Dávkování BCAA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dávkování BCAA  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Dávkování BCAA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michoo

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Francoa napsal:
Bara napsal:
ale my se musíme orientovat podle komerční sféry a cen průměrných hotových produktů pro ty zájemce tady.Takový průměr je tak optimální.

Takže takové práškové BCAA od firmy Olimp by byli v pohodě? Cena za 700g docela příjemná bych řekl .

Olimp beru taky a jsem s nima spokojenej, zanedlouho by melo byt v CR v prodeji i 1000g baleni a melo by byt jeste vyhodnejsi nez 700g. Nakupuju ho v internetovem obchode kde si jsem jistej ze by padelky nevzali a ze si tohle hlidaji. Takze si myslim ze kdyz si je koupis v nejakym overenym eshopu ze by to melo byt ok. Survival ale taky nevychazi cenove spatne, chystam se je vyzkouset.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Francoa

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Michoo napsal:
Olimp beru taky a jsem s nima spokojenej, zanedlouho by melo byt v CR v prodeji i 1000g baleni a melo by byt jeste vyhodnejsi nez 700g. Nakupuju ho v internetovem obchode kde si jsem jistej ze by padelky nevzali a ze si tohle hlidaji. Takze si myslim ze kdyz si je koupis v nejakym overenym eshopu ze by to melo byt ok. Survival ale taky nevychazi cenove spatne, chystam se je vyzkouset.

Koukal jsem na ně na Aktinu a v hodnocení jim tam dávají 9/10 a ty je hodnotíš taky kladně a teď nevím jestli skusit ten olimp nebo ty co mi radil Bara
Bara

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozor kluci,aby nedošlo v mýlce.Já jsem neřekl,že Olimp je špatnej,ba naopak.Jen vím,že se tu objevilo mraky falzifikátů této firmy a také z Polska.Proto je tam jisté riziko.Survival mohu doporučit,protože jsem ho zkusil a dokonce jsme ho testovali v rámci náhodné prověrky produktů.Kvalita je vynikající.Pro Survival hraje navíc poměr.Cena je u obou slušná.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Michoo

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara: Pochopil jsem jak jsi to myslel. Jen jsem chtel Francoa poradit ze kdyz uz si bude kupovat Olimp tak v nejakem renomovanem shopu.
Dik za info o Survivalu, urcite ho zkusim, hlavne za ty penize je super. Skoda jen ze se nedela jeste vetsi baleni ktere by vyslo jeste vyhodnejs, ale to uz se moc rouham:).
Francoa

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Pozor kluci,aby nedošlo v mýlce.Já jsem neřekl,že Olimp je špatnej,ba naopak.Jen vím,že se tu objevilo mraky falzifikátů této firmy a také z Polska.Proto je tam jisté riziko.Survival mohu doporučit,protože jsem ho zkusil a dokonce jsme ho testovali v rámci náhodné prověrky produktů.Kvalita je vynikající.Pro Survival hraje navíc poměr.Cena je u obou slušná.

V pohodě chápu a dám si pozor,pokud bych objednával ten Olimp.
7eVen

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2012 11:04 am    Předmět: Práškové BCAA Odpovědět s citátem

Tedy nechápu, proč kupovat kapslové bcaa, práškové jsou levnější a rychleji účinkují, navíc jsem četl, že dávkovat bcaa před tréninkem je imho zbytečné a budete mít akorát během tréninku hlad, za to po tréninku je mnohem moudřejší je brát.
Michoo

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2012 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na davkovani BCAA je vic nazoru, kazdy by si asi mel najit ten ktery je pro nej nejvhodnejsi. Ja treba poznam kdyz si dam BCAA pred treninkem, mam pak jakoby vic energie do treninku.
Moc jsem nepochopil jak pises ze kdyz si das BCAA pred treninkem ze mas pak akorat hlad, nevidim zadnou souvislost s BCAAckama.
Bara

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2012 11:21 am    Předmět: Re: Práškové BCAA Odpovědět s citátem

7eVen napsal:
Tedy nechápu, proč kupovat kapslové bcaa, práškové jsou levnější a rychleji účinkují, navíc jsem četl, že dávkovat bcaa před tréninkem je imho zbytečné a budete mít akorát během tréninku hlad, za to po tréninku je mnohem moudřejší je brát.

Kapsle mají jednu výhodu a tou je pozdější vstřebání látky.Proto se kapsluje většina léků.Tím je dáno kdy a v které části traktu se látka uvolňuje.Souvislost BCAA s hladem je pitomost a snad jsi se upsal.Je pravdou,že během dne a zejména v mimotréninkové dny potřebuješ komplexní spektrum aminokyselin a BCAA jsou opravdu zejména k ochraně svalstva při zátěži.Z toho důvodu už logicky musíš optimálně dávkovat před-během-po tréninku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2012 11:42 am    Předmět: Re: Práškové BCAA Odpovědět s citátem

Bara napsal:
7eVen napsal:

Kapsle mají jednu výhodu a tou je pozdější vstřebání látky.Proto se kapsluje většina léků.Tím je dáno kdy a v které části traktu se látka uvolňuje.Souvislost BCAA s hladem je pitomost a snad jsi se upsal.Je pravdou,že během dne a zejména v mimotréninkové dny potřebuješ komplexní spektrum aminokyselin a BCAA jsou opravdu zejména k ochraně svalstva při zátěži.Z toho důvodu už logicky musíš optimálně dávkovat před-během-po tréninku.

Pro Baru a Michoo: Pitomost to není. Leucin je vcelku silně inzulinogenní aminokyselina, takže vyšší dávky BCAA mohou opravdu citlivým jedincům způsobit hypo a tím i hlad.
Bara

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2012 12:20 pm    Předmět: Re: Práškové BCAA Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Bara napsal:
7eVen napsal:

Pro Baru a Michoo: Pitomost to není. Leucin je vcelku silně inzulinogenní aminokyselina, takže vyšší dávky BCAA mohou opravdu citlivým jedincům způsobit hypo a tím i hlad.

Esko:Pitomost to je,protože Leucin je sice inzulinogenní aminokyselina,avšak pro pocit hladu bys ji musel pozřít dost před tréninkem a v množství mnohem vyšším než o jakém se zde při běžném použití bavíme.To je přesně totiž ten příklad střetu teorie a praxe.Teoreticky to je možné,ale prakticky to je pitomost.A to nemluvím o tom,že většina kluků tady před tréninkem dává nějakou výživu.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2012 1:05 pm    Předmět: Re: Práškové BCAA Odpovědět s citátem

Bara napsal:
eSko napsal:
Bara napsal:
7eVen napsal:

Esko:Pitomost to je,protože Leucin je sice inzulinogenní aminokyselina,avšak pro pocit hladu bys ji musel pozřít dost před tréninkem a v množství mnohem vyšším než o jakém se zde při běžném použití bavíme.To je přesně totiž ten příklad střetu teorie a praxe.Teoreticky to je možné,ale prakticky to je pitomost.A to nemluvím o tom,že většina kluků tady před tréninkem dává nějakou výživu.

Potom máš jiné zkušenosti než já. Někomu prostě příjem samotných aminokyselin (BCAA), případně proteinů nedělá dobře a způsobuje mu tento příjem následnou hypoglykémii při zátěži. Tady nejde úplně tak o množství, ale hlavně o citlivost tkání na inzulin. Doteď si pamatuju sparinga, když jsme ještě začínali se cvičením a mysleli si, že nějaké kapsle před cvičením nás spasí a nastane zázrak v podobě svalového růstu. Bohužel zázrak nenastal a sparing měl při cvičení akorát pravidelně hypo. Zkusil BCAA vysadit a do hypa už se nedostal. Já mám zás problémy s glykémii, když si dám samotný protein (vysokoprocentní) před cvičením. To je zase má praxe.
7eVen

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2012 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Michoo

Dávkování bcaa před tréninkem imho zbytečné =>abych to upřesnil=>Jde o to, že je známo, že bcaa regenerují svalovou hmotu (nebo, že prostě o ni nepříjdeš), v tom případě nevím k čemu je to vhodné brát před tréninkem? když si ještě ani nezačal cvičit? Svaly se během tréninku poškozují a po tréninku je musíš zregenerovat ve formě bcaa apd.
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2012 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7eVen napsal:
v tom případě nevím k čemu je to vhodné brát před tréninkem? když si ještě ani nezačal cvičit?

Větší síla a energie do tréninku, takhle působí na mě když si dám před.
Tohle jsem našel na konkurenčním webu - "jedna stúdie zjistila, že podávání BCAA těsně před tréninkem zamezují poklesu hladiny testosteronu po jeho ukončení a naopak vedou ještě k jejímu nárustu."
CIZO

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2012 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BCAA + sacharidy před a v průběhu tréninku = znatelně vyšší výkon. Velmi jednoduché, ověřeno praxí i studiemi. Osobně nevidím důvod dávat bcaa po tréninku. Po tréninku raději mix bílkovin, sacharidů a leucinu.

Derek Poundstone
Balboa

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2012 12:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bcaa po tréninku na zvednutí inzulínu. Před tréninkem, kdy se svaly musí poškodit blbost.
BCAA 4:1:1 Ultra Pure Tablets | Survival
Volné fermentované aminokyseliny BCAA v tabletové formě.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dávkování BCAA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: