zapichla kustka z kapra do mozku nebo jak si mame tvuj prispevek vysvetlit?
edit: jeste by me teda zajimalo, kdyz do zadny z tech prichuti bys nesel.. jakou prichut teda u proteinu hledas?
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
Možná to cukroví leze někomu na mozek  MP po designové stránce jasná number one!
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 6:24 pm Předmět: |
|
|
Jeden postřeh ode mne:
MYOFUSION od Gaspari Nutrition - příchuť Delicious Vanilla: NEVER MORE.
Stravitelnost je OK, nicméně chuť je naprosto příšerná, v mléce hnus a ve vodě úplný hnus. O chemické pachuti ani nemluvě. Toto je snad první protein, který nedoberu. _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|