KOLIK KG LZE NABRAT ZA MĚSÍC?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KOLIK KG LZE NABRAT ZA MĚSÍC?  Úvodní stránka -> Trénink -> KOLIK KG LZE NABRAT ZA MĚSÍC?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bomberguy

PříspěvekZaslal: so listopad 17, 2012 12:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem ektomorf (skutečný ektomorf, někteří si tu jen myslí, že mezi nás ektomorfy patří taky), tuk ze zdravé stravy téměř nepřiberu (žeru už téměř 20 000 KJ denně) Příbral sem za 20 dní 5 kg (svalová paměť + jím porce jako prase)

Vince DelMonte je poměrně užitečný, ale v poslední době si chce akorát nahrabat a vydává strašně nekomplexní věci.. no nonsence musclebuilding každopádně doporučuju přečíst.

Před půl rokem jsem za 4 měsíce nabral 10 kg. Zvládne to každý ektomord, ale musí tomu dát 100 %, podřídit se..

Když se nad tím tak zamyslím.. chceš svaly abys sbalil holky, jestli sem to z pročítání vlákna pochopil.. Mysli na to, že hodina sexu spálí 6 000 kj. Takže pokud nebudeš žrát za tři, za chvílii spálíš to co do toho léta nabereš :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUFI

PříspěvekZaslal: so listopad 17, 2012 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jake.daniels napsal:
Toto je jak hovorit do steny Ako myslis chlapce. Ked sa chces len zaliat vodou, kludne si kupuj co sa ti paci. Snad sa to tak bude pacit aj babam na plazi

baby mam u rite, ale ja chci bejt hovado ted a ne az v duchodu
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reknu to takhle.. zacinal jsem v lednu minuleho roku jako 182 vysoky a 59kg jsem vazil...do cervna jsem'vazil 65 a to jsem snizil v tele i tu trochu tuku co tam bylo. Pak jsem do zari nic nedelal, a v zari s vahou 63-4 zacal zase busit, ted je prosinec a vazim 65 kilo...kde je chypa? Spatne zeru. Snazim se to napravit...uvidime, do leta chci 73 kilo slusne hmoty bez extra tuku, nedavam si nedosazitelne cile, ale doufam ze porostu tak jak sila, za 3 mesice pokrok na benchi bezmala o 10 kilo, na dvijruc na vicak o 5 kilo, legpress o 40 kilo,... jen tak vaha mi stale dela potize:-) hlavne se nezpras, kolikrat si rikam ze bych chtel radej hubnpit nez pribirat, zacinat treba na 90ti kg:-) ale stejne bych zhubl a zscinal od tama kde su ted:-) :-)
ntz

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem spis atletickej tip, ale sport co delam vyzaduje nizsi vahy - tedy vyrovnanej pomer mezi silou a vahou vlastniho tela .. mam 190cm a 32 let

ted jsem shodil z 85kg -> 83kg .. idealni vahu bych u sebe videl kolem tech 80-82kg, nicmene kdyz chodim do cvicit a **nebeham, tak se obvykle za mesic az dva vysplham na 85-87kg ..

zadne pridavne proteiny ani gainery nesypu .. njn, je to boj :D .. kvalita stravy pomerne dobra, nicmene frekvence jidel promenliva - to asi taky neprospiva

na absolutnim vrcholu sve sportovni kariery v 25ti jsem vazil se svejma 190cm 75kg .. to uz je tedka asi nedosazitelne ..

jinak plati na 101% to, co tady ma cizopasnik nebo majesty v popisu:

s malejma vahama rostou male svaly a s velkejma vahama velke ;)

^^ vysvetleni: znam mnoho chlapcu, co chodi roky cvicit za ucelem *zkrasneni (hahaha) a nabrani .. po uvodnim progresu maji stagnaci a nevi co delaji spatne .. je to cele o psychice. pokud se dokazete stale drzet sve "hranice bolesti", tak porostete ..

jinak co se tyce nabrani tak mam super trening, po kterym (se spravnou zivotospravou) porostete jako z vody (ja to v lete otrocky vybehavam cca 40-50km tydne):

4x10 lehke drepy
4x4-6 tezke drepy
6x6-10 mrtvej tah
4x10 lehkej bench
4x4-6 tezkej bench
?50-100 shybu (za trening)

^^ tohle se dela v jednom treningu, muzete samozrejme dle aktualniho stavu upravit, nicmene princip je nasledujici:

- lehkej cvik: delate tak, aby jste ve 4tte serce nedali uz tech 10 opacek, pokud date, zvednete si vahu

- tezkej cvik: delate tak, aby jste jeli na max (do ochabnuti) v prvni serce max 6 opak, ve ctvrte (alespon u me) tak 3-4 opak

- doporucuju v trenincich menit poradi lehkeho/tezkeho .. jinak globalne ja zacinam nohama a obcas vypoustim MT a davam si peklo na bricho .. u tech drepu pripadne delam lehke drepy -> MT -> tezke drepy

tohle je 80% treningu .. az si tohle docvicite, tak si jeste dle chuti dejte neco (idealne bricho) na docviceni dle libosti ..
Palec077

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já začal cvičit před 13ti měsíci ve věku 16 let a z 66kg jsem se dostal na nynějších 84kg (v srpnu jsem měl i 86kg) ted mam udržovací fázi aby si tělo odpočinulo. Takže ani 20kg za 9 měsíců není nemožné.
ntz

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Palec077 napsal:
Já začal cvičit před 13ti měsíci ve věku 16 let a z 66kg jsem se dostal na nynějších 84kg (v srpnu jsem měl i 86kg) ted mam udržovací fázi aby si tělo odpočinulo. Takže ani 20kg za 9 měsíců není nemožné.

v 16ti letech to jde fantasticky - o tom zadna ;)
CharlesWood

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 3:32 pm    Předmět: gfhdh Odpovědět s citátem

Tak co lidi neco nového?
blazen

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

krome toho, ze tu 3 mesice dokola otravujes s tim kterej protein a gainer je ten NEJ, tak asi ani ne
Oddo

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já v mých cca 17 jsem nabral za půl roku cvičení doma (kliky, shyby, břicho) z cca 65kg na 85kg, nicméně to byl hlavně tuk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KOLIK KG LZE NABRAT ZA MĚSÍC? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Rychle na stránku:

Přejdi na: