Nic ve zlém DrLifte, ale ses fakt nějak prostorově výraznější, ten tvůj mám jak pyžamo.
Ze v nem nejses narvanej mne neprekvapuje, ale stejne jsem necekal, ze ti to bude az tak volny. Nejvetsi vaha, pri ktere jsem ho mel na sobe, byla asi 121kg a sedel mi tehdy pekne. On je u tehle dresu problem, ze staci jit s vahou o 5 kg niz a hned je z toho pyzamo...
Nic ve zlém DrLifte, ale ses fakt nějak prostorově výraznější, ten tvůj mám jak pyžamo.
Ze v nem nejses narvanej mne neprekvapuje, ale stejne jsem necekal, ze ti to bude az tak volny. Nejvetsi vaha, pri ktere jsem ho mel na sobe, byla asi 121kg a sedel mi tehdy pekne. On je u tehle dresu problem, ze staci jit s vahou o 5 kg niz a hned je z toho pyzamo...
No 121 kg, hezký.
Mě s vahou letos nehouply ani vánoce. Pořád se to drží okolo 108-109, a těch ca 12 kg oproti tobě je rozdíl teda strašlivej. Ale je zajímavý, že to je první dres kterej je mi velkej přes prdel.
nejsi taky o cca 5 čísel vyšší než drlift ? že by to bylo i tim... To budeš muset přibrat tak na 125kg
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
nejsi taky o cca 5 čísel vyšší než drlift ? že by to bylo i tim... To budeš muset přibrat tak na 125kg
Nevim, nejak jsme s Martinem zatim nemeli potrebu se merit. Ale uz je to burt. DrLiftuv mistrovsky dres si vystavim ve vytrince a budu tahat v mym drepacim. Jeste par treninku a myslim ze to bude dobry.
Dřep
2 x 10 x 60 kg
5 x 80 kg
3 x 100 kg
3 x 120 kg
3 x 140 kg
2 x 160 kg
2 x 180 kg
1 x 200 kg
1 x 210 kg
1 x 220 kg
1 x 230 kg
1 x 240 kg
1 x 250 kg
Půl dres od 160 kg kvůli technice. V dresu musím mít o dost širší postoj než raw. Ramínka a bandáže od 200 kg. Na 230 kg přišel pan Alexej Martínek, bývalej tréninkovej parťák Alojse Peka z dob, kdy cvičil Lojza ještě v Domažlicích, tak mi aspoň písknul hloubku a 230 i 240 mě nechal jít snad až do sklepa. Chtěl jsem zkusit ještě těch 250, tak jsem ho poprosil ať mi to nenechává jít tak hluboko, že bych se už taky nemusel zvednout, tak mi to zase písknul pro změnu moc mělký viz video. I tak to bylo už docela heavy. Ale jinak jsem spokojenej. V r. 2011 jsem před ligou dřepl na tréninku podobně 220 kg po skoro ročním tréninku a pak to na soutěži šlo s prstem v nose. Na to že teď trénuju 2,5 měsíce jsem spokojenej. Váha se pořád drží kolem 109 i když žeru jak prokopnutej. Potřeboval bych přibrat ještě tak 5 kg, dres je mi pořád obrovskej.
Mrtvola sumo
5 x 60 kg
5 x 100 kg
5 x 130 kg
5 x 160 kg
Dotahy sumo z 18 cm
5 x 160 kg
5 x 180 kg
5 x 200 kg
5 x 220 kg
Dnes super trénink s Conanem v HARDCOREbouchárně Džungle!
Benč
2 x 20 x 60 kg
10 x 80 kg
5 x 80 kg
5 x 100 kg
5 x 120 kg
2 x 140 kg
Dres
Board 9 cm
2 x 160 kg
2 x 170 kg
Board 5 cm
3 x 2 x 180 kg
RAM benč
2 x 150 kg
2 x 160 kg
2 x 170 kg
1 x 180 kg
Dobrej trénink. Poprvé pořádně v dresu. Bez boardu to dnes ale ještě nehrozilo. Docela to šlo, ale hroznej nezvyk. A s RAMem kterej dává hovno bych teď dal snad víc než v dresu.
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Ty voe, já na těch fotkach zase vypadám. Tu kolektivní nemáš lepší? Kde se aspon koukám do fotáku nebo aspon tim směrem?
Jinak předpokládám, že to první video je poslední série se 180 v dresu a to druhý 180 s RAMem?
sorac, tahle byla nejlepsi, na ostatnich je to jeste horsi :)
jo, tak tak 180.
Ode dneška jsem učinil nějaké změny v tréninku. Nechal jsem se inspirovat tréninkama Jirky Práška, juniorského mistra republiky v trojboji i benči IPF. Jeho tréninky maj brutální volume, což dnes teda nehrozilo, ale hlavně si uvědomuje že když chce závodit v equip, tak se v něm taky musí trénovat. Milý Turakame, jestli sem ještě koukáš, tak už prosím nekoukej vůbec, protože od teď tady bude ještě víc toho ,,šaškování" v dresech.
Takže dnešní trénink:
Dřep
2 x 10 x 60 kg
5 x 80 kg
5 x 100 kg
3 x 120 kg
3 x 140 kg
Polodres
3 x 160 kg
3 x 180 kg
3 x 5 opak. x 180 kg
První insiprace od Jirky. V životě by mě samotnýho nenapadlo, jít i lehčí dřepy v půl dresu. Kdo si myslí, že mi půldres přidává miliony kilo je na omylu. Odhaduju, že mi to v dolní fázi ubere tak 10-15 kg, ale hlavně mě to nutí jít technicky jako na soutěži a díky tomu že mi to dole něco pomůže si můžu dovolit jít o dvě opáčka víc. RAW bych dal maximálně po trojkach. Luxusní, stehna hoří jak blázen! Jo a ta první trojka se 180 měla být taky pětka, ale nějak jsem si nahrnul dres pod pásek a luxusně jsem si skřípnul bůček! Bolelo to jak prase, mám na pupku luxusní asi 8 cm krvavou podlitinu.
Dotahy z 10 cm
2 x 5 x 60 kg
2 x 3 x 100 kg
2 x 3 x 140 kg
2 x 3 x 160 kg
2 x 3 x 180 kg
2 x 3 x 200 kg
Benč
2 x 10 x 60 kg
8 x 80 kg
6 x 100 kg
6 x 130 kg
RAM benč
10 x 3 opak x 150 kg
Super. I v 10 sérii lehký. Cítím z toho triceps jak nikdy.
Pak doplnky na horní záda a trapéz.
A ende šlus. V pondělí opět do práce. Do soutěže jsou už jen tři víkendy, tzn. 3 tréninky benče, 3 tréninky dřepu a mrtvoly. Z toho budou už jen dva těžší a poslední tréninkový víkend před soutěží zkusím základy.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru