Drejprduv objem - HPM

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Drejprduv objem - HPM
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
madball napsal:
Tak snad jeden normální dotaz , klidně i na Petra.

Kdybyste chtěli zlepšit počet op. s nějakou váhou, např. Drejprovo 5x100 na BP na 10x100, jak by jste toho dosáhli rychleji? Tím, že by jste přidávali váhu na činku nebo byste se snažili přidávat opakování? Já si myslím, že pro mě by byl rychlejší způsob zvýšit sílu, tzn., přidávat váhu na činku než se snažit přidávat opakování.

No ja bych na to asi sel taky pres silove zlepseni s tim, ze bych si vzdy daval na konci nejake high reps serie (1-2) a pokazde bych se snazil vymacknout o opakovani vic. Ale jeste lepsi by asi to asi bylo nejake smylne cyklovani, kde by se v ramci 2-3 treninku stridaly serie vysokou intenzitou a nizkou pripadne jeste stredni. Kdysi jsem to podobne praktikoval u mrtvol a benche a myslim, ze to fungovalo.

Jj, tezko-lehce, ja to ted jedu asi mesic, na stridacku na lehko 7 opacek, na tesko 3, pocet serii 5 - 6. A rekl bych, ze to funguje, citim zlepseni jake za posledni pulrok nebylo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jeden trenink bych jel 2-3 warm-up serie (dynamicky a lehce) a pak pridal na tech 100 a udelal s tim co nejvic reps v prvni a jediny serii

dalsi trenink bych jel bud up to 2-3xX, nebo 3x3, 5x2 apod. (nizkej pocet opakovani, co nejvyssi vaha a dlouhy prestavky mezi seriema )
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2012 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Tak snad jeden normální dotaz , klidně i na Petra.

Kdybyste chtěli zlepšit počet op. s nějakou váhou, např. Drejprovo 5x100 na BP na 10x100, jak by jste toho dosáhli rychleji? Tím, že by jste přidávali váhu na činku nebo byste se snažili přidávat opakování? Já si myslím, že pro mě by byl rychlejší způsob zvýšit sílu, tzn., přidávat váhu na činku než se snažit přidávat opakování.

Najlepšie by asi bolo kombinovať to, ale pridávať reps mi príde rozumnejšie. Chce to skúšať, opačká s dopomocou, zameranie sa na slabiny (čo i len minimálne zaostávajúce), supersérie, predvyčerpanie, light-heavy, cvičiť všetky partie viac/menejkrát týždenne, zamakať na technike...
madball

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 12:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
Normalne by som sa snazil najst slaby clanok a ten posilnit (u mna triceps) ale tento tu.. Tazko povedat, cicky ma jak balony, ramena silne vid. tlaky v sede, francuzske tlaky tiez parada. Vlastne je to dost zahada ze tych 10x100 este neda. :)

Tak BP u Drejpa je pro mě taky záhadou. Na ramena, na kozy, na tricál, všude zvedne víc jak já, ale na BP ne.

Asi jsem tu otázku trošku špatně napsal.
Zvednout sílu, pokud chci, pro mě není zas až tak velkej problém jako zlepšit u něčeho vytrvalost. Takže pokud chci u něčeho zlepšit vytvalost, tak je pro mě jednodušší cesta přes zvýšení síly, než se snažit přidávat opáčka. Např., když měsíc pojedu jen s tou váhou, na které chci zlepšit max. počet opakování a budu se snažit přidávat op., tak jich na konci udělám míň, než když měsíc na tu váhu nesáhnu a budu se snažit zlepšit silově.
A zajímalo mě, jak to má Draper, případně Petr, klidně i další, když už se ozvalo tolik lidí, což jsem ani nečekal, ale to by zas bylo na zasírání Draperova logu, ale pokud mu to neva, tak klidně.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Turakam

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Len tak na okraj, včera som bol trošku vypic, ale nič hrozného, no sen, čo som mal, heh, sranda:

"Som akože v bluegyme, v živote som tam nebol, no v sne to bol blue gym, jednoručky rozhádzané, polovica nemala pár, naveľa naveľa som nejaké našiel a šiel makať tlaky s jč na rovnej, s ľahkou váhou nie a nie mať plný rozsah, sralo ma to, potom prišiel Draper, vezmem 50ky, nech vidí, jak sa tlakuje a ťažké jak hrom, vypumpoval som zopár opáčiek a Draper, že bieda, že hnusná technika, šiel mi potom ukázať dáky divný cvik, nejakú variantu rozpažovania, ale ked som sa mu prihovoril, tak vždy len niečo odvrkol a celkovo bol riadne nepríjemný a divný, čudesný sen:)
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam: Tvuj sen neni vubec daleko od reality, hlavne ten posledni radek :)

Btw jeste nekomu se o me v noci zdava? Jen at mam prehled
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29/12 RAMENA, TRICEPS, BRICHO

tlaky VC v sede pred hlavu
75kg x 5
80kg x 4
80kg x 4

75kg x 6
75kg x 6
75kg x 5
75kg x 5
60kg x 12
-vubec jsem tu 80ku dnes neplanoval, ale v prvni serii se 75kg jsem citil silu, tak jsem to tam napral. 2x4x80kg v plnem rozsahu pohybu naprosta spokojenost a mozna i PR. 5x5x80kg je ted hodne motivujici.

upazovani s JR v sede
10kg x 17
12,5kg x 14
12,5kg x 14
12,5kg x 14 + 10kg x 14 + 7,5kg x 20
10kg x 20
10kg x 20
-neznam lepsi odvarovaci cvik na ramena :)

tlaky JR v sede
25kg x 10
25kg x 9
25kg x 9
25kg x 8
25kg x 8
-ramena braly krasne, ale prava ruka dnes vypovidala o dost drive nez obvykle a nejak jsem diky tomu nemohl chytit tu drahu pohybu.

predpazovani s JR
15kg x 15
15kg x 15
15kg x 15
15kg x 15
17,5kg x 12 + 12,5kg x 12 + 10kg x 15 + 7,5kg x 15

upazovani s JR v predklonu (ruce na stridacku)
17,5kg x 15
17,5kg x 15
17,5kg x 15
17,5kg x 15
17,5kg x 15

kliky na bradlech
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd + 9
-poslednich nekolik treninku to jezdim s pridanou vahou, dnes jsem si dal jen s drejprem :D ,sila odchazi strasne rychle, ale tricaky jsem citil lepe nez s extra vahou

pritahy kolen
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20

uzky bench press
80kg x 8
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
-zacal jsem hned po bradlech, ale preci jen ty 10ky me tricepsy hodne vystavnily a prvni serie s 80kg, kterou ani nepocitam, byla neskutecne tezka a myslim, ze jsem to dal jen 6x, takze jsem tricepsy nechal chvili odpocnout a dal par serii na bricho. Asi po 6. serii jsem se k tomuto cviku vratil a uz to bylo o poznani lepsi. Zbytek serii na bricho jsem daval v SS s benchem.

francouzsky tlak s VC
40kg x 10
45kg x 10
45kg x 9
45kg x 9
45kg x 9 + (45kg x 10 uzky BP)

tricepsove stahovani kladky
45kg x 15
47,5kg x 15
50kg x 15
52,5kg x 12
52,5kg x 12
55kg x 11 + 40kg x 15 + 30kg x 20

krceni ramen s VC
100kg x 15
100kg x 15
100kg x 16
100kg x 16
100kg x 17
100kg x 17

-stretching 15 minut (ten stretching me sice nijak zvlast nebavi a trochu se to diky tomu natahne, ale citim se po nem vyborne a beru to jako povinnost at se mne to libi nebo ne. Musim si ale osvojit dalsi cviky)

-od rana jsem citil, ze to dnes pujde a slo to vic nez dobre. Nechtel jsem toho jet tolik, ale kdyz to bavi a jde, tak se neumim zastavit
Oddo

