|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Alak1234
|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 12:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 12:56 am Předmět: |
|
|
Prostě buď chlap a přiznej, že to nedáš, takovýhle výmluvy miluju ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 8:38 am Předmět: |
|
|
Já břicho necvičím zdá se mě to zbytečné:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 10:37 am Předmět: |
|
|
dam dam robim ten cvik us cez 4 roky nebolo by cudne keby som po takom case vedel dat stale 10 jak na zaciatku .. kamos ma fotak s kamerou na usb tak to natocime ked us je to taka nutnost
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 9:17 pm Předmět: |
|
|
a ked uz budes zhanat kamosa s mobilom,zozen aj kamosa co ta douci pravopis _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ajs
|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 9:29 pm Předmět: |
|
|
Doufam že to tady zitra bude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 10:40 pm Předmět: |
|
|
ta to si mohol vies ze hej :) a mozes sa aj ozvat nabuducek jed budes v ke zacvicime abo co .. .)
|
|
| nahoru |
|
 |
swager
|
Zaslal: út leden 01, 2013 10:04 pm Předmět: |
|
|
čus, da sa nejak "upravit" brucho aj počas objemovky? Totiž, chcem pokračovať v objemovke ale zase sa mi doho dosť uložilo na bruchu a nepaci sa mi to :) Poradte pls..DIky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt leden 03, 2013 11:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: čt leden 03, 2013 2:35 pm Předmět: |
|
|
akurat som tu nato prisiel zeby som napisal ze video este a us ma to stve sa vyhovarat furt ale som myslel ze to je len tak jak nic zohnat dakoho s telefonom so slusnou kamerou ale furt ja bud nemam cas abo neni po ruke nikto alee bude urcite mam to v hlave zajtra mi jedne kamos slubil ze dojde ma natocit ta som zvedavy...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt leden 03, 2013 2:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: čt leden 03, 2013 2:38 pm Předmět: |
|
|
ta vazne tu na sidlisku stoka styl pitas telefon a vitiahne nateba chlapec ciernobieli :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|