|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 3:25 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Zajímavý to je, ale vždycky si řeknu, proč takovej s prominutím umělecný s*anec má 1000násobně větší sledovanost, než některý opravdový hudební klenoty. Svět je nespravedlivej. |
No jo, lidi chtějí a vyhledávají senzace a extrémy, hudební klenot dokáže ocenit daleko méně lidí.
Já doteď nechápu, jak se ta písnička může někomu líbit, opravdu ne, s tou vlnou jsem se nenesl, nevidím na to nic tak úžasnýho, ale ostatní to vidí asi jinak. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
smetak

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 3:34 pm Předmět: |
|
|
Jake hudebni klenoty mate na mysli, panove? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 4:26 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | Jake hudebni klenoty mate na mysli, panove? |
veskera tvorba kabatu a ewicka farna
edit: a z toho gangnam stylu je mi taky na bliti (a jeste vic z ty rmx verze od tech buranu viralbrothers))
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 5:31 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Zajímavý to je, ale vždycky si řeknu, proč takovej s prominutím umělecný s*anec má 1000násobně větší sledovanost, než některý opravdový hudební klenoty. Svět je nespravedlivej. |
Cizo, dívím se, že se divíš.
To máš například jako s filmama, když si dáš na ČSFD top 200, tak málokdo viděl většinu, ale jakmile řekneš nějakou komerční sr@čku (zrovna mě žádná nenapadá), tak to viděl každej jouda 3krát. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 5:37 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Zajímavý to je, ale vždycky si řeknu, proč takovej s prominutím umělecný s*anec má 1000násobně větší sledovanost, než některý opravdový hudební klenoty. Svět je nespravedlivej. |
Cizo, dívím se, že se divíš.
To máš například jako s filmama, když si dáš na ČSFD top 200, tak málokdo viděl většinu, ale jakmile řekneš nějakou komerční sr@čku (zrovna mě žádná nenapadá), tak to viděl každej jouda 3krát. |
rychle a zběsile, piráti z karibiku, avatar, ... těch komerčních sraček by mě napadlo hrozně moc a považuju to za nejlíp koukatelný filmy vůbec. Ale komerční je úplně všechno... lidi milujou Nolana, kterej točí nejvíc komerční filmy. Mě se od něj líbil jen Prestige
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 5:41 pm Předmět: |
|
|
No filmy si docela trefil.
No s tou komercí jsem to napsal asi blbě, ale víš jak jem to myslel. Jinak mě se třeba od Nolana líbili všechny díly Batmana, ale třeba Inception už se mi tak nelíbil, přitom všichni mi to doporučovali, asi jsem od toho pak očekával moc. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 5:56 pm Předmět: |
|
|
asi tak..
je rozdíl mezi "kvalitou" a "oblíbeností" (nebo jak to říct)... že někdo napíše písničku, která se stane na půl roku hitem ale za rok si na ni nikdo ani nevzpomene se prostě stává, "umělec" se holt zrovna strefí do mainstreamovýho proudu, to je ta oblíbenost. ale ty kvalitní "klasiky" zůstávají dál a lidi je poslouchají i za deset, dvacet, padesát let (ukažte mi člověka, co nezná nebo se mu nelíbí jedna jediná písnička třeba od Beatles?).
podle mě je tohle asi výsledek rozvoje médií, snad každej člověk má přístup k internetu, písničky se hrajou neustále v rádiích a tyhle "rychlohity" pak bombardují většinu populace, takže se jim nelze vyhnout (pokud se člověk neodstěhuje do lesa :D ) - si vemte, že každej rok se na pár měsíců hraje pořád dokola jedna písnička, hit jako prase, a pak zase přijde nějaká jiná - "lepší".. a tak se to pořád opakuje, a dost možná ta "oblíbenost" aktuálního hitu bude vzrůstat (čím víc se to bude blížit mainstreamu)...
ale rozhodně si nemyslím, že za 30 let si budou moje pubertální děcka ničit uši Gangnam stylem
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 1:01 am Předmět: |
|
|
...ne, není to animovaný gif  :
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st prosinec 26, 2012 10:21 pm Předmět: |
|
|
Kolegyně, také byste si mohla takovou fotku udělat
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st prosinec 26, 2012 10:39 pm Předmět: |
|
|
Já mám rád tento.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 10:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|