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neplánuješ teď někdy zařadit ty tlaky na ramena ve stoje, jako klasický military press? Zajímalo by mě jestli bys těch 4x80 dal i tam, mě subjektivně přijde tlak v sedě rozhodně lehčí ale někomu se zase líp tlakuje ve stoje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drive jsem military press cvicival hodne, ale je to preci jen zase trochu neco jineho, protoze tam vice zapojujes stabilizacni svaly. Asi bych ted 4x80 nedal, kdyz to nemam natrenovano, po par trenincich mozna ano, fakt nevim, jak moc velky rozdil to je, co se sily tyka, v sede a ve stoje.
Parkrat jsem ted v posledni dobe uvazoval o tom, ze tento cvik zase zaradim, ale preci jen si chci co nejvice setrit zada na mrtve tahy a u MP ve stoje, co si pomatuji, jsem mival dost tendenci se prohybat a nerad bych se zranil. Dalsi vec je pohodlnost, preci jen si u tech tlaku rad posedim nez postojim Ovsem jelikoz je tu ted tento cvik jeden z nejpopularnejsich, tak mu zrejme sanci dam.
Judson

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim esli to tu nekde bylo, nebo sem nekde neco prehlidl, ale kdyz sez tak zatizenej na zada , proc nejedes shyby ? Pekne nadmat na siroko ?
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky sis všiml Drejpe? Jak jsme tu ten Military vytáhli z popela.

Naposledy upravil Johncreasy dne so prosinec 29, 2012 10:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Nevim esli to tu nekde bylo, nebo sem nekde neco prehlidl, ale kdyz sez tak zatizenej na zada , proc nejedes shyby ? Pekne nadmat na siroko ?

Nevytahnu se ani jednou (fakt nekecam ) , navic mne to jde divne na jednu stranu a trochu u toho boli rameno (to uz ale dlohou a pritom s rameny problem a krome jednoho mensiho urazu nikdy nemel, ale u shybu proste boli a je to pro nej - prave rameno strasne neprirozene). Vim, ze sila by sla rychle natrenovat, kdysi jsem delal okolo 15 shybu mozna i vice a to jsem se vzdy zacinal prakticky z jednoho - dvou, ale sila rostla trenink od treninku... Dalsi veci jako blba hrazda v posilovne, ktera mne absolutne nevyhovuje (doma, nemyslim ted v Brne, ale ve svem rodnem meste, jsem mel na zahrade rovnou neklopenou, kde se mne shybovalo mnohem lepe) a treba to, ze lepe procitim zada u kladky nebo pritahu nez u shybu.
duvodu by se naslo jeste vice....shyby proste ne konec, smitec, tecka
Draper

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2012 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30/12 ZADA, TRAPEZY

mrtvy tah
180kg x 5
185kg x 5
185kg x 5
185kg x 5
185kg x 5
185kg x 5
-jeste pred Vanocema bych to bral jako 190kg, no ale i kdyz me to sere :D , tak tech 5kg, co si tam budu pridavat navic jakoby tam nebyly, nebudu pocitat, kdyz jsou pry nektere kotouce podvazene. Kdyztak je to jen k memu dobru :) Sedlo to vyborne, pocitove asi jedny z nej mrtvol za posledni tydny.

stahovani kladky na hrudnik
60kg x 12
70kg x 12
75kg x 10
80kg x 10
85kg x 8
90kg x 6 + 70kg x 10 + 60kg x 10
75kg x 12

pritahy JR
40kg x 10
45kg x 10
50kg x 10
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 8
45kg x 12
-chtel jsem ubrat vahu, abych zlepsil techniku, ale slo to strasne pekne, takze jsem to nechal. Teda akorat ty druhe dve 55ky, ty uz tak pekne nesly, ale jinak pumpa jak prase.

pritahy kladky v leze
80kg x 12
90kg x 10
95kg x 10
100kg x 10
105kg x 8 + 80kg x 15 + 70kg x 16
90kg x 14
-sirsi uchop

V-pritahy
60kg x 10
60kg x 10
65kg x 10
70kg x 8
70kg x 8
70kg x 8
60kg x 12
-orgac :) Tenhle cvik mne v posilovne strasne chybel, naposledy jsem ho cvicival pred mnoha lety v mem rodnem meste, kde jsem na to meli takovy ten "drzak" (myslim ze se tomu rikalo i motyl). A tak jsem premyslel, cim to nahradit (teda abych si to uplne neprisvojoval, tak nedavno jsem tenhle cvik videl jednoho kluka cvicit, ale nevedel jsem, jak tam presne mel). Vzal jsem 2 adaptery z protismerek, spojil je karabinkou a prdl to na cinku. https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1356893312_1.jpg Sice by byl lepsi pevny nastavec, ale tohle splnilo svuj ucel dokonale. Jen se mne u prvni serie se 70kg stala mensi nehoda a to, ze se mne osa prevazila a vsechno zavazi se vysypalo, coz zpusobilo asi nejvetsi ramus, co kdy v BG v historii zazil. Fakt minulu takhle na sebe upozornovat Trochu me to rozhodilo, a tak jsem na dalsi 2 serie pozadala jednoho cvicence, aby si na druhou stranu osy stoupl, cimz by pripadnemu prevazeni zabranil. Jinak ale naprosto super cvik a paradne jsem u toho citil laty. Priste to dam jako jeden z hlavnich cviku, tohle bylo uz vicemene na konci treninku a osvojeni si cviku.

stahovani provazu s napnutyma rukama
40kg x 15
40kg x 15
40kg x 15
40kg x 15
40kg x 15
40kg x 15

krceni ramen s JR
45kg x 18
45kg x 18
45kg x 18
45kg x 19
45kg x 19
45kg x 20

-stretching 15 minut + veslo 2 minut (fuj..ale jeho doba jiste prijde )

-trochu neplanovany odpoledni trenink. Spal jsem do 12, chlel jsem dat kardio, jak jsem ale spatril rotoped, tak jsem si to nejak rozmysel, navic jsem se citil podezrele moc dobre a neco mne rikalo, ze by to dnes mohlo jit v gymu, a tak jsem se sbalil a sel. Vyborny trenink.
Sniper24

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2012 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

V-pritahy
60kg x 10
60kg x 10
65kg x 10
70kg x 8
70kg x 8
70kg x 8
60kg x 12
-orgac :) Tenhle cvik mne v posilovne strasne chybel, naposledy jsem ho cvicival pred mnoha lety v mem rodnem meste, kde jsem na to meli takovy ten "drzak" (myslim ze se tomu rikalo i motyl). A tak jsem premyslel, cim to nahradit (teda abych si to uplne neprisvojoval, tak nedavno jsem tenhle cvik videl jednoho kluka cvicit, ale nevedel jsem, jak tam presne mel). Vzal jsem 2 adaptery z protismerek, spojil je karabinkou a prdl to na cinku. https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1356893312_1.jpg Sice by byl lepsi pevny nastavec, ale tohle splnilo svuj ucel dokonale. Jen se mne u prvni serie se 70kg stala mensi nehoda a to, ze se mne osa prevazila a vsechno zavazi se vysypalo, coz zpusobilo asi nejvetsi ramus, co kdy v BG v historii zazil. Fakt minulu takhle na sebe upozornovat Trochu me to rozhodilo, a tak jsem na dalsi 2 serie pozadala jednoho cvicence, aby si na druhou stranu osy stoupl, cimz by pripadnemu prevazeni zabranil. Jinak ale naprosto super cvik a paradne jsem u toho citil laty. Priste to dam jako jeden z hlavnich cviku, tohle bylo uz vicemene na konci treninku a osvojeni si cviku.

Nejmenuje se to přítahy T-osy? Taky to občas cvičím, hodím si nenaložený konec osy do rohu místnosti a ještě na to fláknu nějakou těžkou jednoručku a nepřeváží se. Někde na to mají speciálně takový roh kovový abys nikde kdyžtak nic neodřel. Jinak řekl bych jeden z nejlepších cviků na záda.
Draper

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2012 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mas pravdu, jsou to pritahy T-osy, drive jsem tomu tak rikaval, ale u te T-osy si predstavuji spise tenhle cvik , i kdyz je to hodne podobne (ovsem tohle mne nikdy nesedlo narozdil od te verze s volnou vahou, co jsem dnes cvicil). Nicmene pritahy V-osy se tomu opravdu asi nerika.

Jen se tedy bojim aby to vydrzela ta karabinka, mozna si tam zkusim dat dve, nebo kdyby nekoho napadl nejaky vylepsovak, ktery bude prevne drzet, tak to uvitam.

Dobrej napad s tou jednoruckou ,protoze otravovat se mne porad nikoho nechce a takovej randal, co jsem tam dnes zpusobil, to uz bych si taky priste rad odpustil.

Jinak souhlas, jeden z nejlpesich cviku na zada

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: