tréninkový plán - domácí podmínky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - tréninkový plán - domácí podmínky  Úvodní stránka -> Začátečníci -> tréninkový plán - domácí podmínky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
onehandpullup

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Nekteri ti reknou, ze samotne shyby staci, ja rikam, ze ne. Na tech pritazich bych zapracoval, zkus nadhmat, podhmat, ruzne uchopy, ruzne polohy tela, tu techniku urcite casem najdes. Pritahy krasne buduji hloubku a masu zad, pripadne pokud mas jednorucku, zkus i pritahy JR.
Pokud mas moznost, tak ty pritahy natoc, treba tak zjistime, kde je zakopanej pes.

Moje rec...
A jinak co se tyka tech nohou... Ja hral basket, takze vim o cem je rec a myslim, ze drepy ti jen pomohou. Samozrejme zalezi na druhu a provedeni, ale kazdy poradny sportovec drepuje... Mrkni na dedu Jagra a zjisti si, jak byl na tom s rychlosti, kdyz denne drepoval. Vim, ze fotbal je o necem jinym nez basket nebo hokej, ale drep je jeden ze zakladnich cviku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
matezz06

PříspěvekZaslal: čt prosinec 27, 2012 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hehe tak sem složil hrazdu a zjistil jsem, že bez aspoň minimálního odrazu se nepřitáhnu, moc vtipný to neni (jen trochu ironický, jelikož jsem se na ní strašně těšil) ... co s tim? co sem koukal, tak se tady doporučuje buď dát něco pod nohy nebo se spouštět z vrchní pozice, co je podle vás lepší? díkec

a ještě jedna věc - po 1 dni mám na rukách strašný mozoly, prej se to dá ovázat nějakýma omotávkama na řídítka od kola - třeba něco takového: http://www.bikestore.cz/ovladani/gripy-omotavky-a-zatky/175/scott-bar-tape-road-omotavka-bila-barva-27680.htm máte někdo zkušenost?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt prosinec 27, 2012 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole, jsi snad princezna ze te polozi par mozolu???
matezz06

PříspěvekZaslal: čt prosinec 27, 2012 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ty vole, jsi snad princezna ze te polozi par mozolu???

do háje víš jak to pálí? :/ takový ruce nemám ani po tradiční každoroční jarní úpravě zahrady a nechce se mi pořád čekat, než se to částečně zacelí...
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt prosinec 27, 2012 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S mozolama mám také velké problémy (a ano, bolí to jak svině, kvůli tomu musím vždy ukončit shyby nebo položit osu, i když silově bych mohl pokračovat), ale poradím ti jednu věc: vymáchej ruce v horký vodě, ať kůže změkne. Vem žiletku a opatrně odstraňuj kůžičku tak, aby povrch dlaně byl "v jedné rovině", bez hrbolků - mozolů. Mě to docela pomáhá a mozoly už nevypadají tak špatně.
8Shade

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 12:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty nepoužíváš rukavice? I třeba jen kus tenčího molitanu stačí (ba je i dokonce na tahové cviky lepší na sílu úchopu z mé zkušenosti). Když si rukavice zapomenu tak jsou mozoly hned, ale když jedu aspoň ten molitan, tak dlaně absolutně ok.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mozoly se delaji jenom na fajnovych rucickach
naposledy jsme si strhl mozol pri mrtvole v utery, ale vcera trening byl:vcetne trhu, shybu apod.
jak to tu ma kdosi v podpisu: Je to jenom bolest
cvic bez vseho a ruce si za par tydnu zvyknou
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo, právě kvůli tomu už nějaký čas nepoužívám rukavice; chci, aby si ruce zvykli a pak to není vůbec potřeba, navíc bez nich je lepší kontakt s činkou/nářadím.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Jojo, právě kvůli tomu už nějaký čas nepoužívám rukavice; chci, aby si ruce zvykli a pak to není vůbec potřeba, navíc bez nich je lepší kontakt s činkou/nářadím.

souhlas
proc ti nejsilnejsi trenuji bez rukavic a molitanu???
a u me je jeste ten duvod, ze jak jsme malej, tak mam male dlane a dalsi matros navic zveda prumer osy a klade vyssi naroky na uchop

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - tréninkový plán - domácí podmínky Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: