Čau,určitě to tu je milionkrát,ale potřebuju radu,koupil jsem BCAA extreme pure od aminostar (120 kapslí) a doporučené dávkování je 3 před a 3 po tréninku,chtěl bych radu,jestli je to dostatečné množství,jelikož jsem si koupil 2 balení,tak jestli bych neměl užívat 2krát větší dávky pro lepší výsledek,díky.
Rozhodne áno, čím viacej doplnkov tým to bude viacej rásť. Ronnie Coleman bol taký veľký lebo používal veľa proteínov (BCAA). Tu máš ukážku jeho potréningovej suplementácie
Naposledy upravil Unknown9547 dne pá prosinec 28, 2012 6:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Bcaa během tréninku (před/po) nemají pod 10g smysl, a však já lepší regeneraci pocituji až někde u 20g
Toto bych určitě nebral jako bernou minci.U profíků je vše jinak,ale amatér má určitou hranici výtěžnosti aminokyselin a myslím,že velké jednorázové dávky končí zcela jinde než bys chtěl.Navíc většina uživatelů bude řešit finance a tím i dávkování.Já bych doporučil 5g před,5g během tréninku v nápoji a 5g po tréninku.Samozřejmě nejůčinější budou BCAA rozpuštěné v nápoji a popíjet je pozvolna pořád a tím zabezpečit neustálý a pravidelný přísun.Jinak pro regeneraci jak píšeš bych doporučil raději jiné aminokyseliny jako Glutamin (15-20g denně) a HMB (5-10g denně).Pro úplnost bych zařadil Taurin a Citrulin Malate+multivitamin.
Asi jsem se špatně vyjádřil. V průběhu (tím myslím i před a po) tréninku dostanu do sebe kolem 10g BCAA (+ dávám i glutamin - 10g +/- abych nemusel dávat tolik BCAA). Vše rozpuštěné v multivitamínu.
Regenerace je podle mě o něco lepší jak normálně. Ale rozhodne to nemá na to, když sem dávkoval v létě kolem 20-30g.
A když jsi zmínil finance. Dají se sehnat i poměrně levná BCAA. Stačí jen vědět kde. Kvalita asi nebude úplně nejlepší, ale myslím, že do diety kondičáka to bohatě postačí.
Asi jsem se špatně vyjádřil. V průběhu (tím myslím i před a po) tréninku dostanu do sebe kolem 10g BCAA (+ dávám i glutamin - 10g +/- abych nemusel dávat tolik BCAA). Vše rozpuštěné v multivitamínu.
Regenerace je podle mě o něco lepší jak normálně. Ale rozhodne to nemá na to, když sem dávkoval v létě kolem 20-30g.
A když jsi zmínil finance. Dají se sehnat i poměrně levná BCAA. Stačí jen vědět kde. Kvalita asi nebude úplně nejlepší, ale myslím, že do diety kondičáka to bohatě postačí.
Vyjádřil ses určitě špatně,ale to je jedno.Hlavně když to finálně uvedeme na pravou míru kvůli kvalitní informaci tazatelů.Co se týká cen,tak asi těžko dosáhneš na moje nabídky,které jsou opravdu na nízké úrovni a díky jimž dávkuji kolik chci,ale my se musíme orientovat podle komerční sféry a cen průměrných hotových produktů pro ty zájemce tady.Takový průměr je tak optimální.
Jinak,moje dávkování bylo v podobě směsi,kterou jsem si sám míchal asi takto:45 g BCAA poměr 4:1:1,20g Glutamine,10g Taurine,10g Citruline Malate,2g Multivitamin,1g Green Tea,10g HMB...DENNĚ
U mě to je i tím,že minimálně konzumuji bílkoviny,zejména maso.
...čím viacej doplnkov tým to bude viacej rásť. Ronnie Coleman bol taký veľký lebo používal veľa proteínov...
Jaj zlatý voči, hochu zlatej.
Rozhodně to nefunguje tak, že čím víc doplňků, tím víc to roste.
A Coleman je obluda, protože má rozpíchanou zadel steroidy; další doplňky jsou již jen zástupná suplementace.
Jo a Ježíšek není.
_________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
ale my se musíme orientovat podle komerční sféry a cen průměrných hotových produktů pro ty zájemce tady.Takový průměr je tak optimální.
Takže takové práškové BCAA od firmy Olimp by byli v pohodě? Cena za 700g docela příjemná bych řekl .
Olimp se dosti falzoval a proto bych byl opatrný.Pokud chcete jistotu,kvalitu a rozumnou cenu,pak bych volil SurvivalBCAA a to i kvůli poměru 4:1:1.Navíc znám osobně dobře Pavla Provázka a vím,že mu můžu věřit co se kvality týče.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru